תקרא שוב את מכתבי הראשון
שבו התשובה לגבי אישור מינהל תקין והסיבה לשלילתו. אגב, שלילה זמנית, כי השופטת דורשת להחזיר את הוועד כדי שהוא יחתום על הנדרש, הוועד מוכן לחזור רק עם עו"ד ציפורי, פנינה אינה מוכנה לשכור בחזרה את עו"ד ציפורי, ולכן השופטת נתנה לפנינה שהות לשנות דעתה, ואז רשם העמותות יתן את האישור, פנינה אינה משנה את דעתה, ולכן האישור אינו ניתן. תבין, במקרה הזה, לא ניתן אישור מינהל תקין, לא בגלל שמשהו אינו תדין בארגון, אלא מכיוון שאין כרגע וועד, ורק הוועד מוסמך לחתום על שיקים, בהיעדר וועד שיחתום על השיקים, חתמה פנינה, למען הסדר הטוב, זוהי חריגה מתקנות רשם החברות. אתה ואלה שרוצים להפיל את פנינה, ניתלים על זה כאילו מדובר בפשע, ואין זה כך, אלא חריגה מתקנה, שאינה כה משמעותית. אם אתה יכול להצביע על דברים רציניים יותר, אשמח לשמוע, אך כשהיו"ר חותם על שיקים, במקום וועד שאיננו, זה אינו משהו שגורם נזק לאלמנות, או עבירה שגזלה מאיתנו משהו, כך זאת בפרופורציה. בקשר לטענותיך האחרות, כמו חדרי חדרים בטיולים בחו"ל, פנינה אומנם מלווה את הטיולים לחו"ל, אך חשבת לרגע מי נוסע בטיולים אלו? אלמנות, כן, אלו טיולים של אלמונת, יש לך משהו נגד אלמנות שיוצאות לטיול שארגנה פנינה? זה ממש פשע, נכון? כרגע יש 2 עו"ד, אחד מהם מטפל במשפט של פנינה, ושכרו משולם מכיסה הפרטי, והשני עו"ד תורג'מן, שנשכר לטפל בענייני אלמנות המילואים והביטוח שמגיע להן. כל זה מול ההישגים שהיא הצליחה, אף אחד לא יצליח, וגם אף אחד אינו מבטיח להישגים חדשים, קראת את המצע של אלמנות המאבק? אין שם שום חידוש, הן אינן מבטיחות שום דבר בעל משמעות, מלבד אחזקת הקיים, לעומת פנינה, שהעלתה את עניין ביטוח החיים לאלמנות, 300,000 ש"ח (חסר משמעות, נכון)? החלפת רכב כל 4 שנים במקום 5, ביטוח סיעודי וכפתור מצוקה למבוגרות, ביטוח שיניים, אמי עברה 4 טיפולי שורש וכתרים, אצל רופא שבהסדר, בעלות של 400 ש"ח במקום 16,000 ש"ח שהיה עולה אצל רופא פרטיו, הלוואות, (אמי מקבלת כל שנה 10,000 ש"ח הלוואה כמעט כמו מענק) אני קיבלתי במשך 7 שנות לימודי, 7 פעמים מילגה, כילד, קיבלתי מילגות ללימודי מוסיקה, במשך 10 שנים, חברת של אמי היתה זקוקה לניתוח בחו"ל, הארגון השתתף ב-50,000 ש"ח מההוצאות. יש מקרים שאינך יודע עליהם. אתה מואכל בשקרים והגזמות, ורוצה להאמין למה שאתה שומע. ראה, יתום אוהב צדק, אין לי בעייה עם מה שאתה מאמין לו, והעובדה שאתה ואני חשובים אחרת, אינה סיבה להגיב בצורה מכוערת כלפי אמי. אגב, יש לך אלטרנטיבה אחרת? נאווה ושולי? אתה מאמין שבתוכנית שלהן להתייחס ליתומים? תמשיך להשלות עצמך. אתה תבין כרצונך, ואני כרצוני, וניפרד כידידים, מבלי להעליב את האמהות, בסדר?