מה כתבו עליכם בספר המחזור?

מה כתבו עליכם בספר המחזור?

זוכרים? הייתם מרוצים? נעלבתם? חשבתם שמגיע לכם יותר?

MrCheff

New member
לא היה לנו ספר מחזור

והרבה תודה על כך מה כבר היה בתיכון ששוה לזכור? לא היו בנות (תיכון דתי - אמי"ת בר-אילן) - אישית חשבתי בתיכון שזה בהחלט טוב. שנתיים אחרי זה כבר שיניתי את דעתי, אחרי שתהיתי לכל הרוחות מה הבנות בצבא רוצות ממני.. היה חוסך לי הרבה תהיות, מבוכות ואולי אפילו היה עוזר לי בתקשורת איתן
חצ'קונים - בא והולך.. לצערי בעיקר היה בא ולא הולך. מנהל בי"ס נפוח מעצמו וחובב גאדג'טים (עוד ב-94!!!) מורה לערבית שנרצח באמצע שנה על רקע הומוסקסואלי - 2-3 פגישות כיתתיות עם פסיכולוגים הרבה בגרויות (אני עשיתי מעט.. רק 36 יחידות) - בלי ערבית, בגלל שורה קודמת... תאמינו לי.. זוכר הרבה רגעים. לא צריך ספר מחזור בשביל זה.

hag70

New member
באמת שאין לי מושג../images/Emo67.gif

אני רק זוכר שהייתי מאד מרוצה מהתמונה
. אין לי מושג למה הייתי מרוצה פעם ובטח לא למה אני זוכר את זה היום

Master Stav

New member
יש לו פילפל בישבן ....

" סתיו האיש והחלום , יש לו פלפל בתחת והוא מתעקש לחיות את החלומות שלו גם שאחרים אומרים שהוא עוף מוזר ובעל חלומות , בנתיים מצליח לו כך שזה אומר ש...או שכולם טועים ...או שהוא ....סתיו "

hirshfe

New member
תחכו לשבת?

הספר עדיין אצל אמא ואבא. בגדול כתבו על זה שאני ביישן, ותמיד מסתובבב עם עיתון

אז זהו, גם אני לא זוכרת,

למרות של10 ילדים אחרים אני כתבתי את המלל מתחת לתמונות. (היינו איזה 8 בנות וכל אחת קיבלה 10 שמות בהגרלה לכתוב עליהם). טוב, אין לי מושג אפילו איפה הספר.

MrCheff

New member
חחח עבדת עלינו

כבר חשבנו שפתאום תביאי איזה ציטוט מצחיק עלייך ולכן התחלת את כל המהומה

smailie

New member
מה זה "ספר מחזור" בדיוק?

שמעתי על זה, אבל בחינוך המיוחד שבו הייתי מעולם לא שמעו על דברים כאלה. אפילו בחולצה שחילקו למסיימי כיתת הבוגרים לא מוזכר שם ביה"ס, כי התלמידים התחננו שאף- אחד לא יידע שהם למדו שם (יש מן ציור יפה של שיח הצבר).

מה זה ספר מחזור? זה ספר עם כל התמונות של

תלמידי השכבה, המורים, אנשים הצוות וכדו' ועל כל אחד כותבים משהו שאמור להיות משעשע ואמיתי. בפועל זה לא ככה.או בעצם, לא תמיד.

rubber duck

New member
בתור חבר וועדת עיתון של בית הספר

או ליתר דיוק עורך העיתון חירבשתי 5 שורות שלא היתה להן שום משמעות ודחפתי אותן לספר למען האמת כל מה שהיה קשור לכיתה שלי היה חירבוש נוראי שרון

AlonPe

New member
תגידי לי....

מאיפה הבאת ת'שאלה הזאתי??!!!
פחחחח! השבוע, בדרך לעבודה, פגשתי פתאום איזה חבר מיימי התיכון. אחרי הצ'אפחות, וה-"אהלן-מה-קורה-איתך-אחי??!!" וכל זה, הוא שואל אותי - "אז ת'בא לפגישת מחזור?!" "פגישת מחזור?!" שאלתי. "מה - לא הודיעו לך?!" "וואלה!" לא, לא הודיעו לי, וטוב שכך. וחבל שעכשיו שמעתי על זה. עד לפני כמה שנים הייתי עוד בקשר עם אחד החברים מהתיכון, אבל (לצערי) גם הקשר הזה דעך. התמונה, וה-"מה כתבו עליכם בספר מחזור" מזכיר לי את זה שתמיד על כל מני רוצחים או אנסים סידרתיים (רחמנא ליצלן) כשמוציאים עליהם כתבות בעיתונים, העיתונאים חופרים ת'קטע הזה של הספר מחזור, מנסים למצוא ב-קטע הזה ש-כתבו שמה, איזשהם רמזים לעתיד לבוא! אז למה לחפור?!

Master Stav

New member
אמור לי את מי רצחת

ואומר לך מה כתבו עליך בספר המחזור .... משהו כזה ?

למעלה