מה לא כואב לכם?

מה לא כואב לכם?

ראיתי שרשור קיטורים, הגבתי, והחלטתי שאין להפלות בין טוב לרע. אז ספרו דברים טובים

m i c k e y 15

New member
קיבלתי

בונוס בספורט!! XDDD זה אפעם לא קורה לי.. והשיעור ממש התאמצתי.. היה לנו מבחן בטן וריצה.. וגם המורה לספרות שיבחה אותי
חן חן כפרעליה XD והיום בביצפר היה ממש טוב

litaf1

New member
קיבלתי זימון לצוות אוויר!!

וכן אני בת... חחח אני הולכת כי אני יודעת שינפו אותי בשלב מסוים, טייסת אני בטח לא אהיה.. אבל זה דבר נחמד =] ושביתה כמובן!!! כמה שזה מתאים... אני ניגשת לתאוריה ביום חמישי.. אז יש זמן ללמוד..!! =\

Black Jane

New member
כל הכבוד!../images/Emo104.gif

גם חברה שלי קיבלה זימון אבל לא עברה את השלב הראשון. אפילו שבתכלס, בואי נהיה ריאליים - את אישה, הם יצמאו לך סיבה מקורית לא לעבור
אבל תנסי סתם בשביל הכייף! תוכלי להכיר שם חברים וזה
ובהצלחה, אולי תהיה הפתעה ?

גם חברה שלי קיבלה זימון../images/Emo134.gif

והיה בעיתון שהשנה הצבא שלח להמון המון בנות זימונים לטייס כי הם רוצים לעודד בנות טייסות. היה לה אתמול את הזימון הראשון, והיא עברה לשלב הבא

יווולי

New member
ממממממ

כתבתי בשרשור של מה כואב לי שאין לי מושג מה לקנות לחברה שלי ליומולדת...כבר קניתי לה מתנה!! אז לא כואב לי הראש יותר..חח. ומחר שביתה...!! רק שלא תמשך יותר מדיי, זה יפגע בנו מאוווווווד! ועוד אני בי"ב זה בכלל פוגע בנו כי אין לנו מתי להשלים...איי יהיה טוב!

liorhikri1991

New member
זה מתאים לי...

קיבלתי 96 במבחן ענקי בתנ"ך
וקיבלתי במבחן במתמטיקה(5 יח"ל)

Over My Head

New member
טוב../images/Emo42.gif

בעיקרון--הכל ממשממשממש טוב...חוץ משיעור ספורט וזה
טפוטפוטפו
אני לא אפרט...כי זה ארוך...וזה גם סתם יכול לקלקל...אז בינתיים אני שותקת

הממ...../images/Emo60.gif

ביליתי אתמול עם חברים שלי שאני לא כ"כ מתראה איתם והיה לי ממש כיף
ואני בכל זאת מרוצה שקיבלתי 89 בתנ"ך ולא גרוע יותר. ונהנתי היום במד"צים. וזהו. אוף.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifקניתי פוינטשוז חדשות [הראשונות שלי]../images/Emo13.gif

והן פשוט כ"כ יפות.. זה היה החלום שלי כ"כ הרבה זמן.. ועכשיו הוא התגשם... אני עדיין לא עיכלתי את זה..

נועוש6

New member
יאי מי!

קיבלתי 92 בהיסטוריה ואממ המורה אמרה לנו יש ציונים טובים באלגברה.. מקווה שיהיה טוב!

Cindy Campbell

New member
אמממ../images/Emo3.gif

1. כימיה זה קל!
*סליחה אם נשמעתי שחצנית* 2. המצב טוב עם החברות (פעם היה קצת פחות טוב
)
. 3. נפגשתי עם הידיד שהתגעגעתי אליו
. 4. אחרי שמתרגלים, לקפה יש טעם הרבה פחות מגעיל
. 5. זה כיף להתחבק עם אנשים
.

Cindy Campbell

New member
מגיבה גם ל- BillyShirs../images/Emo3.gif

אני בכיתה י', אני עושה 5 יח"ל, ואנחנו לומדים עכשיו תהליכים כימיים (שצריך לאזן את מספר האטומים במגיבים ובתוצרים). זה נחמד
.

liorhikri1991

New member
אי אפשר לקרוא לזה תהליכים כימיים...

אני בי"א ולומד 3 יח"ל כימיה ועוד 2 יח"ל ביוכימיה שנחשבים כ5 יח"ל בתעודת בגרות ויש בונוס עליהם. אז מה שאת לומדת נקרא איזון משוואות,נושא ממש קל. דווקא שבוע שעבר היה לי מבחן על כל החומר של י',מעניין כמה אקבל(הלך לי ממש טוב) וגם שבוע הבא יש לי מבחן נוסף בכימיה על סויכיומטריה(חישובים בכימיה)-נושא חביב ביותר

Cindy Campbell

New member
באמת? המורה שלנו קוראת לזה ככה

אבל זה באמת ממש קל
. בהצלחה עם הציון והמבחן
.

למעלה