מה לא כדאי לעשות בפורום היהודים.

מה לא כדאי לעשות בפורום היהודים.

שרשור הומוריסטי של הדברים שלא כדאי לעשות (להגיד, לשאול וכאלה) בפורום הידידותי שלנו
לדוג': כל סוג של השוואה בין היהודים לסינרגיה, או בין הדיסק לתינוק
יאללה, קדימה

AvtipuS

New member
טוב

1.להיות בעד התקדמות הטכנולוגיה.
2.להגיד משהו רע על ריטה.

חמדונה

New member
=)

אסור להתלונן על אין-הופעות-באזור-שלי כי לאונרדו ישר אומר שבירושלים יש אפילו פחות. (קח בהומור, כן?)

חחחחחחחח דווקא נחמד../images/Emo45.gif

עדיין זוכרים לי את ההודעה הממורמרת ההיא הא :) (וזה עדיין לא אומר שהיהודים באים מספיק לירושלים!!!)

3 דברים

1.אין להגיע לארועים כמו מפגשים והופעות בלי מצלמה 2.אין לצפות שהלהקה תדייק בתאריכים( ?15.7.0) 3.אין לפתוח שאלון מעפאן כי אז כולם מתלוננים "איזה שאלון מעפאן" אעע זהו..

../images/Emo13.gif

כן, ובלי קשר לכך שאני הומו (וגאה
.) היה מציק לי גם אם היה כתוב "מוות לשחורים", ולא זה לא מיפות נפש אלא כי דברים כאלה באמת מציקים לי בעיניים. מעבר לכך שכל אחד יביע את דעתו ויחליט לבד מה הוא חושב שמתאים לרשום או לא בפורום ומה המילים שלו מעבירות הלאה. אני מתאר לעצמי שלא הייתה מטרה מצד יוני לפגוע או להעליב אבל אומרים שמילים חזקות מהכל, לא? נקודה למחשבה. לילה טוב.

עומרי כפרעליך...

השירשור היה "מה לא כדאי לעשות בפורום היהודים ובגלל זה, ורק בגלל זה, כתבתי את זה... לא הייתה לי שום כוונה לפגוע ובאמת שאני מצטערת אם פגעתי... השירשור הוא הומוריסטי וההערה נכתבה ברוח זו... אותי זה שיעשע... אם אותך זה לא- לגיטימי לחלוטין.. תאמין לי שלא הייתה בזה כוונת זדון.

כמו שכבר אמרתי ,

מדינה דמוקרטית וזאת זכותך המלאה לכתוב מה שבא לך . מה אני חושב על זה שזה משעשע אותך? נראה לי שעדיף שאני לא אכתוב פה.

נו עומרי.. אתה הבנת למה התכוונת...

הצחיק אותי בקטע של מה לא רצוי לעשות פה... אל תוציא אותי ככה.. אתה יודע שזאת לא הכוונה... אני באמת באמת באמת מצטערת אם זה פגע בך!
סולח?

למעלה