מה לדעתכם מי עפה היום? אני לא צופה

gabrial9

New member
מה לדעתכם מי עפה היום? אני לא צופה

אבל מעניין מידי פעם ככה מציץ מעניין אותי מי עפה? לא מי אתם רוצים, אלא מי לדעתכם עפ"י כל הבלה בלה סקרים מה שהבנים אומרים והכל - מי הסיכוים הכי גדולים שתעוף? אפשר גם 2 שמות אני שונא את פרצוף גבר - קרן ואת זאתי שאיתה ואת אתי השטן

אפשר סדר בבלאגן, היום מישהי הולכת?

מה הייתה המשימה הסודית של הבנים? תודה פספסתי.

niva99

New member
אני רואה שצדקתי - למרות שהייתי יותר שמחה אם

אתי- קרן - ליהי / אחת מהנ"ל היו עפות...

אם איתן היה מדבר איתה היום

ומברר לגבי הדברים שהבנים וקרן אמרו לו, אז אולי היה לה סיכוי ללכת,תלוי כמובן איך היא היתה מגיבה לאיתן ב"האשמות". אבל איתן לא יעיף אותה לפני שיברר את הסוגיה הזאת איתה... אם לא יהיו הפתעות היום- עדי תלך לצערי...

Klayhamn

New member
היא ממילא לא תהיה מועמדת

היא בערך מקום 2 או 3 בהצבעות

billc

New member
בשבילו זה משחק, זה צ'אלנג'

הוא ישאיר אותה לפחות עוד שבוע,

הפעם איתן בוחר את מי להדיח

אבל לאחרונה הכוח ניתן לצופים אז יאללה תעשו מעשה,,,,, תדיחו את מי שצריך זו הזדמנות לנקות את הבית,,,, ויפה שעה קודם. אסור שציר הרשע ישאר כפי שהוא,,, חייבים לפרק אותו ומהר. אתי ליהי החוצה ומהר.. אתי כי היא לא בתחרות היא סתם מבלה שם ובין לבין רוקמת מזימות,מרכלת,צועקת,מפקדת,זו לא מהות התוכנית. וליהי שגורמת לתדמית שלה עוול נוראי שהיא תצטער שנכנסה.. ערסית צעצוע.

לונדרון

New member
אתגרת, אני מהמרת

על השורשים של אתי

easternstar

New member
ההימור שלי או מי אני רוצה שתודח?

רוצה שתודח=אתי. קראתי פה בפורום שמישהו כתב שגם במקרה ליז ואילת היא אמרה מילה על שטיפת הכלים ועוררה אש. ההשערה שלי:( מקווה שאתבדה ) עדי.

noaxxx

New member
אם איתן מוותר על עדי, הוא אדיוט גמור

בניגוד גדול למשבר חוסר הבטחון שלה, עדי מפגינה דרך ארץ, שיקול דעת, יש לה סולם ערכים שאין לרבות שם. דווקא צריך להיות לו אינטרס להשאיר אנשים שהם פשוט טובים. אם איתן יוותר עליה בגלל שהיא לא כוסית (אני שונאת את המילה הזו) מספיק, או בגלל שהיא תוקעת בו מבטים מידי פעם.. אז באמת, שכבר אין מה לומר עליו למעט זה שהוא ייצא טיפש ושטחי.

למעלה