מה לגבי הגרינזיימס ?

sefidori

New member
מה לגבי הגרינזיימס ?

ידוע כי מיצוי עשב השעורה טורם רבות למערכת העיכול , חילוף חומרים, שיתון, יש בו חומצות חיוניות , מינרליים, ויטמינים והוא עשיר מאד בכלורופיל. זה הדבר הטבעי ביותר לגוף גם כתומך בדיאטה. אגב , מנה יומית כזו (כפית) שוות ערך לארבעה קילו של פירות וירקות. זה לא תחליף מזון - זה מזון !!! קחו את זה בתור המלצה. אחרי הכל, כל אחד עושה מה שמתאים לו. בהצלחה. ספי.

carnevo

New member
ספי היקר

מצאתי שמאד מעניין שלמרות כל הפרסומות המתלהמות למוצר הנפלא הנ"ל שיש ברשת, ולמרות הרחבות אין סוף על סגולותיו וייתרונותיו של הפלא הירקרק עליו אתה מדבר, לא הצלחתי למצוא את הערכים התזונתיים שלו. לא ייתכן, שאבקה מסוג זה או אחר תהווה תחליף אוכל מהסיבה הפשוטה שארבע כפיות (או כמה שלא היה כתוב שם...) בחיים לא יכולות לספק את כל הפחמימות, חלבונים, ויטמינים, מינראלים, סיבים תזונתיים וחומצות שומן החיוניות לתפקוד גופני מיטבי. אם אתה יודע משהו אשר נשגב מבינתי המפוקפקת, האר נא את עיניי. יום טוב.

sefidori

New member
הנה תשובתי הכנה :

נעשה כך. צרפתי קובץ על מרכיבי הגרינזימס אשר לבטח יאיר את עינך. אם בכל זאת מתעוררות שאלות , אשמח אם תפני אלי דרך פה או בטלפון שלי : 052-3808899. כמו כן , מצ"ב קישור בנושא. בברכה, ספי דורי.

אלי ו.

New member
אם אתה מעונין לפרסם

אנא פנה להנהלת תפוז וקנה שטח פרסום. לפי תקנון תפוז לו התחיבת כשנרשמת כמשתמש לתפוז פרסום בפורומים אסור.

sefidori

New member
אתה צודק אבל אני לא מפרסם

אני משתף במוצר שאני צורך. גם אני הייתי סקפטי, זה טבעי. תראה את כל הקיוסקים בת"א שמוכרים עכשיו דשא טחון. זה לא רע בכלל.זה גם טרי. כמו שאמרתי - הבחירה היא בידך! ספי.

למעלה