מה..לא מבשלים היום?

חנול

New member
מה..לא מבשלים היום? ../images/Emo71.gif

אז זהו, שלא! אתמול בערב ארוחה חגיגית ב-NG בשרים, מחר בצהרים מאנטה ריי היר וואי קאם... הקטנה תאכל אצל סבא וסבתא.. איזה כיף!

גם אנחנו לא משתמשים ב - ../images/Emo71.gif הסופ"ש הזה

כיוון שביום שלישי הקרוב אנחנו עולים ל -
וטסים לחופשה עם הילדון והילדונצ'יק... ארנון

hag70

New member
נשמע כיף ../images/Emo13.gif

ולאן נוסעים אם יותר לשאול? ואל תשכח לספר חוויות כשתחזרו(בינתיים נשאר בארץ ונקנא
). תהנו.

hag70

New member
גם אצלנו לא

אתמול הילדה נסעה חירושלים לסופ"ש אצל סבא וסבתא ואנחנו פינקנו את עצמנו בצהרים-ערב חביבה בחוץ. מה שלא דרש ארוחת ערב (זללנו פופקורן מול 2 סרטים שראינו ברצף
). היום אני לבד כל היום כי הבתזוג נסעה ללמוד עם חברה ואני מנשנש ומנשנש ומנשנש
.

akavishon

New member
אני הייתי אחראי על הקינוח.

במסגרת עבודה של חברה של אשתי בלימודים, היא היתה צריכה להכין קינוח גורמה על בסיס יוגורט. אז הרמתי את הכפפה והתגייסתי לעזרה. הכנתי פנקוטה על בסיס שמנת ויוגורט בשתי שכבות. בין השיכבה הראשונה והשניה הכנתי ג'לי פסיפלורה ומעל השיכבה השניה הכנתי ג'לי פטל (הכל לבד - לא אינסטנט). בנוסף, השבוע אבא שלי, סיים להכין לכל אחד מהבנים שלו (ארבעה במספר) סוסי נדנדה מעץ.. הכל עבודת יד והכל עבוד הנכדים..

batzush

New member
מה היה אצלנו בתפריט

קצת חלב אם קצת סימילאק אוכל סיני מגעיל השבוע אני ואשתי מתחילים דיאטה כי אצלי הבטן של ההריון רק גדלה בניגוד לאשתי

רק אנחנו אכלנו אותה? ../images/Emo11.gif

היה אצלינו full house ואני אחרי בדיקת מי שפיר הזוגי ניצח על רוב המלאכה ועמד בה בגבורה ראויה לשבח היה אוכל בכמויות לגדוד - פשוט וטוב, בול כומו אני אוןהבת היה כיף דווקא עם כל הנוער נוער נוער (חוץ מהקטע ששלחו אותי לשכב כל הזמן כמו ילדה קטנה...)

למעלה