בעד הרעיון.באופן כמעט דחוף בחרמון הסורי שנכבש??
בעקבות תמונה זו של החרמון הסורי שנכבש, לדעתי, יש לשפץ את המסגד שברקע ולהפוך אותו לבית כנסת.
אומנם איני דתי אך כך נוכל לאויבי ישראל שהשטח הזה הפך להיות ישראלי.![]()
מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.בעקבות תמונה זו של החרמון הסורי שנכבש, לדעתי, יש לשפץ את המסגד שברקע ולהפוך אותו לבית כנסת.
לטבוח בתושבי עזה?מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.
להכין עוגת תפוחים עם צימוקים?לטבוח בתושבי עזה?
בתוספת רעל עכברים.להכין עוגת תפוחים עם צימוקים?
לא, למה שאעשה דבר כזה? מבחינתי הכנסת הצימוקים מספיק רעה.בתוספת רעל עכברים.
באופן כמעט דחוף בחרמון הסורי שנכבש??
בעקבות תמונה זו של החרמון הסורי שנכבש, לדעתי, יש לשפץ את המסגד שברקע ולהפוך אותו לבית כנסת.
אומנם איני דתי אך כך נוכל לאויבי ישראל שהשטח הזה הפך להיות ישראלי.![]()
למי אתה מתכוון ב .............. אנחנו?? אתה מוסמך לדבר, או נכון יותר לכתוב, אך ורק בשם עצמך!!לא, למה שאעשה דבר כזה? מבחינתי הכנסת הצימוקים מספיק רעה.
(לא יודע עד כמה עקבת לפני שהגבת, אבל אנחנו סתם בזריקת משפטים חסרי משמעות שם. מעין משחק כזה להעברת הזמן כשקצת משעמם).
אלו שהשתתפו בדיון שפרצת אליו מבלי לקרוא בו מילהלמי אתה מתכוון ב .............. אנחנו??
אתה תחליט מה אתה כותב ואני אחליט מה אני כותב. אבל תכל'ס, זה לא באמת הדיון (מצד שני גם שאר הדברים שכתבת אינם הדיון, כך שלא ברור מה אנחנו עושים פה בכלל (כן, אנחנו)אתה מוסמך לדבר, או נכון יותר לכתוב, אך ורק בשם עצמך!!
נכון, לא קראתי מילה!! כתבת יותר ממילה!!אלו שהשתתפו בדיון שפרצת אליו מבלי לקרוא בו מילה.
אתה תחליט מה אתה כותב ואני אחליט מה אני כותב. אבל תכל'ס, זה לא באמת הדיון (מצד שני גם שאר הדברים שכתבת אינם הדיון, כך שלא ברור מה אנחנו עושים פה בכלל (כן, אנחנו).
בקיצור, תמשיך בכיף לנסות להוציא את עצמך צודק. אני כאמור, לא בקטע לשחק איתך היום. אולי אשקול מחדש אם וכאשר אמצא קשר ולו מרוחק בין דבריך לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב בצדקנות כל כך גדולה ויפה.נכון, לא קראתי מילה!! כתבת יותר ממילה!!
ואותי עיניינו מאוד השטויות על המונח "רעך" שכתב פה אדם יעני חכם!!!
מה פתאום "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך!"לטבוח בתושבי עזה?
צודק, אך ................................. מן הסתם, רק במקרה, המוסלמים אינם חבריי!!מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.
המושג חברי לענייננו זה לא מדבר על חברי הילדות שלך איתם נהגת ללכת לסרטים או לשחק גוגועים.צודק, אך ................................. מן הסתם, רק במקרה, המוסלמים אינם חבריי!!
האם הם חבריך??![]()
עקב צרכים בטחוניים. אין לכך כל קשר וזה כמובן לא ייכלל תחת הכלל האמור (כבר הייתה איזו אחת שנדמה לי שהשאלה הזאת גם נורא הצחיקה אותה בצורה כלשהי, אבל כאמור, אין פשוט שום קשר בין הדברים).והשאלה שלי היא אם מה שכתבת הוא נכון,
אז מדוע ישראל תוקפת את חבריך בעזה, בבירות, בתימן, באיראן וכעת גם בסוריה![]()
לתקוף בעזה ולפגוע גם באזרחים שסובלים קשות, זה לצרכים ביטחוניים??!!המושג חברי לענייננו זה לא מדבר על חברי הילדות שלך איתם נהגת ללכת לסרטים או לשחק גוגועים.
עקב צרכים בטחוניים. אין לכך כל קשר וזה כמובן לא ייכלל תחת הכלל האמור (כבר הייתה איזו אחת שנדמה לי שהשאלה הזאת גם נורא הצחיקה אותה בצורה כלשהי, אבל כאמור, אין פשוט שום קשר בין הדברים).
כן.לתקוף בעזה ולפגוע גם באזרחים שסובלים קשות, זה לצרכים ביטחוניים??!!
התיחסתי לכך כבר בתשובתי הקודמת.הרי אלה הם חבריך!!!
אני מסופק אם זה נאמר "על כך", אבל כל אחד ומה שהחברים שלו לימדו אותו בצעירותו כנראה...לא אלה שאיתם הלכת איתם לסרט או שיחקת גוגועים, אלא אלה שרוצים רק את טובתך ולרצוח אותך ......
ועל כך נאמר "אמור לי מי הם חבריך, ואומר לך מי אתה"
החברים שלך לימדו אותך בצעירותם לצעוק "איטבח אל יאהוד"!!כן.
התיחסתי לכך כבר בתשובתי הקודמת.
אני מסופק אם זה נאמר "על כך", אבל כל אחד ומה שהחברים שלו לימדו אותו בצעירותו כנראה...
ואללה? איזה קטע. היו לי לא מעט חברים בצעירותי וכך גם היום (וחלקם כמובן מאז ועד היוםהחברים שלך לימדו אותך בצעירותם לצעוק "איטבח אל יאהוד"!!
אני מניח שדלקת האוזניים שלך עדיין לא נרפאהואללה? איזה קטע. היו לי לא מעט חברים בצעירותי וכך גם היום (וחלקם כמובן מאז ועד היום). לא זוכר שמי מהם "לימד אותי בצעירותי לצעוק איטבח אל יאהוד עם שני סימני קריאה". אבל אם אתה אומר ובהתחשב בכך שאין סיכוי ואין מצב שסתם תחרטט דברי הבל ובלע מנותקי הקשר לדיון או לעולם המציאות, אין לי אלא להניח שאתה יודע כמובן בדיוק על מה אתה מדבר ושאני באותו יום הייתי עם דלקת אוזניים ולא שמעתי את מה "החברים שלי לימדו אותי".
טוב חמודי.אני מניח שדלקת האוזניים שלך עדיין לא נרפאה![]()
![]()
![]()
![]()
אינך אוהב 2 סימני קריאה אז קבל ארבעה וירוקים!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.