מה, כולכן ישנות טוב?

G a l i 11

New member
מה, כולכן ישנות טוב?

איך אני יכולה לשנות זאת? עכשיו שנסים (ראו בפורום השכן) עזב אותי לאנחות ולבוסטון יש חמות על הראש ממש משעמם לי. אז הנה שאלה, למי היו נדודי שינה בהריון ואיך התמודדתן עם זה?

לא היו לי נדודי שינה אבל

כשלרוי לא התאימה תנוחת השינה שלי אז הוא דאג לבשר לי זאת בכל שעה שלא תהיה וכמובן כמה פעמים לשירותים בלילה. כנראה זו ההכנה הכי טובה ללילות ללא שינה

irisgh

New member
ומה עם נדודי שינה אחרי ההריון?

הילד מתעורר בשתיים בלילה, אוכל, נרדם, והנה, כבר ארבע בבוקר ואני עדיין פה

ronnieyuval

New member
לא נדודי שינה, אבל חלומות...

איזה חלומות מוזרים! כל בוקר אני מתעוררת בבהלה או בפליאה מהחלומות האלה, ואני ממש חושבת על חלק מהם במשך היום אח"כ.

תבור נרדם נורא מוקדם

בערב כי היה לנו יום עמוס במשרד שלי... והוא ישן רק עד בערך 1, כשאני הלכתי לישון ב-12... ומאז הוא פשוט התעורר כל חצי שעה בכאבי בטן

עדי, לא אמרו לך מספיק פעמים

שכשהתינוק ישן גם אמא שלו צריכה לישון??? יאללה, מספיק עם השטויות. הרי אף אחד לא יגרום לך חוסר נעימות כי ינקה/יסדר/יכבס במקומך. אז תני לדברים שיחכו לך קצת, ופשוט תלכי לישון. ואם מה שמפריע לך לישון במשך היום זה האור מבחוץ, פשוט תשימי על העיניים כיסוי כזה כמו שיש במטוסים (אל תחשיכי את כל הבית, כדי שתבור יבין היטב מתי ישנים שנת יום ומתי שנת לילה).

איזה ישנות?

חצי מההריון אני לא ישנה. אבל נסיון העבר מלמד אותי לנצל כל שניה שאני יכולה כדי לישון עכשיו, כי אחר כך זה יהיה רק יותר גרוע. אז אני מנמנמת במהלך היום (גם באמצע העבודה), ומשלימה את מה שחסר מהלילה. זו הדרך של הגוף שלנו להכין אותנו לצפוי בעתיד הקרוב. ודרך אגב, עדי, הכלל הכי חשוב שאמא צעירה צריכה ללמוד הוא כשהתינוק ישן האמא ישנה. כל הסידורים יחכו. וגם אם דברים קצת נדחים לא נורא. לא סוף העולם. הרבה יותר גרוע אמא ממוטטת מעייפות כי התינוק העיר אותה מייד כשהלכה לישון. זה כלל שקצת קשה ליישם, אבל מאוד מומלץ.

אני עוד לא למדתי לישון ביום...

לא יודעת אם אי פעם אני אלמד, מה גם שאני חולת נקיון וסדר ולא אוכל להירדם אם אשאיר את הכביסה לא מקופלת ואלך לישון... אולי זה יעבור לי ואולי לא, מי יודע. אני לא יודעת לישון כשאין חושך ושקט... רק בלילה.

גלי, מצטערת על הנטישה

אני עדיין מתעוררת לפחות 4 פעמים בלילה, אבל בגלל החמות המחשב זו לא אופצייה. העיקר שהיא "באה לעזור"...תחזיקי מעמד, בתקווה שניסים יחזור אלינו במהרה.

sari s

New member
ללכת עם זה

בלילות טרופי שינה הייתי פשוט קמה מהמיטה עוברת לסלון מדליקה אור וקוראת צופה בתכניות מטופשות בטלויזיה לא נלחמת בזה והשינה היתה חוזרת אלי וחוזר חלילה שרי דרך אגב אני רק התחלתי לישון עכשיו הקטן שלי בן 11 חודשים תתעודדי זה קורה מתישהוא

למעלה