מה לדעתכם היה קורה אם...

myofer

New member
מה לדעתכם היה קורה אם...

הרשות למלחמה בסמים היתה עוסקת בהסברת אמת. כלומר במקום לממן תשדירים מטומטמים בטלויזיה, היא היתה דואגת לכך שכל אדם רגע לפני שהוא משתמש בפעם הראשונה יבין (עד כמה שאפשר) לקראת מה הוא הולך
האם לדעתכם זה היה משנה את מספר המשתמשים ואת אופן השימוש בסמים

flashdani21

New member
לדעתי כן

הרבה יותר אנשים היו מעשנים גראס/חשיש כי הם היו יודעים את האמת ולא את כל השטויות שכולם מספרים הרי למה להפחיד ילדים קטנים בסיפורים על התמכרות ושהדרך להרואין מתחילה בגראס או חשיש הרי זה בכלל לא נכון אני מכיר אנשים שמעשנים כבר שנים ובחיים שלהם הם לא נגעו בשום דבר אחר למרות שיש להם איך להשיג כל סוג סם שקיים אבל כמובן שהרשות לא תעשה את זה הרי הם טובים בלשטוף מוחות ולשקר לכולם למרות שהרבה מאוד אנשים היום יודעים את האמת אבל להפחיד ילדים קטנים זה ממה לא יפה!!!

זהר פלד

New member
אני לא בטוח שיותר אנשים היו מעשנים

מריחואנה באופן קבוע, אבל אין ספק שיותר אנשים היו מתנסים. אפשר לבדוק את הסטטיסטיקות בכל מדינה שכבר כן עשתה את זה - כמו הולנד, אוסטראליה, אנגליה...

albertk

New member
אני מעדיף שכל נער ונערה יתנסו בפיקו

ב"ה אני מעדיף לתת אפשרות במסגרת שיעורי חינוך בבתי הספר שכל נער ונערה יתנסו בגראס ( אדים ולא עשן ) ויעברו לימוד אמיתי לגבי השפעות שונות. עדיף שהתנסות הסמים קלים תהיה במסגרת חינוכית ולא ברחוב עם עבריינים. כמובן, הורים שיסרבו שילדם יעבור סדרת חינוך זו יוכלו לסרב, וילדיהם לא ישתתפו בחינוך זה. כמובן שהחוסן הפסיכולוגי של הנוער יעלה ולא יקשור את לבבו וגופו עם גורמים עויינים ועבריינים. לדעתי, כמו תמיד, כמו שהתינוק שותה לשכרה בשעת ברית המילה, כך כל מתבגר מגיל 16 יעבור התנסות של סוטול מגראס אורגני ובריא, תוך לימוד והסבר מצד מערכת החינוך הממשלתית. אולי זה לעתיד של עוד מאה שנה ? לא זה יכול להיות כבר תוך 3 שנים מעכשיו. כאן בישראל. חיילים חזקים יותר הם חיילים שיודעים ממקור מוסמך ונכון מה זה "סוטול" שכולם אוהבים מאוד, אם מיין אם מגראס אם מריח האביב ברחוב. כל טוב.

למעלה