מה לגבי גזר?

מה לגבי גזר?

היום התחלתי להוביל אותו כמו שהצעתם לי לא כל כך פשוט אבל צריך זמן וסבלנות אני יודע. השאלה שלי היא האים אני יכול לפתות אותו עם גזר או משהוא אחר? ןכמו כן אני עובד בקיבוץ שיש בו מפעל לאריזת גזר ואני יכול להביא לו גזר בלי הגבלה האים אני יכול? וכמה ביום? (להזכיר הוא סייח בן 5 חודשים)

PinkHorse

New member
אמ..

אני לא יודעת בקשר 'לפתות אותו עם גזר' אבל אני כן יודעת שהרבה גזרים יזיקו לו והם יכולים לגרום לקוליק.. וכשאנשים יענו פה כמו מותר אז המלצה שלי-תחתוך את הגזר לכמה חלקים זה גם נראה יותר וזה גם יותר טוב לסוס

הורסמאן

New member
אכן

ןכשאתה חותך, תחתוך לאורך. בדרך כלל רבעים לאורך, לסיח כמו שלך 2 גזרים ביום זה יופי.

הורסמאן

New member
האמת היא

שעם סייח בן 5 חודשים כדאי לחכות קצת עם להוביל. עדיף שתשקיע זמן בלהבריש אותו בעדינות, להרים לו רגליים, לגעת בו הרבה. אתה יכול לתת לו גזר, אבל זה מיותר לגרום לו ללכת אחרי הגזר. ביזבוז זמן. כעיקרון, לא רצוי להאכיל סוסים ביד. במיוחד אצל זכרים זה הופך מהר למשחק של נשיכות קטנות, שיכול להתפתח. אבל כולנו "חוטאים" ואוהבים לפנק אותם. סתם כקוריוז, אם אתה רוצה לדעת אם סוס בא מאנגליה, נסה לתת לו סוכרית מנטה. כל הסוסים שגודלים באנגליה מתים על סוכריות מנטה, (POLO MINT) נסה להציע את זה לסוס צרפתי או גרמני והוא יעשה פרצופים של מגעיל.

PinkHorse

New member
חח אין יוצאיי דופן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואיזה סוג של סוכריות מנטה
(חח אני מתכננת לעבור סוס סוס בחווה). מאיפה אתה יודע שזה כך
וזה לא מזיק להם בכלל

הורסמאן

New member
אני מניח שיש יוצאי דופן

אבל ראיתי אנגלים שנעלבו כשהם הציעו מנטה לסוס בארץ והוא כעס. :) לא כמו סוכריות חמוצות, אלא הסוכריות שבאות בגליל. POLO MINT או EXTRA STRONG MINT

אז........

אז אני מבין מזה שאין "צורך "בלהוביל את הסיח בשלב זה. אני אשאל את השאלה על הגזר בצורה אחרת והיא גם לגבי סוס בוגר האים גזר יכול להיות תוסף לתפריט של סוס ואם כן אז באיזה יחס?

הורסמאן

New member
2-4 גזרים

חתוכים עם האוכל זה יופי. להגיד שזה יגרום לסוס להיות תותח, לא. אבל סוסים אוהבים גזר, אז זה גם לתיאבון, שלא יהיה להם משעמם באוכל, וגם קצת ויטמינים.

אבו-דני

New member
polo mint

--- עם החור? ובלי החור זה עדיין טעים?....(-: רק מי שמכיר טלויזיה אנגלית יבין

הורסמאן

New member
חחחח כנראה

שזאת הפרסומת היחידה שמכרה את מה שאין במקום את מה שיש. :) אבל זה כבר ישן...

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif

דווקא סהרה אכלה מהן
כשסבתא שלי(ז"ל)באה מאנגליה היא שלפה אותן והציעה לה

הורסמאן

New member
מזל שסהרה לא

כעסה על סבתה שלך, היה יכול להיות לא נעים. :) בדרך כלל סוסים שלא גדלו/התרגלו לזה ממש לא אוהבים. תנסי לתת לסוסים אחרים, מעניין יהיה לדעת איך הם יגיבו.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאייי...

הצניעות...
תגידו זה:
נראה לכם כמו סוללה..?

Unreachable

New member
פחחח הייתי אומרת לך

איך לדעתי זה נראה אבל עדיף שאני אסתום:)

למעלה