מה לדעתכם באמת קרה שם?

archer girl

New member
מה לדעתכם באמת קרה שם?../images/Emo218.gif

אז כפי שכולנו יודעים, נעצרנו בסוף העונה השביעית, ובינתיים אין חדשות לגבי העונה הבאה[
]. ו... בפרק האחרון נשארנו קצת במטח. לוסי עשתה בדיקת הריון
, מרי אמרה שעשתה "טעות" (עדיין לא ברור כל כך מה) ובלש מייקלס בא לספר משהו חשוב לאריק. אז מה
לדעתכם
יקרה בהמשך?
מה הדבר שלדעתכם בא הבלש לספר?
האם יתגלה שלוסי בהריון?
מה לדעתכם הטעות שמרי עשתה? יאללה שתפו אותנו בדעותיכם
השרשור אינו שרשור ספולירים, אלא דעות בלבד
וגם מי שיודע מה יקרה מוזמן להשתמש בדמיון
.

שלמונזה

New member
אוקי בקצרה ../images/Emo168.gif

מה הדבר שלדעתכם בא הבלש לספר? האממ שמאט היה מעורב בתאונת דרכים והוא בבי"ח [וככה בפרקים הראשונים של העונה השמינית נזכה לראות את מאט שוכב בבי"ח כשהאחיות מטפלות בו
] האם יתגלה שלוסי בהריון? לא מה לדעתכם הטעות שמרי עשתה? שכבה עם וילסון [בזמן שהוא עדיין עם ההיא] ונכנסה להריון ממנו

שלמונזה

New member
גם אני קוראת ספוילרים ../images/Emo168.gif

אז השתמשתי קצת בדימיון ולא סיפרתי מה באמת קורה. כל מה שצריך זה רק רצון לענות

archer girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo218.gif

אם אתם רוצים כמובן
, לא חובה.

גמני ../images/Emo29.gif

ושוב סורי שאני בקושי פה לימודים מעצבנים
מה הדבר שלדעתכם בא הבלש לספר?-שמצאו את אנני מחוסרת הכרה בחנות
האם יתגלה שלוסי בהריון?כן והיא תעשה הפלה בלי לשאול את קווין ולעולם לא תספר לאף אחד חוץ ממרי
מה לדעתכם הטעות שמרי עשתה?שכבה עם הבוס שלה והדיילת הקנאית ביותר תפסה אותם על חם ועכשיו היא סוחטת את מרי

archer girl

New member
אני../images/Emo9.gif אף אחד לא עונה../images/Emo46.gif../images/Emo218.gif

מה לדעתכם הדבר שבא הבלש לספר?- אממ... שאבא של צ'נדלר נפטר. והוא חייב אותו דחוף לנחם את צ'נדלר כי הוא רוצה להתאבד
האם לוסי בהריון?- לא.
מה לדעתכם הטעות שמרי עשתה?- המממ... בחברת התעופה תפסו את מרי עם עם אחד הבחורים והעיפו אותה מהעבודה
. מתאים לה
זהו
- תענוווווווווו

YaYa2005

New member
אורחת:)

באתי לראות אם מישהו ידע מה עם העונה החדשה.. אז בדרך אני גם אענה:) מה הדבר שלדעתכם בא הבלש לספר? קווין נפדע או משהו כזה... האם יתגלה שלוסי בהריון? כן (ויהיו בעיות כי קווין נפגע...) מה לדעתכם הטעות שמרי עשתה? ממ.. לא יודעת=\

למעלה