מה לאכול?|

avivitbh

New member
מה לאכול?|

אני נורא בעייתית באוכל והתחלתי לעשות כושר במטרה לרדת מעט במשקל הבעיה היא שאני לא יודעת כבר מה לאכול בערב כי האפשרויות שלי מאוד מצומצמות ואני רוצה לדעת מה מהדברים הבאים מומלץ שאני יאכל ומה הכמות ומה לא? -אורז-שעועית לבנה ברוטב אדום-קוסקוס -תפו"א מבושל-שקשוקה-ביצה-ספגטי וכל זה הולך בדרך כלל עם שניצל או שניצלונים כי זה הבשרי היחיד שאני אוכלת
 
מה לאכול

כל אלה אפשריים בערב, לא ניתן לענות לך על כמויות שכן אין לי מושג מה וכמה את אוכלת במשך שאר היום ובכלל חסרים נתונים נוספים על מנת שניתן יהיה להזכיר כמויות.
 

avivitbh

New member
התפריט היומי שלי

זה בדר"כ התפריט הקבוע שלי עד ארוחת הערב ששם אני נתקעת כי אין לי כל כך הרבה אפשרויות(אני אשמח אם יש לך המלצות לגבי מאחלים שונים שיהיו טובים בישבילי): בוקר:קערת קרונפלקס עם חלב 2% ביניים:יוגורט יופלה 1% צהריים:סלט ירקות ביניים:פרי-תפוח\קלמנטינה\בננה ערב:זו הבעיה כי אני מרגישה שאני לא אוכלת נכון מה את הכי ממליצה מהאפשרויות שהזכרתי בהודעה הקודמת =האם את ממליצה על חטיפי גרנולה?(כי יש בהם הרבה קלוריות)
 
למעלה