לדבר עם השם תפילה למצבי לחץ
בס"ד לדבר עם השם תפילה למצבי לחץ * ********************************* רבונו של עולם ,עזור לי לזכור תמיד : מה התכלית מכל ענייני העולם הזה? הרי כולנו רק אורחים כאן לזמן קצר ,אז ,גם אם התקופה עכישו לחוצה ואני מרגיש שאני לא מספיק כלום ושהדברים לא מסתדרים כמו שרציתי , זכה אותי בזכרון של קדושה - שאתה עושה את כל במעשים , עזור לי אב הרחמן , לדעת שאתה מנהל את העולם והכל תלוי ברצון שלך ולא ביכולת שלי ,לכן למד אותי שאם לא הספקתי מה שרציתי - זה משמים ,לכן לא אפול לעצבות ולא ארגיש כישלון - כי אתה עושה את הכל , והעיקר בחיים - זה אלו דוקא להצליח בתוכניות שלנו ,אלא להתחזק תמיד בשמחה ובאמונה , תעזור לי להפוך את התקופה הזאת למנוף לעליה בעבודת ה' ולא בעצבות ח"ו תן לי בינה שדוקא ברגעים של לחץ וכל כך הרבה משימות אדע להפוך את המצב לאתגר נפלא עבורי ,לא להתרחק ממך ,לא ליפול בכעס או בעצבות ,אלא ,מתוך דביקות של שמחה על קשר איתך, אני יודע ומאמין שהכל ממך , ושזה רק אם תעזור לי רבונו של עולם , רחם עלי ותן בי כוחות הנפש והגוף לפעול בזריזות ובמהירות אך לא מתוך לחץ ,זכה אותי בחיוך של שמחה אמיתית באופן שאוכל להאיר פנים למשפחתי וכל הסובבים אותי ,הכל מצב, הרי כל מצב יכול להפוך לעבודת קודש , אם רק אזכור לדבר איתך ולהתפלל לפניך במילים פשוטות , תוך כדי עשיה , אנא ה' יתן בליבי שקט נפשי ע"מ שאוכל לבטוח בך בלב שלם בלי לפחד :" מה יההי ?" ואשען רק עליך , ואסמוך רק על רחמיך האינסופיים ועל יכולתך הבלתי מוגבלת לעשות הכל ועל אהבתך כלפי , ושלא יהיה לי שום ספק שאתה תמיד רוצה בטובתי, יהי רצון שתתן לי עיניים טובות ושכל ישר להבין מה אתה בא הקטנים ,היומיומיים ,ושאדע דוקא ברגעים אלו לאחוז חזק באמונה לשמוח בקשר שלי איתך- למרות כל מה שמסביב ,