מה לדעתכם חייבים לבצע ..................

אבי בן 1231

Well-known member
באופן כמעט דחוף בחרמון הסורי שנכבש??

בעקבות תמונה זו של החרמון הסורי שנכבש, לדעתי, יש לשפץ את המסגד שברקע ולהפוך אותו לבית כנסת.
אומנם איני דתי אך כך נוכל לאויבי ישראל שהשטח הזה הפך להיות ישראלי.|פטיש|

קבצים מצורפים

• 1733758167354.jpeg
    1733758167354.jpeg
    KB 109.9 · צפיות: 4

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

בעקבות תמונה זו של החרמון הסורי שנכבש, לדעתי, יש לשפץ את המסגד שברקע ולהפוך אותו לבית כנסת.
בעד הרעיון.
בבקורי בלונדון כאבתי שהפכו בית כנסת למסגד.

Harrington

Well-known member
מנהל
בתוספת רעל עכברים.
לא, למה שאעשה דבר כזה? מבחינתי הכנסת הצימוקים מספיק רעה.
(לא יודע עד כמה עקבת לפני שהגבת, אבל אנחנו סתם בזריקת משפטים חסרי משמעות שם. מעין משחק כזה להעברת הזמן כשקצת משעמם).

אבי בן 1231

Well-known member

לא, למה שאעשה דבר כזה? מבחינתי הכנסת הצימוקים מספיק רעה.
(לא יודע עד כמה עקבת לפני שהגבת, אבל אנחנו סתם בזריקת משפטים חסרי משמעות שם. מעין משחק כזה להעברת הזמן כשקצת משעמם).
למי אתה מתכוון ב .............. אנחנו?? אתה מוסמך לדבר, או נכון יותר לכתוב, אך ורק בשם עצמך!!

Harrington

Well-known member
מנהל
למי אתה מתכוון ב .............. אנחנו??
אלו שהשתתפו בדיון שפרצת אליו מבלי לקרוא בו מילה :).
אתה מוסמך לדבר, או נכון יותר לכתוב, אך ורק בשם עצמך!!
אתה תחליט מה אתה כותב ואני אחליט מה אני כותב. אבל תכל'ס, זה לא באמת הדיון (מצד שני גם שאר הדברים שכתבת אינם הדיון, כך שלא ברור מה אנחנו עושים פה בכלל (כן, אנחנו) :).

אבי בן 1231

Well-known member
אלו שהשתתפו בדיון שפרצת אליו מבלי לקרוא בו מילה :).

אתה תחליט מה אתה כותב ואני אחליט מה אני כותב. אבל תכל'ס, זה לא באמת הדיון (מצד שני גם שאר הדברים שכתבת אינם הדיון, כך שלא ברור מה אנחנו עושים פה בכלל (כן, אנחנו) :).
נכון, לא קראתי מילה!! כתבת יותר ממילה!!
ואותי עיניינו מאוד השטויות על המונח "רעך" שכתב פה אדם יעני חכם!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון, לא קראתי מילה!! כתבת יותר ממילה!!
ואותי עיניינו מאוד השטויות על המונח "רעך" שכתב פה אדם יעני חכם!!!
בקיצור, תמשיך בכיף לנסות להוציא את עצמך צודק. אני כאמור, לא בקטע לשחק איתך היום. אולי אשקול מחדש אם וכאשר אמצא קשר ולו מרוחק בין דבריך לדברי עליהם אתה מתיימר להגיב בצדקנות כל כך גדולה ויפה.

בינתיים בריאות, מיצינו.

אבי בן 1231

Well-known member
לטבוח בתושבי עזה?
מה פתאום "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך!"
כך כתב המנהל!!
לכן ישראל שולחת לתושבי עזה, חברינו, ציוד הומניטרי, הכולל סיגריות מוצרי קוסמטיקה סבונים יוקרתיים.

עוד מעט נשלח להם גם אמל"ח, כטבמ"ים וטילים!

אבי בן 1231

Well-known member
מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.
צודק, אך ................................. מן הסתם, רק במקרה, המוסלמים אינם חבריי!!
האם הם חבריך??|תוהה|
והשאלה שלי היא אם מה שכתבת הוא נכון,

אז מדוע ישראל תוקפת את חבריך בעזה, בבירות, בתימן, באיראן וכעת גם בסוריה|תוהה|

Harrington

Well-known member
מנהל
צודק, אך ................................. מן הסתם, רק במקרה, המוסלמים אינם חבריי!!
האם הם חבריך??|תוהה|
המושג חברי לענייננו זה לא מדבר על חברי הילדות שלך איתם נהגת ללכת לסרטים או לשחק גוגועים.
והשאלה שלי היא אם מה שכתבת הוא נכון,

אז מדוע ישראל תוקפת את חבריך בעזה, בבירות, בתימן, באיראן וכעת גם בסוריה|תוהה|
עקב צרכים בטחוניים. אין לכך כל קשר וזה כמובן לא ייכלל תחת הכלל האמור (כבר הייתה איזו אחת שנדמה לי שהשאלה הזאת גם נורא הצחיקה אותה בצורה כלשהי, אבל כאמור, אין פשוט שום קשר בין הדברים).

אבי בן 1231

Well-known member
המושג חברי לענייננו זה לא מדבר על חברי הילדות שלך איתם נהגת ללכת לסרטים או לשחק גוגועים.

עקב צרכים בטחוניים. אין לכך כל קשר וזה כמובן לא ייכלל תחת הכלל האמור (כבר הייתה איזו אחת שנדמה לי שהשאלה הזאת גם נורא הצחיקה אותה בצורה כלשהי, אבל כאמור, אין פשוט שום קשר בין הדברים).
לתקוף בעזה ולפגוע גם באזרחים שסובלים קשות, זה לצרכים ביטחוניים??!!
הרי אלה הם חבריך!!!

לא אלה שאיתם הלכת איתם לסרט או שיחקת גוגועים, אלא אלה שרוצים רק את טובתך ולרצוח אותך ......
ועל כך נאמר "אמור לי מי הם חבריך, ואומר לך מי אתה"

Harrington

Well-known member
מנהל
לתקוף בעזה ולפגוע גם באזרחים שסובלים קשות, זה לצרכים ביטחוניים??!!
כן.
הרי אלה הם חבריך!!!
התיחסתי לכך כבר בתשובתי הקודמת.
לא אלה שאיתם הלכת איתם לסרט או שיחקת גוגועים, אלא אלה שרוצים רק את טובתך ולרצוח אותך ......
ועל כך נאמר "אמור לי מי הם חבריך, ואומר לך מי אתה"
אני מסופק אם זה נאמר "על כך", אבל כל אחד ומה שהחברים שלו לימדו אותו בצעירותו כנראה...

Harrington

Well-known member
מנהל
החברים שלך לימדו אותך בצעירותם לצעוק "איטבח אל יאהוד"!!
ואללה? איזה קטע. היו לי לא מעט חברים בצעירותי וכך גם היום (וחלקם כמובן מאז ועד היום :)). לא זוכר שמי מהם "לימד אותי בצעירותי לצעוק איטבח אל יאהוד עם שני סימני קריאה". אבל אם אתה אומר ובהתחשב בכך שאין סיכוי ואין מצב שסתם תחרטט דברי הבל ובלע מנותקי הקשר לדיון או לעולם המציאות, אין לי אלא להניח שאתה יודע כמובן בדיוק על מה אתה מדבר ושאני באותו יום הייתי עם דלקת אוזניים ולא שמעתי את מה "החברים שלי לימדו אותי".

אבי בן 1231

Well-known member
ואללה? איזה קטע. היו לי לא מעט חברים בצעירותי וכך גם היום (וחלקם כמובן מאז ועד היום :)). לא זוכר שמי מהם "לימד אותי בצעירותי לצעוק איטבח אל יאהוד עם שני סימני קריאה". אבל אם אתה אומר ובהתחשב בכך שאין סיכוי ואין מצב שסתם תחרטט דברי הבל ובלע מנותקי הקשר לדיון או לעולם המציאות, אין לי אלא להניח שאתה יודע כמובן בדיוק על מה אתה מדבר ושאני באותו יום הייתי עם דלקת אוזניים ולא שמעתי את מה "החברים שלי לימדו אותי".
אני מניח שדלקת האוזניים שלך עדיין לא נרפאה |!| |!| |!| |!|
אינך אוהב 2 סימני קריאה אז קבל ארבעה וירוקים!!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מניח שדלקת האוזניים שלך עדיין לא נרפאה |!| |!| |!| |!|
אינך אוהב 2 סימני קריאה אז קבל ארבעה וירוקים!!!!
טוב חמודי.
מקווה שנהנית. אנא סלח לי שאין לי כוח היום לשחק איתך. תצטרך להמשיך עם חבריך מארגז החול.

הרבה בריאות, מיצינו. אנא סלח לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה או אגיב עליה.

למעלה