מתוך IMDB מגיע הציטוט הבא של נציג פוקס בנוגע לסרט: "takes the always-complicated relationship between Fox Mulder (Duchovny) and Dana Scully (Anderson) in unexpected directions." ???? אני צופה הרבה הרבה דרמת MSR, אבל אני לא יודעת אפילו להתחיל לדמיין מה!
לא חשוב כמה נתפרע ונלך רחוק עם הדמיון ולא משנה כמה ננסה להבין מה זה אומר בסוף כריס יפתיע אותנו. אני מעדיפה לא להתחיל לשער השערות ולנחש מה עובר בראשו של כריס. קטונתי.
וכתבתי על כך בשרשור של הסרט עצמו. משבר כמובן יכול להגיע בכל מני צורות ואופנים וכמו שעינת אמרה, בשלב הזה לפחות, באמת שקשה מאד לנחש מה עובר בראש של כריס ועדיף לא לנסות אפילו.
שהם לא היו בכלל ביחד עד עכשיו, ובסרט הם יפגשו שוב....אבל בכלל אתם קולטים מה הולך לקרות....כבר עכשיו מטפטפים כל מיני דברים בעיתונים ועוד לא התחילו לצלם את הסרט...לקראת הסרט ידברו בכל מקום שוב על הסדרה יכתבו עליה מלא בעיתון....יא איזה כיף! הולך להיות ממש מעניין!
מאלדר הרצה בפני איזה כנס וטען כי כל נושא החייזרים הוא קונספירציה ממשלתית ותו לא. למחרת סקאלי הראתה לו את תמונתו בעיתון ותוך כדי השיחה בינהם הוא צייר על התמונה שלו..