מה לגבי אזרח קנדי שחי כל החיים בישראל

smile2life

New member
מה לגבי אזרח קנדי שחי כל החיים בישראל

כיצד אזרח קנדי שמאז גיל שנה (נאמר אני) חי בישראל, נפצע קשה בצבא, ללא מקצועוחושב על מעבר לקנדה. איך זה מבחינת תעסוקה למי שאין לו מקצוע ונסיון מוגדר? במקרה אני יכול לעמוד בשכ"ד של עד 1000CD בחודש לדירה בהתחשב בהוצאות הרבות. (אני מקבל קצבה ממשרד הבטחון) היכן שווה לבדוק אפשרויות מגורים ואולי התנדבות בJCC? מבחינתצ אישרי עבודה לא צריכה להיות לי בעיה וגם בחינת ביטוח רפואי אחרי מספר חודשים (ביטוח בריאות של הפרובינציה למיטב הבנתי). מבחנ ת טיפולים קשורים בנכות משרד הבטחון מכסה באופן מלא. נשאר לי רק לבדוק אפשרויות מגורים ותעסוקה (לאו דווקא עבודה בכסף) בטורנטו. דרך אגב מושבניק הוצאתי לך מייל

דירת חדר שינה אחד בבנין מצויין תעלה 1200 דולר

כולל חימום ומים. הארנונה חלה על בעל הבית (זה נקרא כאן מס רכוש מוניציפלי) ולא על השוכר, החיים ליחיד מבחינת אוכל, תחבורה ציבורית ותקשורת יעלו עוד 1000 דולר לחודש. התנדבות ב JCC ? תמיד יסכימו לקבל מתנדב אם אין בעיה נפשית או פיזית שעלולה לסכן את הציבור. אתה צריך להוציא דרכון קנדי, ובזה מתכם ענייו "ההגירה". תררופות בקנדה אינן מכוסות על ידי ביטוח הבריאות הממלכתי וזו יכולה להיות בעיה קשה, כי התרופות יקרות, גם טיפולי שיניים כאן מאד יקרים. לאנשים עובדים זה לא בעיה כי בדרך כלל יש להם כיסוי קבוצתי לביטוח תרופות וטיפולי שיניים שגרתיים דרך מקום העבודה. ולאנשים מעל גיל 65 יש כיסוי של המדינה, אבל מי שלא עובד הוא בבעיה. האם משרד הביטחון ישלם כל קבלה של תרופה שתשלח מקנדה אחרי שעזבת את הארץ? מה יקרה אחרי שלא תחשב יותר לתושב ישראל בקטע של תרופות, את כל הדברים האלה אתה צריך לבדוק יסודית לפני שאתה עובר. לגבי עבודה בתשלום, תלוי באופי הנכות אולי תוכל למצוא עבודה רגילה גם ללא מקצוע, יש הרבה חסרי מקצוע שעובדים. יש כאן מחסור בעובדים בהרבה מאד משרות שכר מינימום.

smile2life

New member
nבחינה תית

א. משרד הבטחון תומך בי בנכות בכל מקום בו אהיה. ב. יש לי גם דרכון וגם citizenship card וגם תעודת לידה ועוד עבר משפחתי ארבעה דורות בקנדה. ג. מבחינה רפואית טיפולית ותרופתית (כול טיפול שיניים שהזכרת) משרד הבטחון נותן החזרים תמורת קבלות המוגשות לנציגות דיפולומטית ישראלת. ד. תמיד אני יכול לעשות davidshield ולהוסיף לי עוד כיסויי ביטוחי. ה. מניח כשאהיה בטורנטו אלמד עוד עכל הנושא. ו. מוציא לך מייל נוסף

למעלה