מה לדעתם היה אומר דרווין על זה?

פיטרר

New member
מה לדעתם היה אומר דרווין על זה?

על נטיה הומוסקסואלית? שהרי זה התפתחות אבלוציונית שנוגדת את השרדות האדם..כלומר שני גברים לא יכולים להביא צאצאים ...אם כך דרווין היה מגדיר את זה כסטיה לא? מה דעתכם רבותי המלומדים?
 
האדם לא בסכנת הכחדת הגזע האנושי

יש הרבה אנשים על פני כדור הארץ. לפי זה הומוסקסואליות מקטינה את ההתרבות והיא טובה. יש הומוסקסואליות גם אצל בע"ח. ההומוסקסואליות משרתת צרכים אחרים מהתרבות. שמוליק
 

לאניק

New member
לא ממש מפריע

אומנם אני לא מה"מלומדים" כאן אבל הומוסקסואליות לא פוגעת ביכולת הרביה של אותו אדם לכן היא לא בעייתי בעצם אותו אדם יכול להביא ילדים לעולם ותאמין או לא אפילו לשכב עם אישה שהוא לא באמת נמשך אליה וכן להמשיך את המין, זה שיש למין האנושי בעייה, יש יותר בעיה של יותר מדי בני אדם בעולם לפחות זו דעתי בדברים האלו
 
למה האדם עבר במהלך האבולוציה

מהליכה על ארבע להליכה על שתיים? בכדי ששתי הידיים יהיו פנויות להביא ביד
(וודי אלן)
 

Levos

New member
זו שאלה טובה

אבל יש לה תשובה אפשרית. אנשים שוכחים מנגנון חשוב שנקרא ברירת שארים, כפי שניסח המילטון. ההצלחה הרבייתית של פרט נמדדת לא רק במספר צאצאיו הישירים אלא גם במספר צאצאי קרובי משפחתו. למעשה, מבחינת תועלת לפיטנס המוכלל, לגדל אח שלך תורם לך במידה זהה כמו לגדל ילד שלך. ואם העזרה שלך להוריך בגידול אחיך גדולה מהסיכוי שתצליח לגדל ילד לבד, אז כדאי לך לא להתרבות אלא לעזור למשפחה. ייתכן שהומוסקסואליות נועדה לשם כך- לעזור למשפחה לגדל צאצאים.
 

pembencipolisi

New member
סטיה היא בעקרה הגדרה חברתית

סטיות התפתחותיות הביאו לכליון הפריטים הסוטים. זה מתאים מאד בדרויניזם לזהות זאת עם ההומואים. כאשר הומוסקסואל ימות, לא יותיר ילדים כי לא טרח להולידם. השושלת שלו תקטע. גם זאת הכחדה.
 
למעלה