מה לגבי שמות חיבה בין בני הזוג?

מה לגבי שמות חיבה בין בני הזוג? ../images/Emo20.gif

יש אנשים שלא אוהבים כשקוראים להם בשמות חיבה? האם יש "זמן ומקום מתאים" לשימוש בשמות חיבה? איזה שמות חיבה היו/יש לכם? איזה שמות המצאתם לבן/בת הזוג? איך אתם מגדירים שם חיבה בכלל?.... האם "מאמי" נחשב לשם חיבה? והאם, שם חיבה זה משהו אישי? משהו שמסמל כאילו משהו "שלי"?
הרבה שאלות. סתם משהו שבא לי לראש עכשיו בעקבות מחשבה. שתפו פעולה

danielo18

New member
שונא את זה!!!

במיוחד את אלה שמפגינים את המוצי / פוצי/ שמאלץ שלהם בפומבי - זה מגעיל!

pain is MY love

New member
לי יש בעיה!

אני קוראת לכל אחד בשמות חיבה!!! אני חייבת להמציא שם חיבה לכל דבר שזז! פשוט חולה על זה!!! "מאמי" "מותק" זה ברגיל אצלי אז זה לא שם חיבה... מה שכן אני אוהבת לקרוא לבחורים בשמות די מטומטמים גיל=גילגול דודו=דודידו גרי=צ'יקו (סתם כי אני אוהבת את השם חחחח) וזה רק הולך ומדרדר.. פלא זורקים אותי כל כך הרבה?!?!?! חחחחח

חןשסק

New member
לי ולחבר שלי היו שמות חיבה, ברור

מכיוון שיש לנו את אותו השם (גם הוא חן ואני גם חן), אז פשוט קראנו אחד לשני, גם באותו כינוי, "מאמי", וכן, מאמי נחשב בעייניין כינוי לכל דבר... זה היה השם שלו בפלאפון שלי, ובכל דבר שצריך..
חוץ מזה היה לנו- קטנה שלי-גדול שלי ו"פוצ'י "

danielo18

New member
קראו לחבר שלך חן?

מצחיק. פעם, שיצאתי עם מישהי בשם דניאל, אז חברים שלי לא האמינו וחשבו שאני מדבר (ועושה עוד כמה דברים..) עם עצמי. מצחיק והזוי משו.

חןשסק

New member
כן ../images/Emo9.gif

ואם הייתי קוראת לו חן זה היה נשמע כל כך מוזררר.... בגלל זה הינו "מאמי" חח, ככה לא מוזר לאף אחד

שמות חיבה

תמיד יש שמות חיבה, והכי כיף כשהם קשורים למשהו שקרה יחד... או שהם רק שלכם. החבר שלי החליט בהתחלה שאני כל כך עדינה ושברירית ומפונקת וצריכה יחס, אז הוא קרא לי פרח
ופינוקי כמובן(אבל לא נראה לי שזה היה בחיבה
סתם... זה כן היה
) אין לי כל כך שמות בשבילו חוץ ממותק.שזה לא נחשב בעיני שם.וגם מאמי לא אני קוראת לחברה שלי בובה!ויפיופה. והיא המותק שלנו פה בפורום.

אה, שכחתי...

הוא קורא לי פרח גם בפני החברים שלו, אז גם הם קוראים לי פרח או "פרח שלו" (כמו אח שלו...חחחח) סתם, זה מצחיק

Cobe Anan

New member
וואו, כבד...

וול, שמות חיבה בין בני זוג? לא נראה לי שיש לזה זמן ומקום. אולי פשוט לא מול אנשים שיצחקו עליך בגלל זה... נורא תלוי בבנאדם, מה זה שם חיבה, ומה זה מסמל מבחינתו לקרוא ולהיקרא באופן מסויים. זהו.

Zoharrr

New member
המממ

אין לנו שמות חיבה מפגרים... הוא סאשה ואני זר. ויש את כל השטויות שפדיחה להגיד שאני כזאת טאצ'י ומשתמשת בהם D:

אני בעד שמות חיבה ../images/Emo88.gif

זה מרגיש יותר אישי. אפילו בפלאפון, אני משתדלת לא לכתוב סתם שם. זה יותר כייף
אני והחבר יש לנו כל מיני שמות חיבה..... וזה חמוד. מרגיש כייפי. גם מול אנשים, אני לא בוחרת איך לקרוא לו. איך שיוצא יוצא. ואין לו בעייה עם זה. ולחברה הכי טובה. היא הבובה שלי
ואני קוראת לה גם שושה, והיא לי שושית. אבל לא השתמשנו בזה כבר זמן מה הא שושה?

לא ממש אוהבת...

יש שמות שהם סבבה... לחברות שלי יש כינויים כמו בובי וכאלה.. לחבר אין.. לא אוהבת את זה!!! אני קוראת לחבר שלי מאמי, נשמה שלי וזהו מספיק :) הוא קורא לי מאמי, בובה.. לא יותר מדי... יש לי ידיד קורא לחברה שלו לין לין או משהו כזה קיבלתי בחילה כששמעתי... בעעע

למעלה