מה לדעתכם הסכום שאני יכול לקבל על PS2 ומשחקים מקוריים ?

op77777

New member
מה לדעתכם הסכום שאני יכול לקבל על PS2 ומשחקים מקוריים ?

עשיתי סדר במחסן, מצאתי את מה שניתן לראות בתמונות.
PS2 + הרבה אביזרים + משחקים מקוריים.
באיזה סכום לדעתכם, לפרסם ולמכור את כל זה ?

evilplate

New member
חחח זה מן הסתם של הילדים שלו

אבל כן לא בדיוק ספריית המשחקים הכי אטרקטיבית שיש למי שמחפש לקנות פס2.

evilplate

New member
ממש ככה

רק SSX TRICKY ואולי NBA STREET נחשבים לסוג של קלאסיקות ספורט מאותו הדור (תבדוק גם את הממוצע שלהם במטה קריטיק :)), חוץ מהם חסרים מליוני קלאסיקות של פס2 משם.
&nbsp
אתה יודע זה הזכיר לי שפעם באמת היו לא מעט משחקי ספורט קלילים בסגנון סטריט ו SSX ואחרים שהיו נחשבים לאדירים עם גיימפליי יחסית נגיש אבל שדורש מיומנות כדי להיות ממש טוב בו, וואי איך הז׳אנר הזה נעלם מהמפה, היום כל המשחקי ספורט ממש סופר רציניים ודורשים השקעה, כל אוהבי הספורט הקז׳ואלי יחסית התאיידו.

מזל שיש את האינדי שימלא את החלל, אבל שם מעטים מצליחים למלא את הנישה, רק רוקט ליג יצא ממש מעולה ויחשב לקלאסיקה בסגנון הזה.

לגמרי. בתור אחד ששונא כדורגל.

אהבתי פיפא פעם בתקופה הארקידית שלה כי זה היה כייף וקל לעשות 7 גולים ולפעמים אפילו לעשות פאקינג גול עם השוער
(לא גול עצמי אנשים, גול ממש)

בפיפות והפרו של היום אני בקושי. מצליח לעשות 2 גולים.

כשהייתי אצל בן דוד שלי בן ה14 ההוא עם הone s שיחקנו על זה פיפא כי זה מה שהוא אוהב והוא עשה לי איזה 5-0 או יותר.

בושות.

ועזוב בושות זה פשוט לא כייף.

Ssx מדהים. ואחת הסדרות האהובות עלי מהפס2. :)

גם burnout חסר לי בערך משחק "המירוצים" היחיד שאהבתי מרוב שהוא ארקמדי ומוגזם ואקשני.

כאוהב טניס מושבע גם וירטוא טניס חסר לי בדור הזה.ארקידי בטירוף, זורם, לא רציני ונראה מהמם.

במקום זה יש לך משחקי ספורט מסריחים שמרגישים כמו עבודה במקום משחק.

אני לא מבין איך הקאזולים מסתדרים איתם. כל המכרים הקאזואלים שלי קורעים אןתי. כולל אלה שאין להם קונסולות בבית.

לפחות על הסוויץ יהיה קצת ספורט ארקידי פשוט עם מריו קארט ואולי מריו טניס.

evilplate

New member
הזכרת לי כמה סדרות נוסטלגיות :)

כמו הפיפ״א הארקיידי הזה באמת, וירטואה טניס גם היה מעולה למרות שכן היה רציני יחסית, גם בורנאאוט היתה סדרה להיט פעם, היה גם את האגרוף הארקיידי הזה ואת הגולף הארקיידי, מירוצי ארקייד עתידניים עם נשקים כמו וויפאאוט ואחרים, כמובן שגם SSX היה מעולה ואצלנו היינו משחקים גם נ.ב.א סטריט.
&nbsp
וואו ז׳אנר שלם של סגנון משחקים ממש נעלם מנוף ה AAA כשחושבים על זה, זה לא משהו שהתחיל בדור הזה כמובן, זה עוד מדור הפס360/3 אבל זה קצת עצוב שלילדים של היום אין ממש משחקים כאלו, זה ממש כיף היה להכנס לזה פעם מול חברים וגם לבד :)
&nbsp
חבל שהאינדים לא מילאו את החסר בז׳אנר לפחות, הייתי מצפה שיצא משם יותר מאשר משחק אחד טוב, עצוב שעם הזמן שוק ה AAA הופך לפחות מגוון, מזל שיש עדיין את החברות היפניות וכמה מהאולפנים של סוני שמכניסים קצת גיוון, וכמובן נינטנדו שתמיד מביאה את הייחוד שלה וגם ממלאת לבדה כמעט את הנישה של הספורט הארקיידי אבל לצערי אין להרבה אנשים גישה למשחקים שלה.

אחי אם אתה חושב שוירטוא טניס רציני, אתה צריך לשחק בTOP SPIN.

וירטוא טניס, דומה לטניס אמיתי בערך כמו שהנסיך הפרסי זה סימולטור חרבות
.
אבל זה בדיוק הכייף בוירטוא פייטר לדעתי, משחק שאפשר לשכוח מהסקיל ועקומת
למידה הדרגתית וקשה ופשוט לזכור שקודם כל באנו לשחק, לא ללמוד.

כל כך חבל שהסדרה נעלמה מהאופק.burnout זה באמת כואב,אני מתקשה להאמין שאין אף מפיצה אחת חוץ מנינטנדו שמאמינה בשוק הזה.

והאמת שבדור הזה אחי זה יותר מורגש לדעתי מהדור הקודם בהרבה.

בדור הקודם עוד היה וירטוא טניס בקונסולות, היה משחק סוניק מירוצים סופר איכותי, ממש מקביל של סגה למריו קארט מבחינת רמה וכייף (למרות שהרבה לא ניסו לתת לו צאנס בגלל המונייטין של סוניק)

היה אפילו burnout עולם פתוח שכזה שזה עדיף על כלום. היה BLur שזה היה מירוצים ארקידי די בינוני אבל לפחות משהו והיו עוד כמה שברח לי השם שלהם.

והיה כמובן וויפאוט.

בדור הזה כלום אחי!

מדי פעם אני רואה שהאינדים כן מנסים לעשות קצת ספורט ארקידי אבל נראה שגם שהם מנסים זה אצל נינטנדו.

נגיד יש את הFast Rmx הזה מירוצים ארקידי עתידני כזה שיצא רק לנינטנדו ולא נראה שיגיע אלינו בזמן הקרוב.

הדבר הכי קרוב לזה שיש לנו זה Redout גם כן משחק אינדי שמנסה קצת להחיות את הז'אנר הזה וכמובן את האוסף של וויפאאוט, אבל עם כל הכבוד להם, אף אחד מהאינדים לא מתחיל לדגדג קלאסיקות כמו burnout וSSX.

את האוסף של וויפאאוט אני בטח אקנה מתישהו מרוב שיבש.

וחבל מאוד באמת שאין שום דבר בהיצע של הספורט הארקידי לא רק לילדים גם בשבילנו.

כי אני רואה דווקא שהילדים אחי הם מסתדרים נהדר עם הפיפות וכל זה.

זה אנשים כמוני וכמוך מה שנקרא "ילדי שנות ה90" שלא מסתדרים עם המשחקי ספורט האלה, הצוציקים האלה נולדו לפיפאות המשעממות הנוכחיות.

בחיי, על SSX יכולתי לשרוף לילות שישי ולא רק כי לא היה לי כניסה או כסף לדברים אחרים, מוכן לשרוף על זה ים זמן גם היום.

הזוי שאף אחת מהמפיצות לא רואה בנו שוק.כאילו, מה הם באמת מניחים שכולנו פשוט הפכנו לקהל המטומטם הזה שקונה פיפא כל שנה?

אני זוכר שבפיפא 99-2000-98 אשכרה הייתי לוקח עם קבוצות שלמות את גביע הליגות שלהן מרוב שזה היה כייף. (ברור שגם הקריינות העברית של חלק מהם היתה כייפית)

נינטנדו באמת מיוחדים. סוני מנסים לחקות אותם בזה אבל זה לא הולך.
רוקט ליג באמת הפך ללהיט היסטרי אבל אני לא יכול לשקר הוא לא מושך אותי
כמו מריו טנס, מריו קארט או אחד מהמשחקים שהזכרנו.

מריו טניס אשכרה ארקידי כמו וירטוא פייטר ואפילו קצת יותר ממנו.

לצערי, לדעתי אם יש תחום שהדור הקודם עולה על הדור הזה, זה הספורט הארקידי, למרות שברור שהוא התחיל את ההרס.

evilplate

New member
צודק שכחתי באמת כמה מהמשחקים של הדור הקודם

הוא באמת היה עדיף בלא מעט מהבחינה הזו, הדור הזה ממש יבש, מה שכן צריך להודות שרוקט ליג שיצא בדור הזה הוא יותר משמעותי מכמעט כל הדברים שיצאו בסגנון הזה בדור הקודם, מבחינת פופלריות ומעמד של קלאסיקה כשיבחנו את הדור הזה בעתיד במבט לאחור.
&nbsp
לא חושב שאנשים זוכרים את ברנאאוט של הדור הקודם, את המירוץ סוניק, Blur, וויפאאוט כמו שאת רוקט ליג יזכרו, אבל כן מסכים איתך שהז׳אנר בכלליות היה במצב הרבה יותר טוב בדור הקודם למרות שגם הוא החוויר מאוד ביחס לדור הפס2 :)
&nbsp
את האמת אני לא בטוח שיש לי הרבה כח ממש למשחקים בסגנון הזה היום מהסיבה שלי אישית הם הכי כיפיים עם חברים (וכן מן הסתם רובנו כבר לא משחקים על הספה נגד חברים) ובתור שחקן סינגל מעדיף כבר משהו יותר עלילתי מאשר נטו גיימפליי בידורי כזה, אבל עדיין זה הפסד גדול לילדים של היום בלי קשר לזה שהם מסתדרים עם הפיפות למיניהם, אנחנו בזמנו גם אהבנו פייטרים רציניים וכבדים וגם את פרו בשלב מסויים אבל הז׳אנר הזה מציע משהו אחר שהמשחקים הרציניים לא מציעים- סוג של בידור קליל טפשי וכיפי שאין בפיפ״א שבטח שם כולם חצי מזיעים מעצבים ולחץ כשמשחקים משחק חשוב נגד חבר/ באינטרנט :)

כן, משחקים שמשחקים אותם רק בשביל הכייף.

זה מה שחסר. אני די בטוח שמריו קארט למשל היה כייף לך מדי פעם במולטיפלייר.
לא כמו עם חברים זה ברור,כי חצי מהחוויה זה הצחוקים והשיחות שמדברים תוך כדי המשחק שלא קשורות למשחק, והשתייה ואולי גם איזה צ'יטוס.

אבל לשחק מדי פעם במולטייפליר של מריו קארט שכמו שאמרת בדיוק- הוא בידור קליל וטיפשי לא משהו שמעלה לך את הדופק ל250 ומותח לך את הרגליים מרוב לחץ. זה משהו שחסר לי גם אם היינו משחקים בזה פעמים בחודש.

evilplate

New member
נכון מאוד :)

ואני חושב שההצלחה של רוקט ליג היא לא סתם, יש דרישה גדולה לז׳אנר מהסוג הזה רק שהוא צריך להיות אשכרה טוב ובזה האינדים לרוב נכשלים (בזמן שב AAA מחוץ לנינטנדו לא מנסים אפילו כידוע)

צודק ומסתבר שלא סתם הצלחה לרוקט ליג יש מעל 30M שחקנים.

וואט דה פאק בן אדם. 30 מליון? והוא מכר 11 מליון (אחרי הפלוס ובלי להחשיב אותו) כאילו 11 מליון עותקים של כסף אמיתי.

דאמ.

כן, היה גם את הניסיון האינדי הזה DIsc jam שגם ניסה להיות ספורט ארקידי קליל וטיפשי, זה לא ממש תפס והמשחק כישלון.

אני חושב שזה ז'אנר שלא קל להיות טובים בו כי הוא מאוד gameplay focused.
דבר שלא קל לעשות כמו שצריך.

אני לא מבין למה EA לפחות לא מנסה? פיפא זו הסדרה הכי מצליחה שלהם בעולם. הם יכלו לפחות, לעשות פיפא סטריט חדש או משהו.

אני בטוח שזה לא יעלה להם הרבה לעשות דבר כזה. לא מבין מה הקטע שלהם.

קח נגיד את סוני אחי. למה הם פאקינג עשו את המשחק בייסבול הזה?
את מי באמת בייסבול מעניין? מה כל כך מעניין בפאקינג בייסבול ריאליסטי שזה צריך להיות משחק אקסקלוסיבי לפס4?

אני מבין שהוא אולי טוב בכל זאת ממוצע 85.

במקום זה תראה מה המפתחים שלו עשו לפס3. משחק מירוצים ארקידי של LBP
לפס3 (עוד הוכחה כמה הדור הקודם משאיר אבק לנוכחי בתחום הזה של הספורט הארקידי)

אני לא אומר שצריכים לבזבז זמן וכסף על מותג משעמם ובנאלי כמו LBP
אבל המפתחים האלה הוכיחו שהם יכולים לעשות משחק סטיל מריו קארט.

רוב הדמויות של סוני לא כאלה מתאימות להשתתף במשחק קארטינג, אמנם.
זה יהיה הזוי לי לראות את הדמויות של סוני במשחק כזה
(חוץ מהדמויות של Uncharted מתאים להן קארטינג, זה נראה לי משהו שדרייק יאהב לעשות)

אבל לפחות שיתנו להם לעשות IP חדש. אצל נינטנדו אפילו השוטר שלהם (ספלטון) מרגיש יותר כמו ספורט ארקידי מהנה טיפשי ומרענן במקום שוטר מעיק.

נ.ב אם גם אתה ירוק מקנאה בגלל הממוצע של הרימאסטר של מריו קארט 8 לסוויץ, אתה לא לבד :(

evilplate

New member
כן זה מטורף אחי

בין ההצלחות הגדולות של הדור המשחק הזה, לא סתם אמרתי שאומנם הז׳אנר הזה גוסס בדור הזה אבל יצא לו משחק יותר משמעותי מכל המשחקים שיצאו לז׳אנר הזה בדור שעבר :)
&nbsp
בעניין המשחק בייסבול, הוא באמת נחשב למעולה ולאחד ממשחקי הספורט הטובים בכל שנה ואני חושב שכל עוד הוא מצליח מגיע שגם לאוהדי הספורט הזה יהיה משחק ריאליסטי טוב, זה לא שהשוק רווי בכאלו ורק סוני מספקת לאוהדים משחק טוב בשבילם, אם כבר מייק לא מספקת שום משחק ספורט ללקוחות שלה, ריאליסטי או לא, למה שלא ירימו את הכפפה?
טוב ברור שמהם כבר אין ציפיות לכלום בכל הנוגע ליוזמה כלשהי במשחקים :/
&nbsp
אני חושב שהדמויות של סוני יכולות להשתלב בקארטינג, לא צריך בסיס ריאליסטי ואין איזה חזון אומנותי, אפשר לבנות גם גרסה חמודה של קרייטוס שתתחרה שם במירוצים אם רוצים, כל האווירה אמורה להיות קלילה וכיפית :)
&nbsp
וסלח לי אבל הסרטון שצירפת נראה כמו גרסה ממש חיוורת למריו קארט, לא יודע אם זה בגלל הסגנון האומנותי או הגיימפליי עצמו אבל אין שם קסם בכלל בניגוד לסרטונים שרואים ממריו קארט, אתה יודע שאני לא פאנבוי של נינטנדו אבל קשה לי להסביר למה שם יש קסם ואופי ולמה בסרטון ששמת עולה רושם כאילו איזו חברה סינית עשתה אותו.
&nbsp
ויאללה תקנה כבר את הסוויץ׳ אחי ברור שאתה חם עליו רצח :)

תכלס זה נראה סיני.

אבל אני די בטוח שעל סוניק כבר לא תוכל להגיד את זה בלב שלם אחי.
סגה משאירים כסף על השולחן לפי דעתי.פורט לפס4 ואני בעננים.

משחק top notch, מילה.

מייק יגידו לך שיש להם את פורצה, זה הספורט שלהם.
ולא שיחקתי בפורצה, אבל הבנתי שהוא מין שילוב של ספורט ארקידי לריאליסטי, אז זה הזוי אבל אולי יש מצב שהוא קרוב יותר למה שאנחנו רוצים מאשר גראן טוריסמו.

אני מסכים שמגיע לאוהבי הבייסבול משחק טוב משלהם, אבל שEA או take 2 ידאגו להם, למה זה צריך להיות על חשבון האקסקלוסיבים שלנו חחח.

מה שכן, מייק באמת היו יכולים לפנק קצת באיזה משחק ספורט ארקידי מה כואב להם. פשוט נפלים.

ובנוגע לסוויץ גבר, אני מחכה קודם כל שיהיה מריו ופיקמין 4 ופייר אמבלם, וכל מיני פורטים כמו מריו גלקסי,

ואז אני כבר אקנה סוויץ עם כל המשחקים האלה.

לקנות עכשיו שהמכשיר הוא (בעיקר) מכונת זלדה,זה סתם להתעצבן שאין את המשחקים שאני רוצה.

(ברור שאני אשחק בזלדה אין פה ספק בכלל אבל הוא לא בראש סדר העדיפויות שלי)

יש לנו מבול לא נגמר של משחקים מעולים בפס4, לא משנה אם היה לי את כל הקונסולותעכשו עדיין רוב הזמן שלי היה בפס4 בגלל כל האקסקלוסיבים :)

evilplate

New member
סוניק באמת נראה מעולה

מעניין למה לא זכה להצלחה גדולה כמו שמריו קארט זוכה כל הזמן, עד שלסגה יוצא משחק טוב בז׳אנר שבקושי קיים על קונסולות מחוץ לנינטנדו (ובטח על הפיסי) ובקושי שמים לב אליו, חבל.
&nbsp
וצודק יש למייק את פורצה הוריזון שהוא יחסית יותר קליל ממשחקי מירוץ רציניים כנו פורצה הרגיל ו GT אבל גם הוא בתכל׳ס ״רציני מדי״ ביחס לז׳אנר הארקיידי שאנחנו מדברים עליו, זה לא שלמייק יש כל כך הרבה בלעדיים טובים הם באמת צריכים להרים את הכפפה P:
&nbsp
ואני מסכים איתך שיש לך מספיק משחקים טובים לפס4, זו תמיד תהיה הקונסולה הראשית והעיקרית לא משנה מה אבל הסוויץ׳ ונינטנדו בכלליות מוסיפה טעם וגיוון משלה, כמו שדיברנו אז שמייק חסרת תועלת ולא מוסיפה כמעט כלום משלה, עם נינטנדו אתה באמת מקבל סגנונות שונים ואת הטאץ׳ הייחודי שלהם שפשוט לא תוכל למצוא על הקונסולות האחרות והפיסי ככה שספריית המשחקים שלך מועשרת משמעותית.
&nbsp
כמובן שאני מסכים שכדאי לך לחכות שיצאו עוד משחקים טובים, משחק אחד לא משנה עד כמה טוב לא שווה קונסולה שלמה ו-וואלה היא גם מאוד יקרה ביחס לחומרה שמקבלים, יהיה אידיאלי להביא אותה כשתרד לאיזה 200$ ויהיה לה ליינאפ עשיר בהרבה עם בטח לא מעט קלאסיקות שיצטברו עד אז.
&nbsp

כן, הפס 4 והסוויץ משלימות נפלא זו את זו. ואפילו מיאמוטו יודע

יודע שזה שילוב מנצח.פעם מיאמוטו סיפר בכמה ראיונות, שבדור הפס1
הילדים שלו רצו פלייסטישן, ובהתחלה הוא התנגד להכניס אותו לבית שלו עד שהוא נכנע.

(ובתקופת הפס 2 ידוע שהוא אהב לשחק עליה טאקן טאג, ככה שכנראה שהיה לו גם אותה)

למרות שאני די נאמן לנינטנדו בניידות, אף פעם לא היה לי קונסולה נייחת שלה
אז זה די מלהיב אותי שפעם אחת תהיה לי (סוג של) קונסולה נייחת שלהם :)

אבל חייב מריו, חייב.גם לא יזיק אם הריימיק של MGS 1 יגיע לסוויץ כמו שהשמועות אמרו ואז אוכל להתחיל מהריימיק הזה.

כמו שאתה יודע אני השנה מאוד מאוד מחכה לE3 של מייק.
אבל אתה יודע כמוני, שאנחנו הולכים לראות שם, היילו 6, גירס 5, כמה אינדים שהם אולי AA של דור קודם.

ואיזה בלעדי זמנית, ברור שנינטנדו עדיפים על זה.

לנינטנדו יש תקופות איומות של בצורת אמנם, אבל כמו שספיר כתבה, זלדה זה משחק שאפשר לשבת עליו בלי סוף וכל יום למצוא דברים חדשים.

מריו זה משחק שלעשות לו 100% זה יותר קשה מכל דארק סולס.
לסיים אותו ב50% זה כמו הלונה פארק הכי כייף שהיית בו בחיים שלך.
סמאש, זה משחק המכות היחיד שכולם יכולים לשחק תוך חצי שניה ולהרגיש טובים בו ברמה שהם מבינים מה הם עושים בו.

פיקמין, בחיים לא יצא לי לשחק אבל זה נראה הדבר הכי מקסים בעולם.
וכו'.

נינטנדו זה קסם, הוואן זה החלום האמריקאי שמבטיח לך שהכל אפשרי כשאתה מגלה שהחלום האמריקאי הוא אשליה שמכרו לך :)

וסוני....סוני זו נינטנדו של שנות ה90 שהתבגרה עם הקהל שלה בלי לעשות טעויות בדרך.

evilplate

New member
הרימייק של מגס די מעפן

לא שיחקתי בו אבל ראיתי הרבה סרטונים והוא חוטא למקור בלא מעט, המעריצים אוהבים לצחוק עליו למרות שהוא לא גרוע או משהו אבל הוא מטופש אפילו יותר ממה שהסדרה רגילה להיות, עדיף למרות הגראפיקה לשחק במקור על פיסי או משהו (כי הפיקסלים של הפס1 יכולים אשכרה לגרום לך להתעוור :))
&nbsp
נינטנדו אבל זה באמת קסם אין ספק בזה, אנשי התוכנה שלהם הם בדיוק ההפך מאנשי החומרה וההנהלה שלהם, כשרוניים ברמות מטורפות.
&nbsp
ונראה לי שהרבה לא יסכימו איתך בנוגע לסוני לא עשתה טעויות בדרך, הם כמעט איבדו את התחתונים בדור הפס3, אבל אני מסכים איתך שמבחינת הגישה הכללית של טכנולוגיה טובה + פוקוס כלפי הגיימרים הם נשארו נאמנים מאוד לעצמם במשך כל השנים.
&nbsp
ברור שיש להם לא מעט פאשלות עם משחקים לא טובים, זה תמיד היה להם עוד מדור הפס1, מהבחינה הזו אולי נינטנדו יותר עקבית מבחינת איכות, אבל ברור שגם כשסוני משקיעה בסדרה בינונית יחסית כמו אינפיימס למשל, הכוונה שלהם טובה, והם תמיד גם משתדלים להביא דברים חדשים ושונים לשולחן, לפעמים זה מצליח כמו למשל עם Until Dawn והוריזון בדור הזה, לפעמים זה קצת פחות כמו האורדר וקילזון שאדו פול אבל ברור שהם באים במחשבה להשקיע בגיימרים ושלכולם יהיה מה לשחק על הפלטפורמה שלהם.

חחח אני זוכר שהוא נחשף ב2003 או משהו כזה הוא היה נראה מטריקס

עם מלא הילוכים איטים ושטויות והייתי כזה "היי זה לא מה שאני זוכר מהכמה שעות פתיחה שלי ממגס 1 והשיחות עם הקולונל ונעמי (תראי איזה זיכרון יש לי אני זוכר אחרי שנים איך קראו לה)

לפחות ככה אני זוכר את זה אז אתה בטח מתכוון לזה חח.

הקטע עם סוני אתה צודק אם אנחנו מסתכלים רק על הצד א' נינטנדו לא ראו אותם ממטר עד סוף הדור האחרון.

אבל מאז 1994 סוני עשתה את כל הצעדים הנכונים, נתנה לקוג'ימה לפתח משחק רציני כמו MGS1 על הפלטפורמה שלה בלי צנזורה.

נתנו לסקוור גב מלא בפרסום של פיינל פנטזי 7 ולפרסם אותו בלי צנזורה.
במשחקים של סקוור של שנות ה90 אצל נינטנדו למשל, היתה צנזורה מנינטנדו במערב.

וכמובן מורטאל קומבאט בלי דם, דוגמא מפורסמת לצנזורה.

סוני נתנה מ1994 לכל מפתח ליצור איזה תוכן שהוא רוצה לאיזה קהל שהוא רוצה.

הפעם היחידה בהיסטוריה שסוני היתה שתלטנית זה היה בדור הפס2
שממה שהבנתי היא ממש היתה נגד זה שייצאו משחקי 2D במערב על הפס2
ועדיין למרות זאת הגיעו לא מעט.

evilplate

New member
חחח נכון הוא מלא בקטעי מטריקס

שזה ממש הרגיש פאתטי וחסר השראה למגס כאילו איזו חברה סינית חסרת כל דימיון שמנסה להתחקות אחרי ״מה שחם״ יצרה את המשחק הזה.
&nbsp
וכן סוני באמת חברה יפנית מודרנית ונורמלית בניגוד לסגה ונינטנדו שגם רוצה באמת להשקיע בתחום כמו שצריך בניגוד למייק, היא הטוב משני העולמות ולכן היא הרוויחה בצדק את המעמד שלה כיום.

למעלה