מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא שלי?

מיסטרמר

New member
מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא שלי?

כל מה שקרה עד עכשיו בקצרה (יחסית):

שיחה ראשונה ממש טובה. בסופה היא אמרה שהולך להיות לה שבוע וחצי שבהם תעבוד בערבים ולכן לא תוכל להיפגש, אולי רק ממש מאוחר באחד הימים. אז קבענו בהתאם.

ביום עצמו, כשרציתי לברר שאין שינויים, אמרה שהיא שכחה לגמרי וקבעה עם ידיד שגר רחוק ומגיע לבקר וביקשה לדחות. דחינו בכמה ימים.

ביום עצמו, כשביררתי מה קורה, אמרה שאוטוטו השבוע וחצי נגמר ועדיף להיפגש בניחותא ושנדחה שוב. דחינו בעוד כמה ימים.

נפגשנו, דייט שנמשך יותר מהרגיל, שנינו לא רצינו לסיים אותו, היה מעולה מכל הבחינות. בסוף הדייט היה ברור לשנינו שניפגש שוב אבל הוסיפה שהיא נוסעת לצפון למשפחה לסופשבוע ארוך ולכן מראש היא אומרת שלא ניפגש אלא אחרי שתחזור.

בדרך חזרה הבייתה מהדייט, כבר שלחה SMS שהיא מאוד נהנתה, שלחתי לה SMS בחזרה.

למחרת התקשרתי, הייתה שיחה קצת שונה, פחות זורמת. לבסוף אמרה שהיא לא מרגישה טוב אז נרגעתי. אמרתי לה שתהנה בצפון והיא אמרה שאפשר לדבר גם כשהיא שם.

למחרת בצהריים שלחה SMS מתעניין, הייתה שיחת הודעות קצרה אבל טובה וזורמת. בערב הייתה לי בעיה עם הטלפון ולכן דיברנו רק ב SMSים.

למחרת, היא כבר בצפון, התקשרתי בערב לשאול מה קורה, השיחה הייתה לקונית, עם שתיקות מביכות ובעיקר היה נראה שהיא לא ממש במוזה לדבר. השיחה הייתה קצרה ואמרתי לה שתהנה.

עברו יומיים מאז, שום סימן ממנה. מצידי העדפתי לתת לה ספייס לאור השיחה האחרונה שלנו. היא חוזרת מאוחר בשבת כך שברור שלא ניפגש ביום שבת.

מה לדעתכם צריך להיות הצעד הבא שלי? צאו מנקודת הנחה שאני מעוניין (היא עשתה לי את זה), אחרת לא הייתי בכלל מעלה את השאלה שלי פה.
תודה

תשלח לה SMS מתי תיפגשו

משהו
תחזר אחריו, אחרי שבועיים שלושה אתה תבין אם היא בעניין או לא.
אולי יש לה חיים עמוסים ומלאים, ותצטרך ללמוד להשתלב בהם, זה גם תלוי בה אם היא בקטע של לפנות לוז לדייטים איתך.

לאט לאט

שלח לה סמס

זה נשמע אבל שאין לה זמן עכשיו להכרויות והיא די עמוסה.. הייתי שולחת לה סמס לראות אם עדיין יש עניין מצידה ואם היא מעוניינת שוב להיפגש ומתי...

מיסטרמר

New member
השאלה שלי היא לא מהכיוון הזה

אלא מהעובדה שכשנפגשנו כן הייתה כימיה והכל היה מעולה והיא לא נתנה מקום לספקות, היה ברור שהיא מעוניינת להיפגש שוב אבל בשיחות הטלפון איתה, זה הרגיש הכי לא זורם וכך היה גם בשיחה האחרונה ביננו.

אותו שבוע וחצי היה משהו חד פעמי, היא אמרה לי במה מדובר.

רואה 6 6

New member
הפסימיות צודקת.

אני אפילו הייתי מרחיקה ואומרת שעם כל הדחיות לפני הדייט הראשון היתי ממשיכה הלאה.
אתה צריך לזכור לקח אחד בלבד: בני אדם אומרים את האמת דרך הרגליים ולא בפה, בטח בדברים מסוג זה.
היא יכולה לספר מליון סיפורים,כל זמן שהיא דוחה ודוחה,לא מתקשרת טוב,שיחות צולעות זה אומר שהיא לא יודעת מה בדיוק לעשות איתך,אם ללכת משם או להישאר. אני מהמרת שהיא רוצה ללכת.

מיסטרמר

New member
אני יותר ממסכים איתך

אבל
לגבי אותו שבוע וחצי - היא אמרה במה מדובר וקיבלתי את זה. לגבי לנסוע להורים שלה בצפון - מה אני אגיד לה? לא לנסוע?

קורה שלבן אדם יש תוכניות מלפני שהכרנו והתנהלתי מולה כמו שהייתי רוצה שהתנהלו מולי במידה וזה היה הפוך. כבר קרו לי מקרים שהיו לי שבועות עמוסים יותר.

השאלה שלי היא יותר מכיוון השיחות הלא זורמות לעומת המפגש שכן זרם. מאוד.

שלום

נראה שאתם בקשר די נחמד. כשקורים הקטעים כמו השיחה שפחות ניכר בה עניין, כנראה צריך להרפות קצת ולתת יותר זמן. בסך-הכול אם אתם מחבבים זה את זה כדאי שתהיו בקשר.

תקח פלאפון שאפשר לדבר איתו דרך הפה

ותעזוב סמסים. ואם אתה משתמש בפה איתה אז תגיע למצב שאתם נפגשים לדבר אחד מול השני במציאות. יענו תיזום ותציע. לא כל בן אדם שאיתו יש לך "שיחות סמסים נהדרות" כי אפשר למחוק ולערוך, יהיו לך איתו "שיחות טלפון נהדרות" כי אפשר לחטט באף ולהיות ערומים עם גלידה ביד תוך כדי. ולא כל אדם שיהיה לך איתו חיבור טוב במציאות יהיה בהכרח נהדר בשני הפורמטים האחרים הנ"ל. לכן עדיף אם אתה רוצה מערכת יחסים אמיתית לחזור שוב ושוב על מה שכן עובד לך. ואיתה זה...להפגש...אם מישהו עסוק אתה יכול להפסיק לתת ספייס כמו גבר-גבר ולשאול במעמד אותה שיחה בה עניין העיסוקים עולה- אז תגידי מתי נוח לך שאדבר איתך פעם הבאה? ולדבר זה לדבר...בטלפון, סקייפ,וכו'. אבל לא להסתמס למוות. להסתמס מזכיר לי מה שקורה לסוכר בכוס קפה...מתמוסס ונעלם! חסר חשיבות בחייה...

לי נשמע

שהיא רוצה אבל מעדיפה לקחת את הדברים בצורה מאוד איטית והדרגתית.
היא לא אחת שתבלה איתך שבוע במיטה ותשכח את כל מה שיש לה לעשות..

אם זה מתאים לך, ואם אתה מכבד את הקצב שלה- מעולה!
אם זה מערער אותך וגורם לך להרגיש שהיא לא מעוניינת- תחתוך!

מיסטרמר

New member
כרגע זה נשמע לי שקרה

משהו ביום שבו היא נסעה לצפון. יום לפני כן הכל היה רגיל, היא אפילו יזמה תקשורת איתי וביום עצמו, כשהיא כבר בצפון, השיחה הייתה לא זורמת בעליל ומאז לא יצרה קשר.

עכשיו אני תוהה מה קרה בין לבין ואיך אני גורם לה לענות לי את האמת בהקשר הזה ולא איזה ממבו ג'מבו כללי כזה כדי לצאת מידי חובה.

superorti

New member
נשמע שהיא לא סגורה על עצמה

מצד אחת מתרחקת ומצד שני מראה סוג של עניין..
תן לה תזמן שלה..

למעלה