מה לא עשיתי

shiri 80

New member
מה לא עשיתי

הכנתי את הבקבוקים,התמרים,האיזוסטאר,הגרביים ,הכפפות,לחץ האויר ,הקסדה,הנפש, הרגליים והכי חשוב את הגזלן ונכנסתי לי לישון .. אבל איך תמיד זה קורה שאני מוצאת את עצמי הולכת לישון ולא נרדמת ... אם אני אתחיל לספור גלגלי שיניים בהילוכים זה יעזור ? או שללכת על הדימיון המודרך שכולם ששים אחריו ? אני רוצה לישון ! אחרת לא יהיה מחר יער הנשיא שיא שיא .. , גרררררררררר למישהו יש כדורים ? זהו .הוצאתי .נרגעתי . הולכת לנסות לישון ..

כפרה... מתרגשת? לכ,י לכי לישון כי

מחר אני לפ$@# לך ת'תחת... (בכ"ז יש פה המון קטינים) תמי, ששששששששש גבר גבר הלך
? לא, כי גם הוא מחר...

shiri 80

New member
בטח מתרגשת ..

את נראה לי התאהבת בשורש פ.ת.ח נשלח אותך לעבוד בכניסה לאיזה קניון תבקשי מכולם פותחת בוגאז'... וכן יש כאן קטינים כמה טוב שאני בת 25.5 בדיוק ו9 ימים .... הולכת להרביץ לכרית צריך כוח מחר לכל הלקוחות שיגיעו לגזלן .. אחרי הכל הפינה פונתה ואנחנו בונים על התשתלטות עסקית לא ? תגידי לשלמה קוקוניאמו שלא ישכח להביא מחר את הקרשים ...שנוכל לסיים את הבאסטה .

Tami661

New member
גבר-גבר? ../images/Emo1.gif? לא חושבת שהגזמת?

במיוחד אם תקיימו ארבעתכן את מה שאתן מתכננות לו... הוא יהיה מושבת מספיק זמן אחרי
צריך להספיק...

../images/Emo41.gif נולד... ../images/Emo9.gif

גבר גבר הרביץ היום מלבן ואנחנו ראינו רק עשן מלפנינו...
לא יאומן איך הוא עלה את העליות... הרביץ במישורים וטחן את הירידות...
טחן 70 ק"מ בקלילות וקרע אותי על הדרך, הלך לי הארבע ראשי...
הוכחה ניצחת שספינינג כן תורם לכושר ברכיבת כביש.
נתי, מצדיעה לך עם הארבע ראשי הדואב שלי.
תמי, תודה על העוגה המדהימה והקפה העוד יותר מדהים. פעם הבאה איתך...
מיטל ושירי... היה יותר מעונג... היה ליגה

shiri 80

New member
בהחלט ליגה

אין כמו
נולד אחד, שני פנצ'רים ,שלושה חברים ,ארבעה צמתים , ולפחות חמש עליות איכותיות (מי יותר ומי פחות ) כדי להביא את היום הזה לשיאים חדשים (לפחות לפי הפולאר המרוקאי של תמי) 192 בדופק אבל עזבו את זה הכי חשוב זה ה-69.9 קמש בירידה לצומת עזקה ובל נשכח את ההצעה למ@#$@# - כאלה הצעות לא מקבלים כל יום תמי תודה על ההשאלה של הגבר גבר לכמה שעות,אומנם הוא הותיר לנו עשן בעינים ועוד בתנאים מגבילים ("לא רק עם תיק עוד על סקוט") אבל הוא עשה לנו את השבת (הוא והחבר'ה בצומת עזקה .. חחחח ) ואחרי שצחקנו נעבור לקטע המנוחתי...

Tami661

New member
../images/Emo24.gifמתוקות שלי../images/Emo25.gifתיכף יכנס

כאן הגבר-גבר, אבל הנה אני בינתיים, נציגת העורף
בזמן שהשאלתי לכם את הגבר-גבר הספקתי לנקות, לבשל, לאפות (לאפות קוראים לזה?
קונדיטוריה פתחתי בבית
) ואפילו, אפילו... לישוןןןןןןןןןןןן
הייתי אומרת: הרי הוא שלכן כל שבת
אבל אתן יודעות... לא נעים שרק אתן תקבלו הצעות ל$#%@#@
וחוצמזה שאני גם רוצה אותו דבר ממה שהוא הזמין וחזר בהיי מטורף. נשבעת לכן, עד עכשיו הוא לא מפסיק לשבח ולהתרפק על הזכרונות מהרכיבה המשותפת שלכם
הוא טורח לחזור ולשנן באוזניי: "התמכרות? לאאאאאאא... אבל פה ושם..." יאללה... על מי הוא מנסה לעבוד, הא?
ובקשר לכושר שלו... נו, מה? סתם אנחנו מתרגלים עליות בבית?
ידעתי שתופתעו, נתתי לכן את הכיף לחשוב שאתן הולכות לקרוע לו את הצורה
ורק חיכיתי לראות איך תגיבו ל"הפתעה". ככה זה כשה
מתעקש על קצב וגבר-גבר לא נכנע ומתעקש על התנגדות... אין ספק שכאשר מדובר בעליות: הספינינג אכן תורם את חלקו. אז תודה לכן מקסימות שהחזרתן לי אותו מאושר
ובהחלט... בקרוב אצלי

Tami661

New member
זה לא חור רגיל מאמי, זה החור השחור

בכבודו ובעצמו
אבל שלא יהיו אי הבנות! החור הוא בגלל החברה (שאני ברוב טובי
) השכלתי להכיר לו לצורך הזה
הקרדיט... כולו שלכן!

shiri 80

New member
של הבדצ בלבד

היא כבר מזמן אמרה (ואל תביני את זהלא נכון &quot
) "אני רוצה את הגבר גבר בכביש" יש לו נתוני פתיחה מדהימים... שולחן ההיומרים ייפתח בקרוב כרגע הוא פשוט משחק אותה ... רכיבה שניה יער הנשיא וכבר העיז להגיד צובה ונס הרים ,מיותר לציין שלרגע נשנקתי... אגב היום נוסדה לה קבוצת "בהכשרת הבד"צ" בניגוד לתחנות דלק מסויימות הקבוצה רוכבת בשבת ושומרת עליה בצורה אחרת . חולצות יודפסו בחסות הגזלן מצטרפים חדשים מוזמנים להביא טופס אישור על השריטות...

kimo

New member
ככה זה תמיד מתחיל...

"התמכרות? לאאאאאאא... אבל פה ושם..." ורגע לפני שמרגישים... שירי, בהתערבות הבאה אני לא יפסיד...

shiri 80

New member
לי אתה כבר חייב פעמיים

הגזלן פותח את שולחן ההימורים בקרוב (אבל לא עכשיו .. אני צריכה עוד שבוע כדי להחליט על יחסי ההימורים ...)

kimo

New member
פעמיים???? ../images/Emo12.gif

אה, וואלה....
דרך אגב, את יודעת איפה היתה היום נקודת ההרשמה\חלוקת חולצות\אוכל שאחרי התחרות?? בחדר שהיה בו מרתון הספינינג של היומולדת שלך בקאנטרי...

על שלושה דברים העולם עומד...

1. ספינינג,2.רכיבת שטח 3. רכיבת כביש ויש שסוברים אחרת: 1. רכיבת כביש 2. דואתלון 3. טריאתלון היה לנו יום נפלא ובזכותן של 3 המקסימות - טל , שירי ומיטל (בדצי"ת ,שירי 80 ומיטל) , רכיבת הכביש הראשונה שלי היתה חוויה ממכרת ועוד יהיה לזה המשך. הבנות האלה , בירידות של יער הנשיא אל עבר צומת שמשון מדוושות במלוא המהירות בירידות בסיבובים ומגיעות ל-70 קמ"ש , מצמרררררר ועוד 2 רשים רר ואני אחריהן , עם התיק והסקוט.. התנצלות גדולה ופומבית לצביקה - קימו , נא קבל התנצלות(מה, מזה אתה מתלהב?) למדתי דבר חשוב היום, כשאתה בחברה טובה - הסל"ד עולה דרך אגב כמה עולים אופני כביש? תודה גדולה , נתי - גבר גבר בלי 7

kimo

New member
ג ב ררררררררררררררררר

איזה כייף!!!!!!
עכשיו שאתה מחובר גם לכביש אפשר לחזור סוף סוף לקבלת שבת??? ככה, פעם פה ופעם שם...
דיברתי היום עם עדי, וסיפרתי לו שהשארת עשן היום בנשיאים והתגובה היתה נו ברור, לא...?
אז.... מכינים לך כבר איזה כלי כלי כיאה לגבר גבר...

קיבלתי טלפון "בהול" מעדי../images/Emo13.gif

עדי כבר בונה עלי על אמצע השבוע , צריך לקבל אישור מהבוסית 661 קימו , מחכה לפעם פה ופעם שם... סחטיק'ה על ההישג בדואתלון ראיתי ש-661 אישרה הצטרפות למצפה רמון , סבבה , יהיה כיף

Tami661

New member
עוד 8 דקות שהטיימר בתנור יצפצף...

ואז עוגת השוקולד המדהימה והעסיסית תהיה מוכנה לכם למחר
חשבתם שאם אני לא באה, אז... אכלתם אותה!

לאאאאאאאאא!!!!!!!!! ../images/Emo18.gif

לא עוגת שוקולד...
אוףףף תמי, מה נהיה איתך?
לא אמרנו שחוזרים למוטב אחרי החגים?

למעלה