מה לא פתחו שרשור על הפרק של אתמול

Dandushit 24

New member
מה לא פתחו שרשור על הפרק של אתמול../images/Emo12.gif

אם אין אני לי מי לי??? אז אין לי אינטרנט יומיים אז זהו לא פותחים
עכשיו מאוחר מידי אני הולכת לישון

darklighter

New member
2X16- ROAD KILL../images/Emo190.gif

גם אני התפלאתי שלא פתחו
בכל מקרה, אני ראיתי את הפרק היום על המחשב... פרק טוב:] מזכיר מאוד סרטי אימה [כמו בעונה 1] השחקנית של מולי הייתה טובה.. והשיר הזה שהתנגן שם כל פעם לפני שהרוח הופיעה היה מעיק
ואני בד"כ אוהבת שירים של SN... למי שתהה לשיר קוראים Robert Johnson- Crossroad Blues

Dandushit 24

New member
היה באמת פרק טוב../images/Emo24.gif

רק הבאסה שפספסתי כמה קטעים מהסוף אז לא הבנתי
לא נורא שידור חוזר שבת

A m e l y

New member
האמת שהשיר שהיה כל פעם שהופיעה הרוח היה של

animals-house of the rising sun Muse עשו לו קאבר מדהים...

darklighter

New member
צודקת, הטעות שלי נבעה מזה שלא הייתה לי../images/Emo190.gif

גישה למחשב באותו רגע והציק לי מה השיר אז בדקתי בשירים של SN באייפוד..ושם זה בלי תיקיות עם מספר פרק.. המנגינה של שני השירים מאד דומה....ושניהם מעיקים... אבל MUSE טובים אז הם בטח שיפרו אותו...

A m e l y

New member
דווקא crossroad blues לא כזה מציק

הקול של רוברט ג'ונסון מציק,אבל הדברים שהוא עושה עם גיטרה פשוט עושים צמרמורת...

BKINNEY

New member
אני דווקא לא כל כך אהבתי.

לפי דעתי זה היה הפרק החלש של העונה. הוא היה נחמד, והרעיון היה טוב.. אבל... לא יודעת. היו יותר טובים.

רעותוש02

New member
פרק מדהים!

אהבתי את זה שכאילו התחילו מהאמצע המשיכו סוף...התחלה וסוףXD ושעשו את הפרק כאילו מהראייה שלה ושזה היה כמו העונה ה1

עוד פרטים על הפרק

Better late then never... שחקנים אורחים Winston Rekert בתפקיד ג'ונה גרילי Dan Gauthier בתפקיד דיוויד מקנמרה Maria Marlow בתפקיד אשתו השנייה של דיוויד Tricia Helfer בתפקיד מולי מקנמרה מוזיקה House of the Rising Sun by The Animals ציטוטים
Molly: Isn’t this argument a little archaic? Men can ask directions these days. David: Oh, no we can’t. It’s against our genetic code. Look, I know exactly where we are. Molly: We’re nowhere. David: Highway 99, all right? It cuts right through….. (trails off as they pass a sign marking Highway 41)
Molly: What happens if you burn their bones? Sam: My dad always said it's like death for spirits. But the truth is, we never know.
Sam: Now you can walk in there, and we're not gonna stop you. Dean: Yeah, but you are gonna freak him right out.. for life.
Dean: Did he look like he lost a fight with a lawnmower? Molly: Yeah, how'd you know? Dean: Lucky guess. איזכורים
Dean: Follow the creepy brick road. איזכור לסרט הקוסם מארץ עוץ, שבו דורותי וחבריה הולכים בעקבות שביל צהוב אל בית הקוסם.
Dean: Sammy's always gettin' a little J. Love Hewitt when it comes to this. איזכור לשחקנית ג'ניפר לאב יוהיט המגלמת את מלינדה גורדון בסדרה "הלוחשת לרוחות " שבה היא מגלה כי יש לה יכולת לתקשר עם המתים.
Dean: Well all right, Haley Joel. איזכור לשחקן היילי ג'ואל אוסמנד שהיה מועמד לאוסקר ונהיה מוכר ומפורסם בעקבות משחקו בסרט "החוש השישי"
Molly: So this is really what you guys do. You're like Ghostbusters. איזכור לסרט Ghostbusters משנת 1984 בכיכובם של ביל מארי, דן אקרויד, הרולד ראמיס וארני האדסון.

darklighter

New member
בטח דילן תגיד "הלוחשת לרוחות../images/Emo99.gif"../images/Emo190.gif

וואי GHOSTBUSTERS איזו נוסטלגיה
ועם כל ההשקעה שכחת את הציטוט הכי חשוב: Molly: Thank God. Dean: You can call me Dean.
תודה על כל ההשקעה למרות האיחור
[וזה לא כזה איחור כי יש גם כאלה שרואים רק בסופ"ש]

Dandushit 24

New member
אגב בתרגום היה רשום משהו אחר ולא ג'.לאב

משהו על רחום וחנון
בקיצר אם כבר מתרגמים

פרק טוב..

אחד האהובים עליי בעונה הזאת..XD לא עוד סתם פרק של "בואו כולם נרחם על סאמי בוי"..XDD

Charmed Or

New member
הייתי אצל חברה וראיתי!../images/Emo112.gif

אני רוצה יס ;[ או לפחות את כל העונות של SN בDVD :( אני אוהבת את הפרק הזה, הוא טוויסטי ומגניב. יחסית לפרקים אחרים הוא חלש, אבל זה פרק יפה מאוד :]

darklighter

New member
כנ"ל בקשר למשפט הראשון../images/Emo190.gif

באמת פרק מגניב....ובאמת יש פרקים הרבה יותר טובים בהמשך...וגם לפני...

liora257

New member
לי יש

את כל הפרקים של על טבעי- עונה 1 ו-2 בדיסק DVD :) בקרוב את כל הענה השלישית.. טוב נו כי אין לי יס..

למעלה