מה להביא ליום הגיוס?

Hardwell

New member
מה להביא ליום הגיוס?

שלום לכולם,
רציתי לשאול שאלה פשוטה מאוד,
מה רצוי להביא ליום הגיוס? ומה לא רצוי להביא ליום הגיוס?

רצוי להביא תיק : שבתוכו בגדים , תיק גדול,,// או להביא תיק קטן ,
לא ממש יודע איך להתארגן לקראת הגיוס ,

אם תוכלו לפרט לי אשמח מאוד,
וגם אשמח לדעת מה כדאי לקחת לבסיס הטירונות !

תודה על העזרה !

nitz94

New member
בשרשור שמתחתיך יש מידע

הן בנושא יום הגיוס והן בנושא טירונות המתנדבים.
מתי אתה מתגייס?
בהצלחה!

nitz94

New member
בבקשה :) לידיעתך-

למחזור גיוס של סוף אוקטובר לא תתקיים טירונות.

Hardwell

New member
רציני? כל כך חיכתי לרגע הזה , וגם אין...

טירונות.. גיוס הבא לא באופציה :O

נ ו ע ה 12

New member
אני לא רוצה לבאס או משהו,

אחרי הכל זו בחירה שלכם ומה זה 4.5 ימים לעומת שנה/שנתיים, אבל... במיוחד בדיעבד, בחיים לא הייתי מוותרת על הטירונות :)

nitz94

New member
טירונות מתנדבים היא לא בחירה...

עושים אותה כל המתנדבים, חוץ מכאלה עם בעיות חריגות בריאותיות שמונעות השתתפות בטירונות. המקרה של מחזור הגיוס הקרוב הוא מיוחד כי הצבא החליט לא לקיים אותה.
אם את מתכוונת לטירונות רגילה (02), אז לא תמיד נותנים למתנדב לעשות אותה. לרוב מאשרים רק במקרים בהם התפקיד מצריך טירונות רגילה.

נ ו ע ה 12

New member
הבנתי את זה...

התכוונתי שעם כמה שמחכים לגיוס, הייתי מעדיפה לדחות את זה בקצת ולהתגייס במחזור הבא, שהוא עם טירונות מתנדבים (; זו בחירה שלי, עזבו חח

Queen Erised

New member
דווקא לא כזה מסכימה.

לא חושבת שכדאי לדחות גיוס רק בשביל טירונות של חמישה ימים. בסה"כ הטירונות הייתה מהנה והיה כיף לפגוש מתנדבים נוספים אבל זה לא היה חוויה מטורפת שלא הייתי מוכנה לוותר עליה או שהייתי מוכנה לדחות את הגיוס שלי בשבילה.... אבל כנראהזו העדפה אישית

daniel1O

New member
מה שלא הורג מכשל (?)

תכלס,אמנם הטירונות באמת לא כזאת חשובה בשביל ההתנדבות,אבל העניין פה שזה נחמד ודווקא חוויה קטנה אמנם של להכיר כל מיני אנשים שמתנדבים מכל מיני סיבות ובעיות אחרות שונות ומשונות ואישית גם אני התבאסתי שבגיוס הזה אין טירונות,מה שאני מנסה להגיד זה שהטירונות הזאת רק בשביל החוויה אמנם זה 4-5 ימים אבל זה עדיין נחמד ועושה הרגשה טובה וזה האמת גם קצת מוזר לעבור שרשרת חיול וללכת לבסיס חח..לא נורא,תפיקו את החוויה הזאת מהשירות שלכם.

למעלה