מה לגבי מפגש

Evil Gremlin

New member
מה לגבי מפגש

OK, אז ככה, החופש כבר בעיצומו וכמו שאנחנו יודעים חלק גדול מהפורום הזה מתגיסים בקיץ. אז חשבתי.. למה שלא נעשה איזה מפגש בעוד נגיד שבוע שבועיים, ובוא נעשה אותו בחיפה (בלי שום סיבה מיוחדת
) ו... הייתי יכול לארגן אותו אבל הייתי מעדיף שמשהו אחר יעשה את זה...

SupermanZW

Well-known member
למה דווקא בחיפה?

אנשים מהפורום מתפרסים על פני כל הארץ והכי נוח לרוב זה במרכז הארץ, ורצוי במקום שיש אליו תחבורה נוחה מכל הכיוונים.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

ברגע זה חשבתי איזה מזל שאנחנו חיים במדינה כל כך פיצית, אם היינו חיים ברוסיה והיינו צריכים לארגן מפגש פורום לאנשים מחלק מהמקומות היה יכול לקחת ימים שלמים לנסוע למפגש...

Evil Gremlin

New member
טוב ברצינות

תל-אביב היא המקום הכי טוב, זה במרכז ויש אוטובוסים לכל מקום... פשוט אני גר בחיפה והייתי מעדיף שזה יהיה שם...

D SHADY

New member
תגובה!!!

אכן עדיף שזה יהיה בת"א משום שזה מרכז הארץ וכמו שצויין לרוב באמת עדיף לעשות תמפגש בת"א,וגם משום שאני גר בת"א
ודר"כ עדיף שזה יהיה לא יותר מאוחר מאמצע יולי כי כמו שאמרו הרבה אנשים מפה יתגיסו,ואני טס לרוסיה למולדת מתקופה של מינימום שלושה חודשים עד חצי שנה כלומר כרטיס פתוח בערך בסוף יולי ואני לא רוצה לפספס מפגש.

bariska

New member
חיפה זה לא נוח...

ת"א זה ה----מקום
אני יוכל להגיע רק אחרי ה7 ביולי..עד אז צריך ללמוד לבגרות

the freaky girl

New member
בינתיים..

אני אזמין את כל החברייה שלי לים, ואנחנו מתכננים לשמוע מוזיקה, לבלות ו"לישון" באוהלים עד הבוקר.. חחח... החברות המשוגעות שלי רצו להזמין לי חשפן..
אבל (למזלי) הן ויתרו על הרעיון... התכנית העיקרית היא לכייף..

l1zard

New member
../images/Emo10.gif

אוף.. לא נראה לי שאני אוכל בעוד שבועיים...
יש לי קורסים (בשביל מבחני המעבר).. ואז אחרי זה אני נוסעת לחודש לרוסיה.. ואז יש לי מבחני מעבר..
השבוע הזה ייגמר והבטלנות שלי תגמר יחד איתו
אוף! אני אוהבת להתבטל!

bariska

New member
בקטנה../images/Emo13.gif

בסופו של דבר מקווה שנעשה תאריך שיהיה נוח לכולם לבוא.. ואם לא..אז תמיד יש פעם הבאה
ובהצלחוי במבחן

l1zard

New member
האמת היא

שרק השבוע הזה שעבר התאים לי.. עכשיו אני מתחילה ללמוד כמו כיבשה..

למעלה