מה כתובת שרתי ה DNS של הוט ? האם אתם נתקלים לאחרונה בבעית ריזולבינג עם שרתי ה DNS ?
W wizard8 New member 6/5/16 #1 מה כתובת שרתי ה DNS של הוט ? האם אתם נתקלים לאחרונה בבעית ריזולבינג עם שרתי ה DNS ?
cheif Member מנהל 6/5/16 #2 שרתי DNS שרתי ה-DNS של הספקיות (אני שב-HOT אתה מתכוון ל-HONET) בישראל הן פח אחד גדול. אני עובד עם ה-DNS של גוגל או של OPENDNS.
שרתי DNS שרתי ה-DNS של הספקיות (אני שב-HOT אתה מתכוון ל-HONET) בישראל הן פח אחד גדול. אני עובד עם ה-DNS של גוגל או של OPENDNS.
W wizard8 New member 6/5/16 #3 אני עם hotnet . שמתי את ה DNS של גוגל ומידי פעם אני חווה בעית ריזולבינג
cheif Member מנהל 6/5/16 #4 אז ככל הנראה זו אינה בעית DSN יתכן שמדובר בבעיה חיבור או בעיה אחרת. החיבור שלך לנתב הוא חוטי או אלחוטי?
אז ככל הנראה זו אינה בעית DSN יתכן שמדובר בבעיה חיבור או בעיה אחרת. החיבור שלך לנתב הוא חוטי או אלחוטי?
W wizard8 New member 6/5/16 #5 חיבור חוטי. הבעיה הופיעה לפני 3-4 ימים והיא מופיעה אקראית אחת לכמה שעות. הנתב מקבל DNS 213.57.2.5 213.57.22.5 החלפתי אחד מהם לגוגל
חיבור חוטי. הבעיה הופיעה לפני 3-4 ימים והיא מופיעה אקראית אחת לכמה שעות. הנתב מקבל DNS 213.57.2.5 213.57.22.5 החלפתי אחד מהם לגוגל