מה לא חשוב באולימפיאדה?

• פותח הנושא three
  • פורסם בתאריך

three

New member
מה לא חשוב באולימפיאדה?

אילו ענפים יש באולימ' שהם לא השיא של הענף? למשל, כדורגל (השיא הוא המונדיאל, באולימ' הכדורגל לא מעניין), טניס (ניצחון באולימ' שווה בכלל נקודות דרוג?). מה עוד?

תשובה

לפי דעתי הכל עניין של טעם , יש את הענפים הבולטים באולימפיאדה שהם כמובן האתלטיקה והשחייה . אבל למשל יש כאלה שאוהבים את תחריות הסוסים , את תחריות הקיאקים , טורניר הכדורגל והסל , סייף ועוד ענפים . אני למשל לא מדד כי אני "חולה" ספורט ואין שום ענף שמשעמם אותי , ואני חושב שאנשים משתעממים מאנפים אחרים זה לא בגלל שהוא משעמם אלה שלא מבינים , למשל אבא שלי לא אהב טניס , עד שבשנה האחרונה הוא ראה איתי כמה טורנירים גדולים ולאט לאט הסברתי לו פה ושם את החוקים עד שהוא ניכנס לעניינים . איזה ענפים אתה אוהב ?

three

New member
אצלי כסל הוא נאמבר 1, אבל...

שאלתי שאלה לא על דעה, אלא על עובדה. אילו ענפים האולימפיאדה היא לא האירוע הכי חשוב שלהם. כמו כדורגל, או טניס שאף אחד שם לא שם על האולימפיאדה מה עוד יש?

אין דבר כזה

מה זה טניס שאף אחד לא מתיחס , הרי רוב המדורגים ראשונים בעולם , לפחות הטופ 20 מגיעים ואין ספורטאי שרוצה לפספס אולימפיאדה . שוב הכל עיניין של טעם , אני לא יכול להגיד לך איזה אירוע הוא לא הכי חשוב כי אין דבר כזה . זה מה שאוהבים יותר או פחות .

three

New member
תסכים איתי שהכדורגל לא חשוב

האולימפיאדה היא לא שיא הענף אלא המונדיאל. טניס, אתה בטוח שכל הטניסאים השווים מגיעים? לא ידעתי. עדיין, זה שווה נקודות דירוג?

כן , בגלל ש...

משתתפים הנבחרות האולימפיות בכדורגח ולא הבוגרים . נבחרת אולימפית לפני שתשאל אותי זבה שחקנים עד גיל 21 .

three

New member
אתה רומז משהו?

שנמאס לך מהשאלות המפגרות שלי?

nitsansh

New member
יש טניסאים שלא רצו לשחק באתונה...

הבעיה בכדורגל היא שפיפ"א לא רצתה שהטורניר האולימפי יתחרה במונדיאל, ולכן הגבילו את הגיל ל-23, עם "חיזוק" של 3 בוגרים. מגבלה כזאת לא קיימת בשום ענף אולימפי אחר.

למעלה