מה כל הפרומואים של 8 כללים?

ziv86

New member
מה כל הפרומואים של 8 כללים?

מה האבא כאילו מת שם? אני לא ראיתי הרבה זמן.. בדרך כלל אני רואה תשידורים החוזרים במוצש בלילה אבל מאז שהתגייסתי (כבר חודש ומשהו) אני כבר לא רואה כי אני מת מעייפות.. אז מה קרה 2 פרקים מיוחדים ומראים את האבא ? וסתם שאלה.. אף פעם לא הבנתי למה לסידרה קוראים ככה בכלל?

הפרומואים.. ../images/Emo58.gif

הפרומואים הם ל-2 הפרקים הראשונים ללא ג'ון ריטר, שנפטר במהלך צילומי הסדרה. הוחלט להכניס את המוות שלו לתוך הסדרה, כך שפול היה בקניות בסופרמרקט והתמוטט תוך כדי. 2 הפרקים הראשונים בלעדיו נקראים Goodbye והם עוסקים ב... טוב - אפשר להבין... ולמה קוראים לזה 8 כללים - שם הסדרה מבוסס על הספר:
"8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter: and Other Tips from a Beleaguered Father (Not That Any of Them Work)"​
מאת W.Bruce Cameron.

ziv86

New member
אני משער ש...

לא יראו את הסצינה הזאת אם אין לו תאום ....

yasminale

New member
נצל"ש: שאלה..

תמיד בקיץ יש ליס ערוצים מיוחדים כמו summer party שהיה שנה שעברה.. מישהו יודע עם יהיה ערוץ כזה ואם הוא יחליף את יס וויקאנד? כי לפי מה שידוע לי, הרבה סדרות כמו מגרש ביתי, THE OC, ועוד, מסיימות לשדר בארץ רק לקראת אוגוסט.. אז.. למישהו יש מושג?

TheCharm

New member
אממ...

אני לא חושב שיהיה משהו שונה. יס וויקנאד ישאר. אני רק הייתי בעד שבמשך חודשי החופש, אולי ישתנו קצת השעות, או משהו כזה..

kalay

New member
יכול להיות...

שיעלו עוד פעם את yes real אבל אני לא בטוח.

האמת שהיה בולט שיש רצו כבר אז

להוסיף ערוץ מעניין... אז הם הוסיפו את יס סאמר נייטס ובו בין הייתר שידרו את העונות הראשונות של המירוץ למיליון והסידרה זכתה להצלחה ואז כניראה הם החליטו להביא סדרות ריאליטי ובגלל שהרכישה שלהן מאוד יקרה בשביל להביא כמות גדולה כזו לערוץ יומי קבוע אז הם פתחו ערוץ זמני "יס ריל"... שזכה כמובן להצלחה ענקית... אח"כ הביאו עונות חדשות לסדרות שראינו ועוד סדרות חדשות אז הם פתחו שוב את "יס ריל"... כניראה אז כבר התחיל להתגבש הרעיון ליצור ערוץ של סדרות רכש וסדרות ריאליטי... וכמובן שסדרות כאלה עולות להם ביוקר... אז הם פתחו ערוץ שישדר רק בסופי שבוע ככה יהיה פחות עומס של סדרות והתוכן של הערוץ לא ישתנה כל שני וחמישי וגם יהיה להם יותר קל לממן את זה... (כמובן הכוונה לערוץ "יס וויקנד" חח)... ככה אני רואה את זה ויס וויקנד הוא הערוץ הסופי של התהליך הזה והוא ערוץ קבוע ובו ישדרו את התכנים החדשים שלהם ולא יפתחו עוד ערוץ מיוחד כמו יס סאמר נייטס.

פרקים עצובים

כמו שעידו הסביר, מדובר ב-2 חלקים של פרק "GOODBYE" ששודר בארה"ב לפני לאחר מותו של ג'ון ריטר - הוחלט להרוג גם את הדמות שהוא מגלם, פול, וב-2 פרקים מרגשים מאוד (יחסית לסדרה קומית), המשפחה נפרדת מן הדמות.

TheCharm

New member
רק משהו אחד שרציתי להאיר

השימוש במשפט "הוחלט להרוג גם את הדמות שהוא מגלם" לא בדיוק נכון מבחינה עובדתית וגם אכזרי מבחינה... הגיונית (אה, לא אישי עליך, סתם קפץ לי המשפט). קודם כל, אף אחד לא הרג את ג'ון ריטר... ג'ון ריטר לא נהרג (שזה בד"כ קורה מתאונה וכאלה), אלא נפטר. "הוחלט שגם דמותו בסדרה תמות" או משהו כזה יהיה יותר...

למעלה