מה כדאי לקנות נגד פרעושים?

מה כדאי לקנות נגד פרעושים?

יש קולר נגד פרעושים לגורי חתולים? האם זה יעיל? יש מוצר אחר שמומלץ? תודה מראש

Yukita

Active member
מנהל
לא מומלץ לשים קולר נגד פרעושים על חתול

ביותר מדי מקרים גיליתי חתולים שהסתבכו בקולר, הם מנסים להוריד אותו ובסוף מה שקורה זה שהם נתקעים עם רגל אחת או יותר בפנים וקורים דברים לא טובים. אלה מהם שיוצאים מהבית גם עלולים להיתפס בצורה מסוכנת בשיחים או בחוטים וכבלים כלשהם בחוץ ואז הם נכנסים להיסטריה ועלולים להיפגע די קשה בנסיונות להשתחרר. זו הסיבה שקולר שאינו מתנתק אינו מומלץ בכלל לחתולים (למרות שקיימים קולרי פרעושים לחתולים בשוק). &nbsp אמפולות נגד פרעושים עבדו אצלנו יפה מאוד. כמובן צריך לשים לב שאמפולה רגילה מיועדת בדרך כלל לחתול בוגר (משקל ממוצע 4 ק"ג ומעלה) ולא לגורים צעירים. היה לנו מקרה פה בפורום שוטרינר לא-אחראי ככל הנראה גרם למותו של גור צעיר כי הוא הוריד עליו אמפולה שלמה והגור הורעל. כשהיה עליי לשים אמפולה לאי.טי. שלנו, שהוא בוגר אבל קטן יחסית (בדיוק מתחת ל-3 ק"ג משקל), הוטרינר שלנו המליץ לא לרוקן את האמפולה אלא לשים פחות מאמפולה מלאה. יש כל מיני אמפולות, בדרך כלל העדפתי כאלו שמכסות מגוון קצת יותר רחב של מזיקים - כגון רבולושן, שאמור לחסל גם פרעושים וגם קרציות. &nbsp בגורים מעולם לא השתמשתי באמפולות, כאמור הן מיועדות למשקל של חתול בוגר. השתמשתי תמיד רק בתרסיס פרונטליין (לא ריסוס ישיר על החתול! ריסוס על מטלית או על כפפה חד פעמית ומריחה על החתול). אצלנו זה עבד והפרעושים מתו - צריך לעבור פעמיים-שלוש במרווחים של שבוע בערך כדי לוודא שכולם מתים ושגם ביצים חדשות שבקעו טופלו וחוסלו.

אלישבע777

Well-known member
אכן החתול שלי הקודם הסתבך קשות בקולר!

הקולר נכנס לו לפה והחתול ניסה להוציאו עם הרגל ושרט קשות את לשונו. עד סוף ימיו נשאר לו חריץ לרוחב הלשון.

cipo 1

New member
לשני החתולים שלנו טיטי וטוטו יש קולר של "סרסטו" מהיום שהם

אומצו על ידנו בתור גורים הקולר כבר חלק מהם ומעולם לא ניסו להוריד אותו שניהם חתולי חוץ בית והקולר מאפשר התמודדות עם פרעושים קרציות ועוד ומחליפים אותו בתדירות של 8-7 חודשים . הקולר גם משמש לתליית המגנט לפתיחת דלת החתולים . שורה תחתונה אני מאוד מרוצה.

voyager2005

New member
אני מצטרפת ליוקיטה

החתולים שלי מסתובבים בחוץ, ומידי כמה זמן מאבדים את הקולר. זה אומר שהם נכנסו למצב שהקולר נתקע במשהו, והם לחצו מספיק על מנת לשחרר אותו. אם הם לא היו מסוגלים להשתחרר, הם היו עלולים להיתקע בעצמם. &nbsp אגב, בשביל חתולים שמסתובבים בחוץ, זה מאוד חשוב לדעתי שיהיה מחזיר אור על הקולר. &nbsp &nbsp

למעלה