מה לגבי הכבלים?

22dudu

New member
מה לגבי הכבלים?

יצא למישהו להיתקל באיזשהו אתר לגבי יותר פרטים, לגבי מהשהם הולכים להציע? אני בטוח לפחות שהם ינסו להילחם בבזק בשיניים וברגליים, השאלה עד כמה ובאיזה מחיר... אם זכרוני איננו מטעה בי מישהו ציין בפורום הזה או בזה של בזק שהכבלים כבר התחילו להגביל את מהירות האפלואד למשתמשי הכבלים ל-15 קילובייט זה נכון? כי הבדל של שלוש קיי לא כזה קריטי

dov98

New member
מה שאני יודע כעת ממקורות

מוסמכים:סהכ 200 מנויים על מרכזת. מי שיודע עוד פרטים בדוקים שיוסיף.

gregp

New member
כבלים ובזק

שתי שאלות למעשה: 1) ניסיתי מספר פעמים לפנות לבזק ע"ם להתקין ADSL ובכל פעם עונים לי שזה בלתי אפשרי בגלל "חוסר משאבים"?! האם מישהו התנסה בתופעה דומה ויודע כיצד ניתן "לגרום" לבזק כן לחבר אותי. 2) האם יש נתונים מתי יתחילו לתת שירותי אינטרנט בכבלים לכל הציבור (אולי מידע ספציפי ל"תבל"? תודה מראש על כל התייחסות, גרג

dov98

New member
ישנם למעשה שתי סיבות לכך

שבזק לא ירצו לחבר מנוי: הסיבה שמנית, כנראה הגיעו (אולי למסקנה שהעומס ב"כביש הראשי" בלתי נסבל) דבר שהוא ידוע. הסיבה השניה יכולה להיות המרחק שלך מהמרכזיה, או מרכזיה עדיין לא מוכנה לזה. הכבלים מתחילים בהפעלת פס רחב בפברואר. תמתין שהכבלים יכנסו.מחיר השרות בפס רחב ירד.לכן גם אם היתה לך אפשרות להתקין ADSL הייתי ממליץ לך להמתין.

סקיפר1

New member
אם זה בוער לך. תבקש התקנה דרך ספק

האינטרנט שלך. יש לו אינטרס שיתקינו לך במהירות והוא גם יודע לדבר עם בזק. קח בחשבון שהנס הזה של הכבלים (שקיים במדינות אחרות מזה זמן) עדיין לא מבצעי כאן וכמות התקלות בתחילת השרות יכולה להטריף משתמש להוט.

למעלה