אין שום בעיה
דבר ראשון אפשר ללמוד את הדברים הבסיסיים במשחק שהם: 1. בנייה 2. תכנות 3. עיצוב יש הרבה מאד ביקוש לכל אחד מהדברים האלה, ויש בזה הרבה מאד כסף. לדוגמה, נשקים נמכרים היום בסביבות האלפיים לינדן לנשק, בגדים גם נמכרים, ועבודות ספציפיות לאנשים שצריכים זה גם דרך טובה להשיג כסף. דבר שני, תהיו יצירתיים ותמיד תחשבו איך אפשר להשיג כסף: דוגמה, תפסתי את אשתו של איש עסקים אחד בוגדת בו (בטעות), לקחתי כמה צילומים ומכרתי לו באיזה כמה אלפי לינדן. יש אנשים שיהיו מוכנים לשלם לכם הרבה מאד בשביל שטויות, צריך רק למצוא. דבר שלישי ואחרון: יש מכונות משחק בשם zyngo ו dmc, משחק שדי דומה לבינגו ואפשר להרוויח עליו כסף טוב. בעסק שלי יש מכונות שמשלמות 100 לינדן פעמיים ביום למנצח, ומכונה שמשלמת אלף לינדן למנצח היומי. המכונות האלה לא עולות כסף. המכונות שכן עולות כסף, אפשר להרוויח בהם די הרבה, יצא לי כמה פעמים להרוויח כמה עשרות אלפי לינדן בשעה של משחק. מתחילים במכונות החינמיות ועולים למעלה לאט לאט, אני מכיר מספר לא קטן של אנשים שעושים בסביבות החמש אלף לינדן ביום רק מהמכונות האלה. מאז שהתחלתי לשחק לא עשיתי camp אפילו פעם אחת. אני אומר לכם את כל זה שתבינו שלעשות camping זה בזבוז של זמן, בזבוז לא רווחי של זמן, יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות במקום. The Rising Odds - Skyhigh Games: (המקום שלי) http://slurl.com/secondlife/IR%20SHALOM/11/116/278 יש שם כל מני Landmarks לעוד מקומות אחרים אם תרצו להסתובב, או שפשוט תחפשו zyngo/slingo/dmc בחיפוש מקומות. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לפנות אלי ב SL השם הוא Shnitzel Hallard