מה לגבי טיול ליפן

חנהג1

New member
מה לגבי טיול ליפן

לצערי אין לי עם מי לנסוע לחו"ל ואני מאוד רוצה לנסוע לטיול ליפן אז חשבתי להצטרף לטיול מאורגן. תמיד דמיינתי שאסע למזרח עצמאית בסוג של טיול תרמילאים אבל אני לא רואה את זה קורה כשאני נוסעת סולו. אז אשמח לשמוע מה אומרים כאן על המסלול הזה ליפן . זה אמנם רק 15 יום אבל נראה עמוס. האם לא עמוס יותר מידי?
אגב, אם מישהי רוצה להצטרף לטיול כזה בתחילת מאי (כנראה ב- 5/5) אז שתדבר איתי ונירשם יחד. לדעתי זה יותר זול מלהירשם כבודד.

toni007jp

New member
למה גנבת פרסומת

אינני קשור לאתר שהמלצתי, באתר אפשר לקרוא על טיולים שנעשו ביפן, ואין חובה להתקשר אליו

אני מבין מהתגובה שלך שאינך מקבל המלצות של אחרים וזה בסדר איתי , אבל עדיף שתשמור את זה לעצמך.
כל המטרה של הפורום הזה לתת לאחרים אינפורמציה ומשם ועד להחלטה של הקורא יש המון לעשות.

כאחד שחי ביפן 17 שנים אני מוצא לנכון שהאינפורמציה באתר שווה את הקריאה לאלו שמתכננים להגיע ליפן.

אני שוב חוזר, אינני קשור אליו ולכן לא רואה את תגובתך קשורה לעיניין.

sitvaniyot

New member
אין סיבה ליסוע ליפן בטיול מאורגן

קל מאד להתמצא, רבים דוברים אנגלית וגם כאלו שיגידו לך שהם לא ידעים אנגלית, למעשה יודעים רק פוחדים לעשות שגיאות. אם תראי מספיק אבודה מישהו כבר יגש אליך ויעזור. אם תלוני באכסניות לא רק תחסכי כסף אלא גם תמצאי שותפים לטיול. המון מטיילים שם לבד.

בקשר לתוכנית היא בהחלט טובה. בקשר לעומס של התוכני - ביפן יש רכבות מהירות = שינקסן שנוסעות 280קמ"ש בשעה. כך שאפשר להספיק הרבה.

תוכלי להיכנס לבלוג שלי ולקרוא על המסע ביפן ואיך הסתדרתי כדי לקבל מושג על הצפוי. הקישור בתחתית הודעה זו.

toni007jp

New member
זה מאוד תלוי בגיל ובמרץ של מי שנוסע

יפן להבדיל ממדינות אחרות איננה מצטיינת בשיווק תיירות חוץ, לכן מאוד תלוי מי מגיע ליפן ועד כמה הוא מוכן לקבל את התנאים המקומיים שלא בדיוק ברמה של מה שאפשר לראות לדוגמא באירופה.

נכון שהמצב שונה מלפני 15 שנה אך עדיין יפן היא מדינה של תיירות פנים.

sitvaniyot

New member
מסכימה שיפן היא מדינה של תיירות פנים, אבל

בעיני המטייל זה הופך אותה לארץ יותר מרתקת!!!! ולא צריך שום מרץ או גיל כדי ליסוע אליה גם לבד. צריך רק כרטיס.

לא מבינה את ההשוואה שלך לאירופה. התוכל לפרט?

toni007jp

New member
יש שני צדדים למטבע

אני חושב שטיול עצמאי מתאים לסוג מסויים של אנשים, לא כל אחד בנוי לעשות זאת לבד ובטח לא במדינה כמו יפן שהאנגלית היא לא הצד החזק שלה.

תמיד אפשר להגיד אבל הנה הסתדרתי, אבל בעצם כמה אנרגיה הוצאת בשביל "להסתדר" , ושוב ישנם כאלו שהזמן הוא לא פונקציה בשבילם ולהתברבר זה לא בעיה, אבל ישנם כאלו שטיול מאורגן בקבוצה ועם מדריך יעשה להם טוב יותר.
קטונתי מלהמליץ מה טוב יותר אם כי אף פעם לא עשיתי טיול מאורגן. (אולי כשכוחי לא יהיה במותני, והסבלנות תעלם אקח טיול כזה) ושוב אבל, יפן מאוד מודרנית אך לא מסבירה פניה לתיירות החוץ, היפנים אדיבים אבל כמה פעמים אמרו לך משהוא שהוא בכלל לא מדוייק, או שלא הבנת אותם בגלל השפה.

לסיכום- יפן היא מדינה מדהימה, יש המון מה לראות ולחוות, המלצתי למשהוא שמגיע בפעם הראשונה לכאן היא לקחת טיול מאורגן, בפעם השניה אפשר כבר יחידני.

sailor

New member
ברור שבשביל זה פתחת משתמש

יש כמה כמוך כל חודש וזה שקוף למשתתפים הקבועים.

למעלה