מה? ככה זה נגמר?

ריקי100

New member
מה? ככה זה נגמר?

ואני צריכה לחכות עד לשבוע הבא כדי לראות מה קורה בסוף? שגם אז זה כנראה לא הסוף אלא רק בפרק 8 בעוד חודשיים? nooooo way

Day Tripper9

New member
../images/Emo127.gif פרק 6

בסדך הכול היה בסדר.לפי דעתי,הפרק הכי טוב של העונה השביעית הטוב: -לא היה משעמם מבחינת הרפואה או החולה. -הדמות החדשה,מרתה,ממש מעניינת ומצחיקה-אני בעד!(אבל עדיין מתגעגעת ל13..) -רוב הסצנות התרחשו בבית חולים וככה חזרנו למסגרת של האוס מול הצוות ולא האוס מדבר בטלפון עם הצוות -אהבתי את הסיום של הפרק..די נמאס כבר מהקטע של המערכת יחסים מושלמת בין האוס וקאדי..הרי ברור שהאוס לא מושלם והוא לא יכול לנהל מערכת יחסים מושלמת אז נחמד לראוות מה קורה שהאוס מתנהג כמו עצמו לשם שינוי..אני מצפה לתגובה של קאדי בפרק הבא. הרע: -משחק הכדורסל של פורמן וטאוב.לא הבנתי את זה. לא עניין אותי ולפי דעתי לא תרם לדמויות או לעלילה. הסצנה הזאת היתה ארוכה מידי! -לא היו תיקי מרפאה

ריקי100

New member
אני מאוד אהבתי את הפרק

הכל היה מושלם! ומצחיק. אהבתי את המקרה, ואת דרך הטיפול. אהבתי את שחקנית החיזוק החדשה- ממש מתוקה! אני מאוד התחברתי לחלק של הכדורסל היה מצחיק.. רק חבל שלא הפיקו יותר מעניין הכלא! יכול להיות יותר מצחיק שם.. אני huddy fan אז אני לא רוצה לראות את זה נהרס.. אבל אני חושבת שהיה מאוד מעניין החלק בסוף איך שזה נגמר, ככה מחזיקים אותנו ב '?' עד לפרק הבא. הרבה זמן הם לא עשו פרק כזה. בכל מקרה אני חושבת שזה היה באמת הפרק הכי טוב עד עכשיו. נראה מה מצפה לנו בפרק הבא!

Netto

New member
חזרנו לשגרה

אחרי המתנה ושידורים חוזרים האוס חזר אלינו!:) אהבתם את הפרק ששודר?

yafufa88

New member
שאלה

תוך כמה זמן עד שיוצא תרגום בדר"כ? לא יכולה כבר לחכות... (איך לעזאזל אתם רואים את הסדרה הזאת בלי תרגום?? :O )

RoyBO

New member
העונה הזו המתרגם עושה די מהר

לרוב עד רביעי בערב יש תרגום מוכן.

Netto

New member
יומיים-שלושה

יש כתוביות באנגלית.. בנתיים:]

RoyBO

New member
פרק לא רע, הסוף מעיד על ../images/Emo58.gif

בקיעים ביחסים בין האוס לקאדי. מעבר לזה, הרבה עוקצנויות בפרק הזה, המון, בין כל הדמויות.

למעלה