מה לדעתכם יותר חשוב

מיטללל

New member
מה לדעתכם יותר חשוב

להראות טוב או להרגיש טוב? האם לדעתכם הם חייבים להשלים זה את זה?

black side

New member
כמובן שלהרגיש טוב

אבל זה תלוי אחד בשני ואיך בנאדם רואה את עצמו. אם בנאדם חושב שהוא לא נראה טוב, זה לא אומר שהוא לא יכול להרגיש טוב, אלא זה יפריע לו איכשהו תמיד, מאשר בנאדם שחושב שהוא נראה טוב אז הוא ירגיש יותר טוב עם עצמו זה הכל באיך מסתכלים על עצמך הם לא משלימים, רק משפיעים

flowers girl

New member
הם חייבים להשלים זה את זה../images/Emo3.gif

ו.. חשוב להראות טוב מבחינת עצמך, ואם אתה נראה טוב בשביל עצמך אתה מרגיש טוב.. ככה שברור
זה משלים אחד את השני
הנה דוגמאות:
אם אתה נראה טוב ומרגיש רע.. זה פשוט חרא. זה כמו הדוגמניות האלה שהחיים שלהם מסריחים אפילו שהן נראות פצצה...
זה חרא.
אם אתה נראה רע ומרגיש טוב.. זה גם לא משהו.. כי אז בשלב מסויים יהיו אנשים שיגרמו לך להרגיש רע עם עצמך בגלל המראה שלך.. (משהו בסגנון "אסתי המכוערת").. לכן שניהם חייבים להשלים אחד את השני.

black side

New member
לא מסכימה

איך החלטת על זה? הרגשה טוב לא באה ממראה טוב, זה תלוי בהרבה דברים וגם לא רק באיך אתה רואה את עצמך

pain is MY love

New member
במובן השטחי של הנושא

אדם שנראה טוב וכמובן גם מודע לזה שהוא נראה טוב ומעריך את עצמו גם מרגיש טוב עם עצמו ואני לא מדברת על הדיגמניות שמרעיבות את עצמן ומתוסכלות כל החיים שלהן אלא אנשים נורמאליים שנראים טוב ומקבלים פידבקים מהסביבה..

flowers girl

New member
הם חייבים להשלים זה את זה../images/Emo3.gif

ו.. חשוב להראות טוב מבחינת עצמך, ואם אתה נראה טוב בשביל עצמך אתה מרגיש טוב.. ככה שברור
זה משלים אחד את השני
הנה דוגמאות:
אם אתה נראה טוב ומרגיש רע.. זה פשוט חרא. זה כמו הדוגמניות האלה שהחיים שלהם מסריחים אפילו שהן נראות פצצה...
זה חרא.
אם אתה נראה רע ומרגיש טוב.. זה גם לא משהו.. כי אז בשלב מסויים יהיו אנשים שיגרמו לך להרגיש רע עם עצמך בגלל המראה שלך.. (משהו בסגנון "אסתי המכוערת").. לכן שניהם חייבים להשלים אחד את השני.

yardenj

New member
חייבים להראות טוב

להרגיש טוב עם זה זאת אופציה,אבל יותר קל להרגיש טוב שאתה נראה טוב.אלא אם אתה אנורקטי או שיש לך בעיות עם הדימוי העצמי והגופני שלך ואז אתה סתם מתוסבך.

Niti

New member
מיטל המשוגעת...

שלחת אותי לענות, אז אנסה... אם אני נראית טוב, אני מרגישה טוב. כאילו, אני לא רואה מצב בו אני מרגישה טוב, ונראית כמו גופה...

seeyou

New member
להראות טוב זה עבור הזולת

להרגיש טוב זה עבור הנשמה. הם לא חייבים להשלים זה את זה לפעמים התפקיד בחברה מחייב להראות טוב וזה בא על חשבון ההרגשה העצמית ברומא תתנהג כרומאי!

dariii

New member
אני יודעת שאצלי לפחות....

אם אני נראית טוב, אז אני גם מרגישה טוב, זה אולי שטחי נשמע, אבל מה לעשות, זה נכון! וחוץ מזה, כש"אני נראית טוב" אז זה כשאני חושבת שאני נראית, אוהבת את מה שאני לובשת, שיער וכו'... נכון שכשאתם לבוישם פיכסאה כזה, אתם גם מרגישים ככה??

s h i r k u s h

New member
לא חייבים להשלים אבל תורמים...

הלהראות טוב ולהרגיש טוב משלימים אחד את השני לדעתי אך זאת לא חובה: בד"כ אנשים שנראים טוב אמורים להרגיש טוב אך זה לא קורה תמיד, ובד"כ אנשים שמרגישים טוב מקרינים את זה כלפי חוץ ואז נראים טוב.

למעלה