מה כדאי לקנות

מה כדאי לקנות../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

יש לי שני אלבומים של פינק פלויד, הצד האפל של הירח, ו-וויש יו וור היר. מאחר וקיבלתי כסף מסבא וסבתא שלי, ובמקרה אני מחר ליד טאואר רקורדס, והמצב רוח שלי על הפנים, החלטתי לקנות עוד אלבום. (כבר הרבה זמן אני רוצה, אבל עכשיו סוף סוף יש לי כסף...). והשאלה שלי היא איזה אלבום
אני חושבת אולי על מומנטרי לאפס או ריזון, אבל אני מתלבטת, כי ראיתי שפה אתם לא כ"כ מעריכים את האלבום. את החומה אני לא אקנה. יש לכם הצעות

the piper at the gates of dawn

הוא לדעתי הכי טוב שלהם, בליגה אחרת מכל השאר וכל השוואה היא מיותרת, אבל הוא קצת קשה, כדאי לך אולי את animals או saucerful of secrets

Tomer 123

New member
ההצעה שלי:

אז יש כמה אפשרויות: The Piper at The Gates of Down Atom Heart Mother Animals אני אף פעם לא הייתי מגדולי המעריצים של החומה, ואת מומנטרי אסור לקנות בשום אופן!!! לפחות לא בשלב כזה!

emmily plays

New member
את מומנטארי

or as i like to cal it: a momentary lapse if talent אסור לקנות אף פעם.. למה לתת תמלוגים על כזה בזיון? למה?

זה אולי בזיון, בעיניהם של חלק

מהאוהדים, אבל אין דבר כזה "אסור לקנות אף פעם", לגבי אלבום כלשהו. ולא רק של הפלויד.

נראה לי שאני אקח את Meddle../images/Emo66.gif

קראתי את המאמרים בפורום אגדות רוק, ונראה לי שאני אלך על מדל. אני רק מקווה שיהייה אותו בחנות, אחרת אני מכירה את עצמי, אני אקנה משהו שאני לא סגורה עליו ואתחרט
רבה לכולם בכל אופו

OzzzzzY

New member
זאת תהיה בחירה מעולה...

וגם atom heart mother תהיה בחירה מעולה...

PINK FLOYD FAN

New member
meddle או piper

לכי על הפסיכודאלים שלהם ותכירי את הפלוידים בתקופה הנסיונית שלהם

trancelover

New member
: ) חח את ממש מצחיקה..

האלבום הראשון שהיה אמור ליהיות לך הוא כמובן THE WALL ! וחבל שרק עכשיו את חושבת "אם בכלל".. ומה נשאר לי להוסיף? אם לא הלכת מההתחלה על THE WALL עדיף שתשאירי אותו כבר בחוץ כי לא מהכבוד שלו לבוא בשלב יותר מאוחר וכנראה גם לא מהכבוד שלו לייכלל בטעם שלך.. אז אם נוריד אותו הייתי ממליצ לך ANIMAL שבשלב מסויים ממש נדלקתי עליו

אני מניחה

שהתכוונת שאת ההודעה שלך יקראו בהומור, עם "הלשון בלחי", כמו שאומרים בשוויצרית.

trancelover

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo20.gif

הממ עדיף שכל אחד יפרש איך שבא לו.. חלק יראו בזה הומור.. חלק יקחו ברצינות.. אני הייתי ממליצ לקחת משניהם גם יחד.. :) כך לפחות אני מנסה לרשום :) בתקווה שאף אחד לא יקח ללב.. קומפלקס שכזה

דור(2?)

New member
אני ממליץ על

אטום הארט מאדר, אנימלס, פולס, וthe division bell (לפי סדר העדיפויות :) ) את meddle אני דווקא לא אהבתי (חוץ מהשיר echoes, שהוא ע-נ-ק, וOne of these days שהוא גם נחמד) ואני לא ממליץ לקנות. אבל זאת רק דעתי

למעלה