מה כולם רוצים ממני?

פרוזק

New member
מה כולם רוצים ממני?

כולם כל הזמן יודעים לבוא בתענות ועכשיו שאני ממש צריכה להיות לבד או לפחות שיהיו איתי ולא נגדי כולם פתעום נזכרים לצרוח עליי למה אני לא מתקשרת למה אני לא מדברת למה לא עכפת לי מהם למה אני לא באה אני לא יכולה לעסות להם את זה כל הזמן הם מה איתי??? הם שואלים מה איתי אבל אף פעם לא ממש רוצים תשובה נשבר לי נמאס לי לא יכולה עם זה יותר אתם יודעים מה לא רוצה אפילו אז למה שלא יעזבו אותי בשקט וזהו כל הזמן אומרים לי להיות בוגרת ולאחלית בעצמי מה אני עושה אז עכשיו זהו אני בוגרת זה החיים שלי וזה מה שאני בוחרת מה שאני רוצה זה מה שרציתם לא?

sparrow5

New member
זכותך להגיד "לא" בלי להרגיש אשמה

1. זכותך לשפוט בעצמך את ההתנהגות שלך, המחשבות שלך, הרגשות שלך ולקחת אחריות עליהם ועל התוצאות שלהם. 2. זכותך לא לתת סיבות בשביל להצדיק את ההתנהגות שלך. 3. זכותך להחליט אם ברצונך למצוא פתרונות לבעיות של אנשים אחרים. 4. זכותך לשנות את דעתך. 5. זכותך לטעות ולקחת אחריות על הטעויות שלך. 6. זכותך להגיד "לא יודעת". 7. זכותך להיות בלתי תלויה ברצון הטוב של אחרים בזמן שיתוף פעולה איתם. 8. זכותך לעשות החלטות לא הגיוניות. 9. זכותך להגיד "לא מבינה". 10. זכותך להגיד "לא אכפת לי". זכותך להגיד "לא" בלי להרגיש אשמה. תרגום חופשי מתוך : WHEN I SAY NO I FEEL GUILTY מאת MANUEL J. SMITH

פרוזק

New member
כן ושניינויודעים מה תהייה

התגובה שלהם שניינו יודעים שהם ימצאו את הדרך לא לתת לי ולא בדיוק בגלל שעכפת להם ממני עדיף ללכת בלי לומר להם קלום שלא ידעגו לעצמם שלא יחשבו כל מניי דברים עדיף ללכת בלי פרידות עדיף שהם לא ידעו

למעלה