העדי של עדי
New member
מה לא עושים כדי לשמח את יסמין? ../images/Emo6.gif
טוב, יסמין משגעת אותי כבר חודשים שאני אקפוץ למסור לכם ד"ש וזה מה שאני עושה.. עדכונים? אין ממש.. אני עובדת נכון להיום בתור מנהלת תחום הנכים והאוכלוסיות המיוחדות בעירי, קניתי החודש מזדה 5 חדשה ומהממת שנורא כיף לנהוג בה.. לצערי אין לי זמן/ יכולת להתעדכן מה קורה ברחבי תפוז או בענייני הופעות (שלא הייתי בהן כבר הרבה יותר מדי זמן..) אבל אני נוסעת בסוף החודש להופעה של איאן בראון (
) אני רואה שאתם מסתדרים מצויין גם בלעדיי כי למרות הצקותיה של יסמין היא מלכה לגמרי והיא הגדילה את נעליי בכמה מידות אז אני לא דואגת לכם..
זהו, בגדול אין לי הרבה לומר ואין ממש משמעות להודעה הזו חוץ מלהרגיע את יסמין אבל אני יכולה רק להרגיע את המכורים שיש חיים אחרי תפוז והם אפילו ממש מהנים ומלאים...
(לא שאני רומזת לכם לעזוב או משהו, כן?) תמשיכו לפרגן למאיר ותובילו אותו לפלטינה בשבילי, טוב? שיהיה שבוע נפלא ותמשיכו לתחזק כאן את העניינים..
טוב, יסמין משגעת אותי כבר חודשים שאני אקפוץ למסור לכם ד"ש וזה מה שאני עושה.. עדכונים? אין ממש.. אני עובדת נכון להיום בתור מנהלת תחום הנכים והאוכלוסיות המיוחדות בעירי, קניתי החודש מזדה 5 חדשה ומהממת שנורא כיף לנהוג בה.. לצערי אין לי זמן/ יכולת להתעדכן מה קורה ברחבי תפוז או בענייני הופעות (שלא הייתי בהן כבר הרבה יותר מדי זמן..) אבל אני נוסעת בסוף החודש להופעה של איאן בראון (