מה לגבי איכות סאונד

eitanb3

New member
מה לגבי איכות סאונד

אם שמים הכל בצד, מלבד - איכות הסאונד... H10 H340 IPOD (הרגיל) לאיזה מהם יש את האיכות סאונד הטובה ביותר? יש איפשהו ברשת השוואות כאלה אולי? תודה!

יאיר B

New member
בעיה.

איך אתה מודד איכות סאונד? כל אחד יגיד לך משהו אחר, בעיקר לפי מה שיש לו. לא מכיר אתר שמשווה איכות קול (אני גם לא חושב שיש פרמטר שדרכו ניתן להשוות).

eitanb3

New member
אות מקור

אוקי אתה צודק טעמים שונים, אז בוא נומר, בהשוואה לאות מקור?

eitanb3

New member
ישר ולעניין, יש משהו?

איזה שהם מאמרי השוואה בכל תחום שקשור לאיכות של הסאונד בין הנגנים האלה? תודה

אין.

שמיעה היא דבר סובייקטיבי, קהילת שונאי האייפוד כמובן יהיו כמובן נגדו וקהילת חובבי הפוד יהיו בעדו, בין הריבר לאודיו הם לא כ"כ מתווכחים הם טוענים שהאיכות זהה, ויש שטוענים שבאודיו יותר טובה. כעיקרון.. הפוד מספק סאונד יותר נקי, בעוד שהריבר מספק סאונד עתיר באסים, אבל זה סובייקטיבי, אם תמצא מקום שתוכל להשוות בו את שניהם אז מצוין, אם לא.. תהמר. נסה לחפש עוד מידע ב: www.head-fi.org

gt-master

New member
איכות סאונד>>

יש לי H320,לפני חודש גם איפוד דור 4,וגם איריבר IFP700,IFP1095. ה H320 הוא המלך של כולם נקודה. האיפוד נשמע טוב ונכון אבל גם מוגבל באפשרויות וזה נכון גם לגבי בס. נהנתי לשמוע באיפוד ואולי נהנתי גם בגלל הנוחות אבל האיריבר H320 נשמע על ידו כמו מערכת סטריאו גדולה ואיכותית והוא נשמע כמו מערכת טובה אבל צנועה. לפי דעתי גם דגמי הפלש של איריבר נשמעים יותר טוב מאיפוד 20 גיגה ואני מדבר כן על אופציות. זה שאיפוד נותן סאונד בסיסי טוב אבל אין לך אפשרות לכוון אפילו EQ כמו שאתה רוצה זה מבחינתי חיסרון מבחינת סאונד. "שהאיריבר מספק סאונד עתיר באסים"-בסים זה תמיד היה מצרך מבוקש,תמיד אפשר לחתוך בבסים כי יש לך אופציה.מה שאין באיפוד. שורה תחתונה: אם תקנה איפוד אתה תהנה ממנו ולא תתאכזב אלה אם כן אתה אוהב הרבה בסים. מהאיריבר אתה תוציא יותר. כל מה שאמרתי נכון לעניין הסאונד.לא דיברתי על שאר הדברים הרבים הטובים והאיכותיים שיש בכל נגן של איריבר ושאין באיפוד. אני לא שונא איפוד ולמען האמת אני אוהב את כל המכשירים ויש לי מהם הרבה. ובכלל אם אתה מתעניין נטו בסאונד טוב לך על סוני.

למעלה