מה? כ``כ מהר מתנוון המוח???

מה? כ``כ מהר מתנוון המוח???

וואי וואי וואי לפני 6 שנים בערך סיימתי בית ספר עכשיו החלטתי לאחר אי חשק רב ללכת ללמוד מכינה ואופס....גיליתי לצערי שיש צורך בפסיכומטרי אני??? פסיכומטרי??? אני??? כאילו באיזה סרט רע אני??? אבל כמובן שאין ברירה ואני חייבת לעשות את זה אחרת... אין מצב שאני אלמד למכינה כמובן... אז כמו ילדה טובה לקחתי על עצמי ללמוד לבד כי היה קצת מאוחר בשביל קורס כזה ואויש זה ממש קשה!!! המוח שלי פשוט התנוון.... אני לא זוכרת כלום ושום דבר פשוט!!! אני מנסה באמת שאני מנסה... אבל מה יהיה??? אני אצליח??? הכי מבעס זה...שהמבחן הוא בדיוק ביומולדת שלי ראיתם מה זה??? אני פשוט הייתי בשוק!!! אבל מה לעשות החיים דפוקים!!! בכל אופן... אני אשמח לשמוע הצעות מכולם! אבל בעיקר ממך בקסטה יקירי!!! תודה אנשים שהקשבתם לי מלכתוש

אז ככה....

קודם כל, ברוכה השבה לפורום שלי... ולגבי הפסיכומטרי... אני יכול להרגיע אותך.. כמו שאת בטח יודעת, אני עשיתי פסיכומטרי פעם שניה, לאחרונה הייתי באותו מצב כמו שלך, כשהתחלתי את הקורס... לא זכרתי שום נוסחא, ושום מילה מהמילון, וזה למרות שעברו רק שנתיים, מאז הפסיכומטרי האחרון. אבל, עם הזמן, הכל חזר.. נכון, זה היה קשה. אבל לא בלתי אפשרי... ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך, היא... לפתור עוד ועוד תרגילים....

למעלה