מה לגבי התערבות בחיים?

מה לגבי התערבות בחיים?

האם גם אצלכם כל החלטה שאתם רוצים לקבל צריכה להיעשות תוך שיתוף מלא ודין וחשבון ? האם גם לכם עושים פרצופים אם לא מקובלת עליכם ההצעה שהציעו לכם? חוצמזה, היה צריך לקרוא לפורום "אני וחמותי וגם גיסתי"- המון פה מקטרים על גיסה- וכולי הבנה..

ציפי ג

New member
זה לא הוגן

לי יש 3 גיסות (נשותיהם של אחי) ואני אהיה חמות ל5 נשים אי"ה. ויש לי אח גרוש. זה אומר שתסתובבנה 9 נשים ממורמרות עלי?

פגעת בול......

אצלי הם באמת משתדלים אבל נורא רוצים להיות מעורבים בכל דבר. ואני באמת בעד יחסים קרובים וחמים בעיקר שאנחנו גרים קרוב אז בכיף, אשר להיפגש אחה"צ לקפה או לקניות אבל הבעיה שמצפים שתשתפי בהכל.. וזאת בעיה. המזל הוא שלמרות שעושים פרצופים בתוספת "אי אפשר להגיד לכם כלום"/"אתם לא מספרים לנו כלום"/"אין לכם מספיק ניסיון", בעלי לגמרי מסכים איתי ש"כל מה שקשור לארבע הקירות שלנו ולמשפחה שלנו" זה רק אני והוא מחליטים. אז אולי לפעמים זה מרגיז אבל אם הבעל תומך אז הם יכולים להתפוצץ.

ashlaya

New member
החלטות בשיתוף למה?

בהתחלה היינו מאוד משתפים אבל...ברגע שראינו שמנסים להגיד ולהשפיע על ההחלטות שלנו אז הפסקנו פשוט מספרים אחרי מעשה ורק מה שבא לנו שיבינו שלאף אחד אין את זכות הקביעה רק לנו! וחוצמזה לפעמים גיסה יכולה להיות ברכה! גיסתי עבורי היא האחות שלא היתה לי מעולם

zimes

New member
לא.

הם שואלים, מציקים, מחוים את דעתם, כופים את עזרתם, אבל אנחנו מחליטים לבד. אפילו את האוטו שקנו לנו - אני בחרתי (ברור, לא? אני נוהגת בו. והשיקול העיקרי היה - אוטו שניתן לנהוג בו על אף מידותי הצנועות). > צימעס מתלבטת אם מותר לכתוב פה הודעות כ"כ חיוביות <

למעלה