מה להביא במתנה לילדה בת 12?

כרIבית

New member
מה להביא במתנה לילדה בת 12?

תקציב - עד 300 ש"ח. היא גרה באנגליה אז אני שולחת את המתנה בדואר מה שאומר שאי אפשר שזה יהיה משהו כבד/גדול מדי. יש רעיונות? הייתי שמחה שזה יהיה משהו "ישראלי" כי היא עדיין לא הייתה בישראל. תודה

the mush

New member
אולי חולצה מגניבה עם כיתוב בעברית?

יש את כל החנויות הדפסה האלה עם כיתוב מצחיק בעברית. זה ישמע הכי פרסומת בעולם, אבל באמת שלא... אני סתם ראיתי פעם חולצות של איזה חברה וממש ממש אהבתי אותן, כי הן היו יפות ומשעשעות וגם לא סתם טי-שירט שאח"כ הופכת להיות חולצת ניקיון - http://www.bubulu.net/v2/client/homepg.php יש להם את כל החולצות עם משחקים "ישראליים" ואם לא אהבת את הרעיון של חולצה, אז אולי מוצרי טיפוח של ים המלח?

כרIבית

New member
היא לא יודעת עברית ואני לא יודעת מה המידה שלה

חשבתי אולי לתת לה 2 ספרים - התרגום לאנגלית של הספר "סודות מתוקים" של קרין גורן, וספר טוב של אוריגמי (בצירוף חבילת דפים צבעוניים)- איך זה נשמע? מתאים לגילה? תודה רבה על העזרה

The Blue Fairy

New member
היא אוהבת לאפות ואוהבת אוריגמי?

האמת שממש התחברתי לרעיון של מוצרי ים המלח

כרIבית

New member
היא אוהבת לאפות, כן. לגבי אוריגמי אין לי מושג

חשבתי שזה סתם יכול להיות נחמד.. לא? אולי קצת ילדותי? לגבי מוצרי ים המלח - זה רעיון מקסים אבל אני רוצה לתת לה משהו קצת פחות שגרתי מסבונים וכאלה (הבאתי לה כאלה בשנה שעברה ביחד עם סט תכשיטים ממגנוליה). אני יודעת שזאת רק אני, אבל לא ממש משנה לי באיזה סבון אני מסתבנת וכאלה, זה תמיד נראה לי "זוטות", וזה קצת חבל לי לתת מתנה שאני אישית לא מתחברת אליה, זה הופך את זה לפחות אישי :)

the mush

New member
אישית

לא הייתי הולכת על האוריגמי, אם אתה לא אוהב את זה- אתה לא אוהב את זה. והרוב? לא אוהבים את זה
לגבי הספר אפייה, זה רעיון נחמד ממש! אפשר גם לנסות לפתח לה ת'תחביב הזה עוד יותר לקנות ספר בישול, ואז לקנות ספר בישול שהוא יענתו מטבח ישראלי. כי תכלס, בסופו של דבר, בספר אפייה של קרין גורן אין משהו שהוא יותר מדי ישראלי, או שאני טועה?

כרIבית

New member
צודקת קרין זה לא ממש ישראלי אבל היא ישראלית

והמתכונים ממש טובים
לא הייתי רוצה לתת לה ספר שלא ניסיתי ושיצאו לה דברים לא טעימים.. לגבי אוריגמי, את כנראה צודקת, לא יודעת מה חשבתי
יש לך אולי רעיון אחר? לא חייב להיות ספר, כל דבר שיצטרף לספר של קרין גורן..

The Blue Fairy

New member
מה עם ערכת אפיה? :)

זה אמנם לא ישראלי כל כך אבל אפשר לצרף לספר כל מיני חותכנים מגניבים או לשים הכל בתוך תבנית יפה או משהו כזה וצרפי לזה מתכון לחומוס ופלאפל :p אז זה יהיה ישראלי

למעלה