מה כל כך טוב בפורום הזה?.......

loveyou4

New member
מה כל כך טוב בפורום הזה?.......

למלא את הנפש בפורום יש אנשים הבאים לכאן מכאב, יש אנשים שבאים לכאן מסקרנות, יש אנשים שבאים לממש פנטזיות, יש אנשים שמבקשים להיות אמיתיים, יש אנשים שמבקשים להתחזות. ישנם כאלה הבאים מעולם הכפור ובשעת הצ`אט זוכים מן החום שבהפקר. יש אנשים ש``חברם`` למיטה אינו חברם באמת, יש אנשים שאנו לא מכירים והנם חברים של אמת. יש שאומרים כי כאן מכירים ראשית את התוכן ואחר את הגוף והאחרים טוענים להכיר את הגוף ולאחר מכן את התוכן, אך לא בהכרח כי התוכן הנגלה לעינינו הוא אכן התוכן שאותו אנו אוהבים ואין בהכרח כי התוכן היוצא מפי המצ`וטט הוא אכן אמיתי ולא מתחזה - ואז כן נגלה שלא הגוף ולא הנפש הוא אשר ביקשנו, כי אם זו פנטזיה ריקה מתוכן ואין בה שביב שאליו כדאי להגיב. אך יש לי אמת שהיא בשורה - אמת כברזל. לתוך חלון זה ניתן לשפוך את אשר שבלב. כי רבים הסיכויים שימצא לך חבר וגם חברה, להיות מקשיבים לחבק באהבה. מקום כה חמים שהופכים לנאהבים, מקום כה נעים להיות מחובקים. אני האיש מן השורה שזורע אהבה, איש ש-נתינה הוא שמו הנפשי, מוציא אדם מצלמוות, מחושך איתן, מתסכול כה עמוק שפורס גשר על פי תהום. אני איש שכזה הנוסך אושר ואור, אני איש שכזה גם פגוע וחי בקור. ובתוך עולמי שהוא גם עולמה, לא נתפס בתובנה שגלגל ההצלה אצלה במיטה. וכאן בחדר אצל משפחת הנשואים ואצל גם הארבעים, אני מקשיב ויודע עד כמה כאן פגועים. אני חש בחסר של אותם אהובים ולבי ורוחי נוסקים אליהם, עוד חיבוק ומילה מטעינה מצברם, עוד רגש וחום בעולמם שמלא קור. להקשיב ולחדד את החוכמה ובינה, לאפשר ולחזק ולראות בהם ב``עיניהם`` אותה הקלה. ואני העני, גם אני בכאבי שיתפתי מכם, וחשתי בחום, בחיבוק המלטף של מילים חמימות מילים אדומות. ולא אחת ששאלתי, היאך זה אפשר, להיות מחוזק מאדם לא מוכר, וזו האהובה שנושמת איתי, כלל לא מכירה וכלל לא מבינה. 3 לילות, של שיחות עמוקות, לתוך הלילה יורדות ומקבלות פני חמה, כמעט עד כלות הנשמה, עד אשר היא קלטה - את אשר הנוכרית הבינה בשניה. הנה היא האישה שחשבתי לתומי שאולי רוב הזמן הייתה אשתי, לא הצליחה לקלוט עד הלילה האחרון, שאולי ואולי תוכי כל שרצתה. איך בכתה בכי מר שגילתה את הצר בלבי הרחב. איך חמקו מידיה שנים של פריחה. זו היא ה-אינדבידואליסטית - גם ה-אגואיסטית שנתנה בי הדעת שאסור לאבד את הדעת, שמילות השיר ``בלעדייך אני חצי בן אדם`` הוא איוולת ורעות רוח, ועל מזבח האהבה לא יוקרב עוד לעולם - את העצמי ועצמאותי, יקיריי ותחביביי ולכן אני כאן. אני כאן ואתכם, רעיי אהובים, אני אתכם כי דווקא כאן - שלם ולא חצי בן אדם, אני כאן בכל גובהי, אני כאן למענכם וגם למעני. אני פורס ידיי לעברכם לחמם כפות ידיי וכך כשידיי מונחות לפניכם רוצות לחבק, להקרין ולחמם. לגביי הנכם נשמות יקרות - נפלאות, גם אם אין בנפשי, לחקור ולתהות אם אנוש הנכם אם לאו. היום אני מרגיש - היום אני מתחיל - לחיות מחדש מתוך חוכמה ובינה ואת האני לא אשכח. רז

רז היקר

שפה כל כך עשירה וכל כך יפה כמו שלך אין לי ולכן אני אכתוב לך בשפה פשוטה אבל מכל הלב. מבינה אני את כאבך ואני כאן תמיד בשבילך כי אתה בן אדם כל כך חם ואוהב לתת וגם אני רוצה לתת קצת מהחום שאתה זקוק לו. הפורום כאן הוא פורום שבעיני כל כך חשוב כי באמת יש כאן כל כך הרבה אנשים שמרגישים את אשר אתה מרגיש והמקום הזה והצ`אט נותן להם הרבה פוש להמשיך בחיים. אני שמחה שאתה מרגיש כאן כבן בית ואני שמחה שאנחנו (ואני באמת חושבת שאני במדברת בשם רוב אם לא כל חברי הפורום הזה) יכולים ורוצים להעניק לך את כל אשר חסר לך. באהבה ליהי

loveyou4

New member
ליהי - האחת, חלוצה ואהובה...

אני חש בחום הנקי שמגיע ומציף מבעד לזגוגית המסך. ביודעי שלמרות הוירטואליות - בני אדם - בשר ודם - עוסקים מזמנם בנתינה וקבלה. בני אדם עשיריי רגש, שמחה וכאב. בני אדם שעוסקים בנתינה הם אנשים שעוסקים במתנת אלוהים. ותוכי מלא אהבה, ומפזר כרסיסי טל, לכולם כאחים....וללא תנאים של יופי ואינטרס, של רווח והפסד. פשוט- קל - נוח - אורירי וכל כך נעים. הרי אתם נפלאים. רז

סקסופון

New member
רז, יקירי

למרות שאיני מכיר אותך, הרשיתי לעצמי לקרוא לך יקירי, על שום שהסבת לי חוויה מדהימה ותחושת הזדהות עילאית למקרא הודעתך. ההודעה שלך היא הדבר הכי יפה, הכי אמיתי, הכי מרגש והכי כואב מכל מה שקראתי כאן - והאמן לי שקראתי די הרבה. אני מודה לך על היכולת המופלאה שלך להסביר לי בשפה עשירה ומדוייקת היכן אני עומד. יתרה מכך, אני מקנא ביכולת זו. תודה לך.

לרז!

לרז! באתי לכאן מסקרנות, ואתה נשמע לי איש מסקרן!. מאוד נהנתי לקרוא את הודעתך !!! פנתרה.

למעלה