מה כדאי לשלוח לארה"ב

amirg33

New member
מה כדאי לשלוח לארה"ב

ולא במכולה שעולה כל כך הרבה. האם לא עדיף לקנות שם ריהוט? איך בכל זאת כדאי לשלוח ציוד של הילדים כמו בגדים, ספרים וכו'? לי אין חברה שתשלם ... ותקופת השהיה שלי תהיה כשנתיים-שלוש

odedee

New member
אכן בעייה.

בגדול, אני חושב שתגלי שמכולה היא אופציה זולה יותר מכל דבר אחר, במיוחד מאחר שאתם משפחה עם ילדים. אם תקני פה תכולת בית שלם, זה יהיה יקר לפחות כמו עלות של מכולה. אפשרות אחרת היא לבקש משלוח בארגזים. זה עולה $200-$250 למטר קוב, ותוכלי לשלוח נגיד, את הביגוד, הספרים והצעצועים. זה יעלה לך נניח $1000 במקום $5000, אבל אז תצטרכי לשכור בארה"ב דירה מרוהטת או לקנות את כל הריהוט, וזה יעלה יותר מההפרש שתחסכי, ויעשה לך כאב ראש גדול. אנחנו שלחנו מכולה, ועדיין הוצאנו כמה וכמה מאות דולרים על "שטויות" לבית. ואנחנו לא קונים ב"כיכר המדינה" המקומית.

MASHY BOSTON

New member
אנחנו שלחנו בדואר ../images/Emo60.gif

שלחנו 7 ארגזים בדואר רגיל וזה לא יצא יותר מדי יקר. ופה קנינו רהיטים וקצת קיבלנו מתנה. אבל אנחנו היינו זוג בלי ילדים. תעשו חישוב כמה ארגזים יש לכם ותבררו מחיר בדואר.

who knows1

New member
לוקח הרבה זמן להגיע בדואר

לכן כדאי לכם לישלוח לפני שאתם נוסעים אנחנו שלחנו 2 ארגזים אחד שהגיע תוך כמה ימים והשני שילמנו פחות וקבלנו אחרי בערך חודש. אל תביאו בכלל מוצרי חשמל. זה סתם כאב ראש. כמה ילדים יש לכם? כי כל נוסע יכול להביא שני מזוודות וכל מזוודה יכולה לישקול( נראה לי אם אני זוכרת נכון) 32 קג. זה די הרבה. לאן אתם עוברים? כי בניו יורק יש כל מיני אירגונים שנותנים רהיטים בחינם. הם יד שניה אבל הם במצב טוב. וזה יכול לעזור עד שאתם מסתדרים ומוצאים עבודה. בהצלחה

G a l i 11

New member
זה מאד תלוי איך אתם חיים בארץ

ואיך אתם רוצים לחיות כאן. אם בארץ יש לכם רהיטים חדשים שאתם אוהבים וגם כאן אתם רוצים לחיות בבית יפה ומטופח, נראה לי שבהחלט כדאי להביא מכולה. כפי שעודדי כתב המחיר יגיע מקסימום ל-5K ויהיה לכם בית מרוהט ברהיטים שאתם מכירים ואוהבים - וזה כזה כיף להרגיש מייד בבית... אם תרצו לרכוש כאן רהיטים נורמליים זה יעלה לכם המון. קצת מחירים לדוגמא: פינת אוכל מעל 1000 דולר סלון מעל 1000 דולר מיטות נורמליות לילדים כ-500 דולר כ"א חדר שינה 2-3K דולר וכו, וכו'. לא זול כאן ולכן יש לשקלל מכולה מול קניה מקומית. ואפרופו מכשירי חשמל - אנחנו הבאנו טלויזיה ווידאו מהארץ כדי שהילדים יוכלו לצפות בקלטות הישראליות וזה היה רעיון נפלא. לא צריך טרנספורמטור אלא רק לחבר לחשמל.

שווה לשקול רהיטים מאיקאה

זול ויפה (לדעתי לפחות) ואפשר בקלות לרהט בית בפחות מ-5K כדאי להציץ בקטלוג שלהם.

amirg33

New member
מחירי ריהוט

ומה עם קניות יד שניה בסיילים למיניהם? זה בטח יותר זול? ובתשובה ל who knows 1, אנחנו עוברים לעבור במנהטן (ליד סנטר. פארק) ותוהים בינתיים אם לגור בקווינס או בגרזי. אתם יודעים את הבעיה - זמן נסיעה לעומת איכות המגורים. יש המלצות?

מדען

New member
לקחת בחשבון מלא זמן

משלוח לוקח 6 עד 12 שבועות (!), ואל תאמינו לסוכנים. "אין לנו משלוח לבוסטון - תמתינו שלושה שבועות נוספים". חיינו ביינתיים על ציוד ג'אנק שקניתי בגרושים במכירות גראג', אבל לי היו חודשיים וחצי בלי המשפחה להתארגן. לקנות גם לוקח זמן - משלוח מכל מקום לוקח שבוע ומעלה. בינתיים אפשר לשכור דירה לטווח קצר (די יקר), או לשכור רהיטים.

למעלה