מה לגבי עבודה?

SShirly

New member
מה לגבי עבודה?

איך אפשר למצוא עבודה קבועה בסקנד לייף? יש דבר כזה? קצת נמאס לי לשבת על פופים ולקבל דולר כל 10 דקות. שלא נדבר על מה שזה עושה לגב. המלצות?

יש מקומות שמקבלים יותר לריקודים

נסיתי לשאול על עבודה ונופנפתי או בגלל שאני לא מספיק זמן במשחק (מה זה קשור לריקודים) אמרו לי משהו שהסקין שלי לא מושלם (אין לי מושג מזה) ודרשו תמונה בפרופיל

JDOE

New member
לא חבל לעשות camping כל היום

יש כל כך הרבה דרכים להרוויח כל כך הרבה כסף במשחק, ומשום מה 90% מהאנשים מתעקשים על camping או להכניס כרטיס אשראי. לא חבל?

JDOE

New member
אין שום בעיה :)

דבר ראשון אפשר ללמוד את הדברים הבסיסיים במשחק שהם: 1. בנייה 2. תכנות 3. עיצוב יש הרבה מאד ביקוש לכל אחד מהדברים האלה, ויש בזה הרבה מאד כסף. לדוגמה, נשקים נמכרים היום בסביבות האלפיים לינדן לנשק, בגדים גם נמכרים, ועבודות ספציפיות לאנשים שצריכים זה גם דרך טובה להשיג כסף. דבר שני, תהיו יצירתיים ותמיד תחשבו איך אפשר להשיג כסף: דוגמה, תפסתי את אשתו של איש עסקים אחד בוגדת בו (בטעות), לקחתי כמה צילומים ומכרתי לו באיזה כמה אלפי לינדן. יש אנשים שיהיו מוכנים לשלם לכם הרבה מאד בשביל שטויות, צריך רק למצוא. דבר שלישי ואחרון: יש מכונות משחק בשם zyngo ו dmc, משחק שדי דומה לבינגו ואפשר להרוויח עליו כסף טוב. בעסק שלי יש מכונות שמשלמות 100 לינדן פעמיים ביום למנצח, ומכונה שמשלמת אלף לינדן למנצח היומי. המכונות האלה לא עולות כסף. המכונות שכן עולות כסף, אפשר להרוויח בהם די הרבה, יצא לי כמה פעמים להרוויח כמה עשרות אלפי לינדן בשעה של משחק. מתחילים במכונות החינמיות ועולים למעלה לאט לאט, אני מכיר מספר לא קטן של אנשים שעושים בסביבות החמש אלף לינדן ביום רק מהמכונות האלה. מאז שהתחלתי לשחק לא עשיתי camp אפילו פעם אחת. אני אומר לכם את כל זה שתבינו שלעשות camping זה בזבוז של זמן, בזבוז לא רווחי של זמן, יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות במקום. The Rising Odds - Skyhigh Games: (המקום שלי) http://slurl.com/secondlife/IR%20SHALOM/11/116/278 יש שם כל מני Landmarks לעוד מקומות אחרים אם תרצו להסתובב, או שפשוט תחפשו zyngo/slingo/dmc בחיפוש מקומות. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לפנות אלי ב SL השם הוא Shnitzel Hallard

אושRתי

New member
עיצוב בגדים

משהוא פעם ניסה לעבוד עם התוכנה של עיצוב בגדים? האמת שאני ניסיתי והתוכנה לא ממש עבדה לי.

SShirly

New member
אין תוכנה עד כמה שהבנתי

יש סקינים שעובדים עליהם בפוטושופ לא?

אושRתי

New member
לא שנתקלתי בזה

מה שכן, שניסיתי להוריד את התוכנה זה הוביל אותי לפוטושופ אז אולי לזה התכוונו?

לא חייבים פוטושופ

יש תוכנה בשם GIMP והיא בחינם צירפתי קישורים למדריכים .....GIMP.... ופוטושופ.... וקישור להורדה ל GIMP בהצלחה -:)

SShirly

New member
הורדתי אותה

היא מתיימרת להיות כמו פוטושופ ומי שיש לו פוטושופ וניסיון בשימוש בתוכנה, ממש אין טעם להוריד את GIMP. בכל מקרה הבנתי שכדי להכין בגדים שווים צריך לבנות בתלת מימד ולא בשיטה שמציעים בפוטושופ וGIMP.

אושRתי

New member
../images/Emo126.gifיש לי ידע בפוטושופ

ואיך בונים בתלת מימד יש מדריך כל שהוא?

אושRתי

New member
תודה לכל העוזרים ../images/Emo140.gif

אנסה בסופ"ש לעבוד על זה אגב כמה נחמד שכולם מנסים לעזור

יש תוכנה בשם AvPainter - SL Clothes Design an

אפשר לעבוד איתה בעצוב בגדים וליראות את הבגד על אווטר ליפני שמעלים ל SL בגירסת ניסיון אין אפשרות לשמור גירסה מלאה עולה 2495L אישית אני מעדיף פוטושופ.אבל לחסרי נסיון בעבודה בפוטושופ או ב GIMP היא מצויינת קישורים לקניה והורדת גירסת דמו מצורפים

למעלה