מה כתוב אצלכם בשלט שעל דלת הכניסה?

מה כתוב אצלכם בשלט שעל דלת הכניסה?

משפחת ישראלי (שם בדוי) כאן גרים באושר ישראל וישראלה ישראלי (שמות בדויים) כאן גרים ישראל וישראלה וישראלונת וישראלון ישראלי (שמות בדויים) משפחת ישראלי המאושרת גרה כאן (שם בדוי) משהו אחר? (יש סקר ב"אמהות ובנות" שאני מנהלת, אתם מוזמנים ,אחרי שתענו פה, גם להצביע שם....מקווה שמנהל הפורום לא יכעס עלי
)

akavishon

New member
רק שם השפחה

בבית הקודם, אשתי (המאוד מוכשרת) הכינה שלט לדלת עם השמות שלנו ושל הילדה. ואז נולד הקטן, אבל אילוצי הזמן והחיים דחו לעד יצירת שלט חדש לדלת, עד שאחרי מספר שבועות, פשוט הוספתי את שמו עם טוש. כאשר עברנו דירה, ליישוב החדש, הבאנו את הילדה לגן החדש שלה בשני ימי שישי (בערך חודש לפני המעבר) כדי שתכיר את הגננת ואת הגן החדש. בביקור השני, במהלך השבוע שלפני הביקור השני, הילדים הכינו שלטים לדלת מלוח עץ ושם המשפחה מקרמיקה, אז לנו חיכתה הפתעה עם שלט עם השם שלנו ומאז זה משמש אותנו.

hag70

New member
אצלנו אין שלט.

אין לי מושג אפילו למה. לא מתוך אידיאולגיה או משהו. ככה יצא.

אצלינו כתוב משפחת ישראלי

ויש קישוט שאני מעבירה משלט לשלט לשלט כל השנים (מעין סימן למזל טוב עבורי )

Master Stav

New member
ממש בימים אלו מכין שלט

משפחת אדם שלומית, סתיו, אלמוג, טאי, סער , תום.

rubber duck

New member
על הדלת שלנו רשום

נורית ושרון וזה הכל השלט הזה מלווה אותו מאז שעברנו לגור ביחד בקראוואן במושב נחמד ליד פתח תקוה שרון

Jen74

New member
שלט לדלת

שלט מעץ יפה ומקושט ידנית על ידי אחת הבנות שרשום "משפחת ....." - במקום הנקודות שם המשפחה שלנו.

einatgross1

New member
אצלנו משפחת גרוס

הבית שלי משמש כבית למשפחה וגם כסניף של העסק אליו מגיעים לקוחות. לכן רציתי שלט שיכול ליצג בגאווה את שם המשפחה ומצד שני שלט המשמש לאינפורמציה וזיהוי בלבד עבור אנשים המגיעים אליו מטעמים עיסקיים. נושא נחמד העלית, תודה,

פרלמנים

New member
אצלנו כל השמות../images/Emo41.gif

אסף, ג'סיקה ודניאל-עוז פרלמן משערת שכשיבוא האח הצעיר
נחליף לשלט חדש ומעודכן ג'סיקה

DIEL

New member
אצלנו רשום 'ברוכים הבאים לביתנו ,,,, ו,,,, '

חשבתי לברך את הנכנסים אל ביתנו.

למעלה