מה לא בסדר במתכון העוגה התפוררה

יהלום37

New member
מה לא בסדר במתכון העוגה התפוררה



 

TCHM

New member
המתכון לא מאוזן...

זאת עוגת שיפון תפוז, יחס הביצים לקמח צ"ל 50 גר' קמח תופח לכל ביצה L,
או שתוסיפי ביצים או שתפחיתי בכמות הקמח.
שאר המרכיבים לא משתנים.
אם מוסיפים קוקוס הוא על חשבון חלק מהקמח ולא בנוסף לכמות הקמח,
כלומר להחליף כמות שווה של קמח בקוקוס.
לשנות את דרך ההכנה...
  • הקצפת חלמונים עם מחצית כמות הסוכר לתערובת בהירה.
  • להוסיף בהקצפה את השמן, גרירת התפוז ותמצית הוניל.
  • להוסיף לתערובת את הקמח במספר פעמים בקיפול.
  • להקציף חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף גמיש (לא קשה) ולקפל בעדינות לתערובת.
  • לצקת לתבנית לא משומנת וללא נייר אפיה בתחתית.
  • לאפות כ-50 דקות בשלב השליש התחתון של התנור.
  • להוציא את העוגה ולהפוך את התבנית על רשת צינון ל- 15 דקות.
  • להפוך שוב ולחלץ מהתבנית.


 
למעלה