מה לא עושים כדי למצוא זוגיות היום

Kym 87

New member
לא לא

להפסיק???לא לא לא זה נגד הטבע שלנו...נפסיק רק ברגע שנמצא!!!=)

G I R L P

New member
נגד הטבע לעשות דברים בכוח ../images/Emo9.gif

ואני מאמינה גדולה שכשדברים צריכים לקרות הם פשוט קורים, ובמיוחד כשזה נכון- אז זה נכון. ואז זה פשוט קל. לא כמו ששרון שחף כתבה, שאנחנו מגיעים למקום של התאמצות יתר. את לא מרגישה את זה?

Kym 87

New member
כן לפעמים בנושא הזוגיות אני מרגישה את זה

האמת...אני גם מאוד הייתי קוצה להאמין בזה שאם צריך לקרות אז קורה אבל מהנסיון האישי שלי -זה לא ככה. רוב הזמן הייתי אני זו שהובלתי את העניינים (בכל הרבדים של החיים) ואם לא הייתי עושה את זה לא יודעת איפה הייתי היום אבל בהחלט זה כיף כשדברים מסתדרים מאליהם בלי השקעת מאמץ יתר =)

G I R L P

New member
לא התכוונתי לזה שאין צורך לדחוף דברים שאת

רוצה. להיפך!!! ככל שתפעלי לקידום המטרה זה טוב. אבל בואי נאמר שיש אמונה פנימית ויש מעשים חיצוניים שהרבה אנשים תולים במעשים החיצוניים יותר אמונה מאשר בהרגשה הפנימית. בכל מקרה - לפעול למען מטרה זה תמיד טוב, אך לא כשזה מאולץ ובא בכח. בקיצור, מה שמרגיש לך נכון

stam38

New member
להפסיק את מה בדיוק? זה גם שאלה שכל אחד צריך

לשאול ת'עצמו..

G I R L P

New member
להפסיק את הרדיפה אחרי בנזוג ../images/Emo9.gif

אני מבינה שלא ממש קראת את הכתבה

לא,לא טוב להיות לבד,זה בטוח

מצד שני חיפושים לא הצד החזק שלי,והגדרת הגדרות לחיפוש גם לא. אני מאמין בלהכיר כמו פעם ,כשהיו נפגשים ויוצאים למקומות שפויים ,וחברים היו מביאים עוד חברים וככה היו מרחיבים את מעגל האנשים מסביב . לא מאמין בהכרויות אינסטנט כמו אתרי הכרויות ולא מאמין בבליינדיטים ..אז אני קצת בבעיה.

Kym 87

New member
לא רק אתה בבעיה

אני חושבת שזה לא רק אתה בבעיה זה רוב האנשים עכשיו בבעיה כולל אותי =) זה הכל כזה קר ומחושב (וממוחשב)

למעלה