מה לדעתכם...

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
מה לדעתכם...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הגיל שאפשר להתחיל? ומה הוא הגיל שלפניו זה מוגזם לחלוטין?

חשטפית

New member
כ-מ-ו-ב-ן ש...

אין גיל להתחיל! רק מתי שמרגישים מוכנים. כמובן שלשכב עם מישהו בגיל 6 זה מוגזם כן... כשבן אדם מגיע למצב שהוא מרגיש שלם עם עצמו ובשל מספיק אז הגיע הזמן להתחיל. אסור לתת לאף אחד להשפיע עליך, לא לחץ מצד החברות או החברים ובמיוחד שלא מהבן זוג. מספיק מפורט?

מסכימה איתך שטפית...

כמובן שאין גיל מסויים שבו מותר או אסור אבל אני אישית חושבת שעדיף לא להתחיל מתחת לגיל 15 מהסיבה הפשוטה-שעד גיל זה <כולל> הרבה פעמים אנחנו חושבים שאנחנו רוצים משהו מסויים,והוא נכון לעשות,וזה מאהבה וכל מיני כאלה,ובסוף כשמתבגרים קצת,מגלים שזו היתה טעות או שחבל שזה קרה...כמובן שזה יכול לקרות גם בגיל 16,17,ואפילו 18... אבל בגיל הזה קצת יותר בוגרים ואחריים למעשים.. כי באמת ילדה בת 14 לא יודעת מה היא רוצה מעצמה יותר מדי אפילו שהיא בטוחה הכי בעולם שהיא כבר יודעת הכל ויש לה מספיק סיבות טובות לעשות את זה..לפי דעתי זו טעות ובהחלט אפשרי וצריך לחכות! מה גם-שאין צורך למהר בכל דבר הילדות זה דבר כביכול טהור ותמים,חבל למהר..אין לאן.. נהיה מבוגרים הרבה שנים אבל קטנים? לא נהיה הרבה...ולדעתי חבל למהר עם הכל,יש לפנינו עולם שלם והרבה שנים "להשלים" דברים שרצינו לעשות.. כמובן שמבחינתי,הפעם הראשונה צריכה להיות מאהבה בלבד אבל לא מאהבה חד צדדית ... ולא מניצול...<שהרבה פעמים הבת יודעת בתוך תוכה שהצד השני מנצל אבל היא מתכחשת לזה> ואם כבר אז עדיף שיהיה מישהו שנמצאים איתו תקופה מסויימת ויודעים שזה רציני...

Dumbo

New member
זה מאד מסובך.

יש אנשים שבאמת מרגישים שאם מוכנים, והם באמת מוכנים, ויש כאלה שמרגישים אותו דבר, אבל הם לא מוכנים. ככה שזה יותר תלוי בנפש של הבנאדם ובמוכנות הפיזית שלו.

Dumbo

New member
נ"ש:

מישהו יודע במקרה אם היתה פעם תוכנית על חינוך מיני בערוץ הראשון? פשוט שמעתי איזה שיר של תוכנית ישנה, והוא הולך ככה: העולם הוא כדור זה ברור זה ברור אבל מה לא יודעים מה שיש בו בפנים לשם כך לשם כך לשם כך את הריץ' את הריץ' רץ' נפתח את הריץ' את הרץ' את הריץ' רץ' נפתח ונראה עולמות משונים מה בריץ' מה ברץ' נסתכל ממרחק מה שיש מה שיש בו בפנים מה בריץ' מה ברץ'...

miss tamborin

New member
אמממ...

בעיקרון כמו שאמרו לפניי אין גיל מוקדם אני בעיקרון הייתי אומרת 15.... למרות שאני בטוחה ששנה שעברה חשבתי ש14 זה מספיק גדול בשביל זה

אמממ... זאת לא כוונתי חומד :)

התכוונתי מאיזו תוכנית זה... והתשובה שלך היתה צינית במקרה? לא הבנתי כל כך :)

Dumbo

New member
אממ...

נדמנה לי ש"ריץ' רץ'". זה לפחות היה שם הקובץ
ולא התשובה שלי לא היתה צינית, חשבתי שהתכוונת לשאול מאיפה הורדתי את השיר

Morphia

New member
XDDD

בטח הורדת מדוד שלי, זאת הייתה סדרת ילדים שבכלל לא הייתה קשורה לסקס, הוא ואבא שלי צפו בזה כל הזמן (ואח"כ מתפלאים למה כולם יצאו ככה ^.~)

nir y agus

New member
שאלה די טיפשית../images/Emo183.gif

פעם ראיתי בתכנית "ריקי לייק" בן 11 שהתעלס עם בת דודתו בת ה13. זה מוגזם לחלוטין- הוא רק ניסה להתבגר מהר. מה דעתכם?

HoNeYyYy

New member
אני לא חושבת שיש גיל מסויים

אבל גם לא צריך להגזים...למשל לשכב בגיל 9 אולי מגיל 15 או 16,תקנו אותי אם אני טועה..

למעלה