אחי אם אתה חושב שוירטוא טניס רציני, אתה צריך לשחק בTOP SPIN.
וירטוא טניס, דומה לטניס אמיתי בערך כמו שהנסיך הפרסי זה סימולטור חרבות
.
אבל זה בדיוק הכייף בוירטוא פייטר לדעתי, משחק שאפשר לשכוח מהסקיל ועקומת
למידה הדרגתית וקשה ופשוט לזכור שקודם כל באנו לשחק, לא ללמוד.
כל כך חבל שהסדרה נעלמה מהאופק.burnout זה באמת כואב,אני מתקשה להאמין שאין אף מפיצה אחת חוץ מנינטנדו שמאמינה בשוק הזה.
והאמת שבדור הזה אחי זה יותר מורגש לדעתי מהדור הקודם בהרבה.
בדור הקודם עוד היה וירטוא טניס בקונסולות, היה משחק סוניק מירוצים סופר איכותי, ממש מקביל של סגה למריו קארט מבחינת רמה וכייף (למרות שהרבה לא ניסו לתת לו צאנס בגלל המונייטין של סוניק)
היה אפילו burnout עולם פתוח שכזה שזה עדיף על כלום. היה BLur שזה היה מירוצים ארקידי די בינוני אבל לפחות משהו והיו עוד כמה שברח לי השם שלהם.
והיה כמובן וויפאוט.
בדור הזה כלום אחי!
מדי פעם אני רואה שהאינדים כן מנסים לעשות קצת ספורט ארקידי אבל נראה שגם שהם מנסים זה אצל נינטנדו.
נגיד יש את הFast Rmx הזה מירוצים ארקידי עתידני כזה שיצא רק לנינטנדו ולא נראה שיגיע אלינו בזמן הקרוב.
הדבר הכי קרוב לזה שיש לנו זה Redout גם כן משחק אינדי שמנסה קצת להחיות את הז'אנר הזה וכמובן את האוסף של וויפאאוט, אבל עם כל הכבוד להם, אף אחד מהאינדים לא מתחיל לדגדג קלאסיקות כמו burnout וSSX.
את האוסף של וויפאאוט אני בטח אקנה מתישהו מרוב שיבש.
וחבל מאוד באמת שאין שום דבר בהיצע של הספורט הארקידי לא רק לילדים גם בשבילנו.
כי אני רואה דווקא שהילדים אחי הם מסתדרים נהדר עם הפיפות וכל זה.
זה אנשים כמוני וכמוך מה שנקרא "ילדי שנות ה90" שלא מסתדרים עם המשחקי ספורט האלה, הצוציקים האלה נולדו לפיפאות המשעממות הנוכחיות.
בחיי, על SSX יכולתי לשרוף לילות שישי ולא רק כי לא היה לי כניסה או כסף לדברים אחרים, מוכן לשרוף על זה ים זמן גם היום.
הזוי שאף אחת מהמפיצות לא רואה בנו שוק.כאילו, מה הם באמת מניחים שכולנו פשוט הפכנו לקהל המטומטם הזה שקונה פיפא כל שנה?
אני זוכר שבפיפא 99-2000-98 אשכרה הייתי לוקח עם קבוצות שלמות את גביע הליגות שלהן מרוב שזה היה כייף. (ברור שגם הקריינות העברית של חלק מהם היתה כייפית)
נינטנדו באמת מיוחדים. סוני מנסים לחקות אותם בזה אבל זה לא הולך.
רוקט ליג באמת הפך ללהיט היסטרי אבל אני לא יכול לשקר הוא לא מושך אותי
כמו מריו טנס, מריו קארט או אחד מהמשחקים שהזכרנו.
מריו טניס אשכרה ארקידי כמו וירטוא פייטר ואפילו קצת יותר ממנו.
לצערי, לדעתי אם יש תחום שהדור הקודם עולה על הדור הזה, זה הספורט הארקידי, למרות שברור שהוא התחיל את ההרס.