מה לדעתם...

hospital_food

New member
מה לדעתם...

המשפט\בית\פזמון הכי חזק של רדיוהד או איזה אתם הכי אוהבים, אני ממש אוהב את: She looks like the real thing She tastes like the real thing My fake plastic love (מתוך Fake Plastic Trees) אבל באמת שיש עוד הרבה...

man in heaven

New member
we hope that u choke !!!

וגם ambition makes u look pretty ugly וגם Who´s in a bunker? Who´s in a bunker? Women and children first וגם כל השיר LIFE IN A GLASS HOUSE !!!!!

New member
life in a glass house

עוד מישהו חושב שהוא אחד הטובים של רדיוהד?!

hospital_food

New member
כן

זה השיר הראוי היחידי באלבום האחרון והמשעמם שלהם את קיד איי אהבתי הוא היה יותר מאוחד,יתר מעניין. האחרון פשוט סלט ירקות יומרני ופלצני.

man in heaven

New member
???../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לדעתי אמניזיאק יותר טוב מקיד איי כי דווקא חלק נכבד מקיד איי נשמע לא מאורגן וכאילו הם עשו נסיונות באולפן עם כלמיני מכשירים אלקטרוניים, ואז באמניזיאק הם הפיקו לקחים מהניסיונות ועשו אלבום עם יותר שירים ראויים. נכון, LIFE IN A GLASS HOUSE הוא אחד הטובים שם, אם לא הכי טוב, אבל גם כל השאר ! למה סלט ירקות ?... אם כבר אז חלק מקיד איי נשמע ככה....

hospital_food

New member
כל אחד ודעתו

קיד איי מאוד מאוחד, הוא אלבום קונספט, הוא אלבום קסום כזה באמניזיאק הלכתי לאיבוד, נראה כמו אוסף נחמד של בי סיידים. אין לי מושג למה אבל תמיד שאני שומע את "קיד" יש לי פלשבק שדורתי וחבריה הולכים בדרך האבנים הצהובות.

man in heaven

New member
../images/Emo13.gif מכבד את דעתך

דוקא אני מאוד אהבתי ללכת לאיבוד באמניזיאק.. וצודק, קיד איי באמת אלבום קסום... (קצת יותר מדיי קסום לטעמי..
)

Esmena

New member
Life in A Glass House

שכששמעתי אותו פעם ראשונה, הוא היה הקטע היחיד באלבום שלא אהבתי. ומאז נדמה לי שלאלא שמעתי אותו,שמעתי עד שיר 10(עברו רק כמה ימים). אתמול קראתי שיש שם קטע על ישראל, אז התיישבתי לשמוע אותו. אין מה להגיד- לא יודעת מה קרה לאוזניים שלי אז. ממש שיר יפה.

Esmena

New member
"רעבים ללינץ .. לחשוב על כל מיליוני

האנשים שגוועים ברעב".

thomas78

New member
הבתים הבאים :

Kill me Sarah, kill me again with love It´s gonna be a glorious day השם שלי בשיר של רדיוהד ??? כבר סיבה טובה... Cracked eggs, dead birds Scream as they fight for life I can feel death, can see its beady eyes פשוט כי זה השיר הכי טוב שלהם...

power play

New member
הכל ממש כל שיר..

שלי: be a world chlid form a circle before we all ..go under im not living im just killing time כל just

hospital_food

New member
אחרי חיפוש

קטן באולמיוסיק מצאתי להקה בשם הזה שהוציאה רק אלבום אחד ב96 =========== אז מה אתה אומר על סולג´אקר? אהבתי הרבה יותר את הקודם אבל גם בו יש כמה שירים נפלאים

s0uljacker

New member
ב-94

live הוציאו את throwing copper סתם שתדע. דיסק מצויין soulkacker די חלש. השיר הזה souljacker can´t get my soul כל הזמן מתנגן לי בראש זה הכל איזה eels הכי אהבת? שמעת את הביצוע שלהם לglenn miller? אם יום אחד תהיה תי תכנית רדיו משלי - זה יהיה הפתיח!!! s0uljacker הלא הוא c0pper לשעבר

hospital_food

New member
דוקא אהבתי את סולג´אקר

Fresh Feeling- אחד משירי האהבה הכי יפים שיש .(You don´t have a clue, what it is like to be next to you) Woman Driving, Man Sleeping- לא ממש אהבתי, אבל זה השיר הקלאסי לנסיעה באוטו... World of SHIT- השיר הכי מדהים באלבום, בזכות שורה אחת מ-ד-ה-י-מ-ה ודי בנאלית: In this world of shit Baby you are it --- Souljacker, Pt. I - נותן בראש חזק, די אהבתי Souljacker, Pt. II - שתי דקות מענגות לאוזן

s0uljacker

New member
fresh feeling

הוא שיר מאוד ישן ולפי דעתי לא ממש שייך לאלבום electro shock blues הרבה יותר עושה לי את זה. מהשניה ששמעתי אותו. בכלל הדיסק הזה (antitheses מוחלט daisies) הוא הדכאוני ביותר ששמעתי מימיי. (יכול להיות שאנשים מסויימים פה בפורום יחלקו עליי) בכל מקרה - something is sacred מתוך daisies of the galaxy הוא בהחלט השיר שלי.

למעלה