מה לדעתכם הפרק הכי טוב של או.סי?

שלטון

New member
מה לדעתכם הפרק הכי טוב של או.סי?

כתבו מהו ולמה לדעתכם הוא הכי טוב. לדעתי פרק הסיום של העונה הראשונה הוא ללא ספק הפרק הטוב ביותר. לדעתי היא בכלל סיום של מעין תקופה של הסדרה הזאת. הפיילוט היה כמו התחלה של סרט, ובאמצע הסדרה הייתה יותר ויותר כמו דרמת נעורים, ואז פרק הסיום היה הסוף של הסרט, שלא לדבר על הסוף המושלם, כי הוא באמת היה סיום של "מסעותיו של ריאן באו.סי". אחרי הפרק הזה הכל היה שונה. מהעונה השנייה והלאה קיבלנו או.סי דרמת נעורים נטו. אבל זה כבר עניין אחר. בכל מקרה אנא שתפו =]

The Editor

New member
פיילוט - פרק 1 עונה 1

ללא ספק הפרק הכי, אבל הכי טוב של האו.סי, ג'וש שוורץ עשה עבודה מעולה בפרק, אם מבחינת הסאונדטראק, הצילום, הכתיבה, העריכה, המשחק, הלוקיישנים, פשוט הכל! לא משעמם לרגע וללא ספק הראה גבולות ברורים בין צ'ינו לאורנג' קאונטי, מה שהיה הכי חשוב כמובן להעביר בפרק! בנוסף לכך היה את סיפורון המסגרת של הפרק (ריאן עוזב את צ'ינו, מגיע לאו.סי, עוזב את האו.סי, מגיע לצ'ינו, עזוב את צ'ינו... בלה בלה בלה).. בקיצ' הפייבוריט שלי! אבל יש עוד כמה: 104 113 114 122 127 214 215 222 223 224 302 304 לפחות בינתיים.... (-:

עונה 1 פרק 14.

נראה לי שזה פרק 14, אני מתכוון לפרק the countdown. זה עם ערב הסילבסטר..וגם את פרק 214. חח אני אוהב את כל הפרקים.. כולם פשוט מצוינים

רק פרק אחד ? דור אתה לא רציני !!

טוב, אני חושבת אולי יהיה צריך לעשות את השירשור הזה עוד פעם אחרי פרק הסיום של שבוע הבא כי בטח הרבה אנשים שלא ראו את פרק הסיום יכניסו את הפרק הזה לפייבוריטים שלהם. ועכשיו לעניין- אם אני חייבת לבחור רק אחד, אז זה חייב להיות הפיילוט, כי הפיילוט כולל בתוכו את כל מה שאני אוהבת באוסי.
ראיין- חתיך מתמיד, מרביץ לאנשים, מבט מהורהר
סת'- גייקי ומצחיק בלי סאמר (אני פשוט חושבת שהוא עם סאמר הוא פחות מצחיק) ועם זמן מסך נורמלי לדמות שאמורה לשמש כאתנחתא הקומית.
סאמר- ביצ'ית ולא שמה על סת'
מריסה- מתוקה יפיפיה ולא מתוסבכת מעל הראש כמו בעונות הבאות.
סנדי- מושלם רחום ואנשי.
קירסטין-קשוחה אבל אימאית.
ג'ולי-שהיתה ונשארה אותה דמות מאז הפיילוט, "וייט טראש" מ"רייברסייד" שהפכה ל"רי'ץ בי'ץ". מה גם שזה הפרק הכי מושקע,הוא לא פרק סטנדרטי שלוקח להם 8 ימים לצלם, אני חושבת שאת הפרק הזה הם צילמו לפחות חודש. יש בו הרבה סצנות בלוקיישן ולא רק באולפן, הוא מבויים טוב, הוא קיצבי, הוא מצחיק, הוא עצוב, והרמה של המשחק בו מעולה. עוד פרקים אהובים עליי: בעונה הראשונה 109-הנשיקה הראשונה של ראיין ומריסה 111-ראיין נוסע לבקר את טריי בכלא 113-פרק הקריסמיקה 114-הנשיקה של ראיין ומריסה בסילוסטר. 127-פרק הסיום המדהים והעצוב של העונה הראשונה שראיין עוזב לצ'ינו וברקע מתנגן השיר הללויה. בעונה השניה: 201-פרק חמוד ולא מוערך מספיק, ראיין וסת' חוזרים הביתה. 205-הסנו סי, לינדזי מתגלה כבתו של קיילב. 206-קריסמיקה-איך אפשר לא לאהוב פרק של קריסמקה ? 214-למרות שרובו מרוכז בסת' וסאמר אהבתי אותו, פרק ממש מיוחד, האוירה בו מיוחדת הכול מתנקה עם הגשם ושכל הזוגות מתחילים דף חדש וחוזרים אחד לשני, אחד הפרקים הטובים ביותר שג'וש כתב. 215-פרק מדהים, הפרק האהוב עליי בעונה השניה, ראיין ומריסה מתחילים לחזור אחד לשני, הסצנה החמודה של ראיין עם חתיכת הצ'ייפס בדיינר "How ever you want me to be " *אוחחח מתעלפת* 217- טריי !!! אני צריכה להוסיף ? 221- בעיקר הסוף-טריי מנסה לאנוס את מריסה. 222-תאונת הדרכים של קירסטין בסוף הפרק. 223-קיילב מת, תרזה מופיעה, ראיין עדיין לא יודע על הנסיון אונס. 224- אני שותקת עכשיו
ובעונה השלישית: עדיין מוקדם אבל אני אוהבת את 301 302 ו-303 אבל במיוחד את 301.

שלטון

New member
ידעתי שממך תגיע אלי כזאת רשימה

שמעי יוצאים לפגרה בשבילי זה נראה נכון. בכל מקרה אני גם ממליץ לכל אלו שלא ראו את פרק הסיום של העונה השנייה להחליט אחרי שרואים אותו(ולא מיד אחרי, הוא משאיר אותך בהלם). הרבה חושבים שהוא יותר טוב מפרק הסיום של העונה הראשונה. נגיד.

zoozoo8

New member
פרקי הסיום !!!

בשני העונות הראשונות, פרקי הסיום היו פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם !!! בנוסף לשניהם, אהבתי מאד את הפיילוט, את הפרק עם הגשם בעונה שניה, ואת הפרק 23 של העונה השניה. אבל יותר קל לספור פרקים שלא כל כך אהבתי מאשר כאלה שאהבתי, כי זו פשוט סדרה סוסה !

NoaHK

New member
../images/Emo153.gif

הפרק עם נשיקת הספיידרמן. ללא ספק אחד המבריקים. אבל בעיני מה שעושה פרק זה השנינויות הקטנות, בעיקר של סת'... "Do you talk just to hear words come out of your mouth? "yes"

Dreaming girl1

New member
אני לא יודעת את מס' הפרק אבל

הפרק שבו אוליבר לא נותן למריסה לצאת מהחדר, והוא מאיים להתאבד וכו' היה מעולה.
הפרק של שבוע שעבר היה גם מדהים
אהבתי גם את הפרק שאנה עזבה, זה היה פרק מדהים ומצחיק ואני בטוחה שהיו עוד אבל אני לא בדיוק זוכרת לילה טוב

שלטון

New member
רשימת הפרקים

הראשון שציינת עונה ראשונה פרק 18 שבוע שעבר זה נראה לי פרק 23 ואנה עוזבת בפרק 21. רק שתדעי =]

נשי נש

New member
טוב הנה הפרקים האהובים עלי

אני יודעת שאמרת רק 1 אבל יש לי יותר 17 עונה 1 הפרק מלאס וגאס בעונה הראשונה 14 עונה 2 23 עונה 2 וממש ממש אהבתי את הפרק הרביעי של העונה השלישתי

R i s a

New member
../images/Emo26.gifאז ככה../images/Emo36.gif

יש המון פרקים שאהבתי
עונה ראשונה
1x01 - פרק הפיילוט
"מי ילמד אותך לגנוב אם לא אחיך הגדול
" האמת, טריי שם נראה לי יותר חתיך
אבל לא רואים אותו ממש אז כבר אין לי מושג. וחוץ מזה סת' היה פשוט חמוד "Welcome to the dark side"
אחלה פרק.
1x09 - גם פרק שאהבתי, סוף סוף לוק מעריך את מריסה בצורה מסויימת. הוא מתחרט על מה שהוא עושה. די כעסתי על רקיאן באותו פרק כי הוא בכלל לא הבין את מריסה וגם מריסה - למה היא מסכימה שזה לא ילך...
בסוף זה לפחות הלך והנשיקה...
1x18/19 - הפרק בו אוליבר סוף סוף עוזב והשקרים שלו מתגלים
מריסה הייתה כל כך טיפשה שהיא הקשיבה לאוליבר והאמינה שהוא טוב
היא הרי פגשה אותו בטיפול פסיכולוגי של רופא יקר זה אומר שהיו לו בעיות
וכשריאן חשד בכלל לא היה איכפת לה
1x27 - פרק רומנטי ויפה יותר אין. כשריאן מבין שהוא צריך להתמסר לילד הזה. ומריסה מבינה איזו טעות היא עשתה כשהיא נתנה לו ללכת. סת' עוזב בהפתעה ומשאיר שני פתקים בודדים. האמת - בסוף זה היה לא אדם ברודי שהפליג, זה היה פעלולן. האמת, הופתעתי כשאמרו את זה
עונה שנייה
האמת, בעונה השנייה אהבתי רק שני פרקים.
2x14 - פרק מ=ד=ה=י=ם
וזה עוד אפילו בלי מריסה וריאן
זה היה פרק מעולה. מריסה מתחילה להבין את הביטוי Home Sweet Home, ריאן ולינזדי מתקרבים ומה הכי אהבתי
הגשם
סוף סוף גשם
אעאעהראעאעאע!!@#$%^&*!!!! חוץ מזה כל הקטע של המסכה של סת' היה שטותי אבל הנשיקה... הו... וקירסטן וסנדי חוזרים
זה היה פשוט פרק מעולה. אהבתי. אהבתי מאוד
2x23 פרק טוב. כולם מאושרים בו. והשתלשלות העלילה טובה חוץ מהקטע שקיחרסטן מחלימה מהר מדי
זה היה ממש ממש גרוע. אני דווקא היתי משנה את העלילה לזה שהיא וכיילב רבים בבית חולים ואז כיילב מת ומודיעים לה על זה בבית חולים. חוץ מזה ג'ולי יצאה ממש גדולה
למטה - פרקים מהעונה השלישית.
עונה שלישית
3x01 - למרות שהבעיה של ריאן ומריסה נפתרה מהר מדי, אהבתי, כל הקטע שהם בים, היה ממש ממש נחמד.
3x03 - הפעם הראשונה של ריאן ומריסה
היה יפה. וגם הבאסה של ג'ולי, המכות של ג'ימי וכשמו כן הוא - "סוף עידן התמימות."

למעלה