מה להביא מארה"ב

מה להביא מארה"ב

הי רז ותמי יש לנו חבר שמגיע ושאל מה להביא. אני עדיין לא נותנת שום דבר לגיא. ממה כדאי לדעתכם להתחיל? גיא כמעט בן שמונה. מדבר קצת (בעיקר פונקציונאלי) ברוך השם בחודשים האחרים ישן רגיל (גם הודות למסנן הכלור) ואוכל מגוון סביר של מאכלים. אני מחפשת שיפור בעיקר בשפה כי בתקשורת וקשר עין הוא לא ממש חלש. כמו כן גיא מאד ספורטיבי ויש שיאמרו קופצני (לא היפר). אולי משהו שירגיע אותו קצת? תנועות סטריאוטיפיות כבר כמעט שאין לו. כשכועס עושה קולות אי אי די מעצבנים שאנחנו מנסים להכחיד. זהו על קצה המזלג - אשמח להמלצה תודה איילת

razgalili

New member
מה להביא - רשימה התחלתית

אנזימים של יוסטון - יש להזמין כמה ימים מראש: פפטיזייד, זיים-פריים, נו-פנול. שמן דגים של קרלסון - the finest fish oil שמן כבד דג קוד של קרלסון בנוזל (לא בקפסולות) - cod liver oil את שמני הדגים ניתן להשיג על האינטרנט ובחנויות טבע. משקה ויטמין C שנקרא Energen-C - דרך טובה להכניס ויטמין C לילדינו, אם אינם אלרגיים לאחד המרכיבים (כמו יותם...) .

אמאלה ט

New member
מה להביא מארה"ב

הי רז ותמי גם אני צריכה המלצות דחוף. האמת שאת קרלסון הבאתי,אבל ללא שימוש ,זה עשה לילד יובש ברגלים- כנראה מהמיץ לימון. אני מחפשת פרוביוטיקה טובה אך כזו שלא צריכה קירור. אבץ לילד בן שנתים. ברזל ללא חומצה פולית ו B12 וכן אינזימים. אך אני מעדיפה להתחיל עם אחד ולא כולם ביחד - בעיקר לפרוק פחממות, גלוטן. ואם יש עוד דברים מיוחדים אשמח לדעת. ברכות לדירה החדשה וליום ההולדת.

razgalili

New member
למה את רוצה להוסיף לילד ברזל

למה ברזל ללא חומצה פולית או B12? לרוב הילדים בספקטרום יש עודף ברזל וחוסר בחומצה פולית ובB12. לגבי אנזימים - המחיר שלהם נמוך והם מציעים שיפור גדול. ממליץ לקנות את שלושת הבקבוקים. ממילא לוקח שבוע שבועיים לכל היותר כדי להוסיף את הסוג הבא. לגבי השמן שהבאת - אם אתם לא נותנים לילד אולי כדאי שתקחו לעצמכם או לילדים האחרים. השמן מצוין גם למבוגרים. פרוביוטיקה טובה בדרך כלל כן צריכה קירור. תמי אולי תוכל להמליץ על מוצרים שלא צריכים. אם יש לכם מישהו שיכול להביא חומרים מחו"ל הכי כדאי לדעתי לעשות מאמץ להביא קרם של גלוטת'יון וזריקות של B12. לשניהם תיזדקקו למרשם רופא. אם יש לכם מי שיהיה מוכן לתת לכם ואתם מוכנים ללכת על זה צרו איתנו קשר ונדבר. רז

אמאלה ט

New member
הי רז

אצלנו המצב הפוך. לילד יש כמות גבוה של B12 וחומצה פולית. אבל ברזל ברמה מאד מאד נמוכה.(20). האמת שחשבתי להוסיף רק ברזל בכדי ליצור איזון. פה בארץ כל המוצרים לילדים המכילים ברזל מכילים גם B12 וחומצה פולית שאצלו הם כבר בגבול העליון כך שנראה לי שזה מיותר. הפשוש ישן טוב וכל הזמן רעב. אך אוכל מאד לא מגוון. אנחנו בדיאטה כמעט שלמה של ללא גלוטן וללא קזאין.סובלים מבעיות מעיים רבות. הוא אינו מעכל טוב תפוחים ופחמימות. אני משתדלת לא להעמיס עליו תוספים מיותרים. כי כבר למדתי מניסוי וטעיה שכל פעם כזו אני מפרה את האיזון וזה גורם לבעיות: בשינה או באכילה או מחלות. לכן אני מעדיפה לתת את האינזים הספציפי לו. דבר נוסף כתבת לי על הקרם של גלוטת'יון למה הוא מיועד? ואשמח אם תשלח לי קישור. זה קשור לאבץ? ואם אתה יודע בכל זאת על פרוביוטיקה שניתן לקנות באחד מבתי הטבע. אשמח לדעת. משום שאני לא כ"כ יכולה לבקש מחברתי לעשות מאמצים ולדאוג לקרור. תודה על התשובות.

קניתי את המסנן אוטופיה

שיש בו שמנים אתריים וגם ויטמין c זה מיוצר בקוריאה עד כמה שהצלחתי להבין. המים עוברים דרך אבקה שמסננת את הכלור ומשחררת את שאר החומרים. קשה להגיד אבל בינתיים, טפו טפו טפו, הוא ישן טוב וגם יש כמה מילים חדשות. כמו כן נראה לי שרמת הכעס והתסכול ירדו. ז"א כשכועס הוא נרגע מהר יותר. כמו כן הוא כמעט ואינו שותה מים באמבטיה - כנראה שבלי כלור זה לא טעים לו...אני מרוצה. שלחתי את הקישור לאתר שלהם.

נורר

New member
איילת, אפשר קישור

זה מעניין מאוד, גם הבת שלי שותה כמויות גדולות של מים באמבטיה (תוך כדי הצהרות "טעים") וגם בבריכות. מעניין שבבריכה של איזי שפירא היא שותה פחות והם באמת לא מוסיפים כלור.

אני לא יודעת להקפיץ

זה מופיע בתחילת הדף הנוכחי הכותרת של ההדועה הראשונה היא בריכות ואז כל הדיון כולל הקישור

איילת שלום

אתמול בערב הייתי בהרצאה על שמנים ארומתרפים, בהקשר ללימודים שלי, בכל מקרה המרצה הוא ישראלי שלמד בצרפת בשם חן שי, ומה שנאמר שם בקצרה, שיש לשים לב ולהיות מאד זהירים לגבי שמנים בגלל איכותם, ולצערנו יש הרבה שמנים שהם סינטטים ולכן בעצם הם רעל , הוא מייבא שמנים ורוקח קרמים ותרופות משמנים . לכל מי שמשתמש בשמנים כדאי לשוחח עימו ולהחליט אם הוא מסכים אם זה. בכל מקרה כדאי להיות מודעים שנכון ששמנים איתרים הם תרופה טובה אך לפעמים בגלל תהליך הזיקוק שלהם או האיכות הם בעצם רעל לגוף. כתובת האתר שלו היא: WWW.ALTHEA.CO.IL למען הסר כל ספק , אני לא משווקת את החברה . הייתי אתמול בהרצאה שלו מפני שנרשמתי לקורס , ונראה לי חשוב שנדע שיש שמנים שיכולים להזיק לילדינו במקום להועיל בגלל מי שמייצר אותם.

זו התשובה מאיפה מופקים השמנים

מה דעתך? השמנים מופקים מתמצית של פרחים או גזע ושרש של צמחים אשר מיועדים למטרות הטיפול הרפואי ובריאות העור. בנוסף השמן עוזר להחלמתו של הגוף מאי יציבותו ע"י שימוש חיוני בשמנים המתאימים לאמבט. הארומה משפיעה לטובה ומספקת הגנה מהזדקנות, עייפות, השמנה, פצעונים, אטופיק דרמטיטיס ומחלות עור אחרות.

נכון מאוד, אך כמו שכתבתי מסתבר

שגם תהליך ההפקה מאוד חשוב , כמו שכתבתי הלכתי להרצאת מבוא לקורס שאני אמורה להתחיל בשבוע הבא, כך שאני באמת לא יודעת לענות על השאלות לגבי השמנים. לכן כתבתי את כתובת שלו, בכדי שיהיה אפשר לשוחח עימו לפחות לשמוע אותו ואז להחליט איזה שמנים לקנות. אני משתמשת בשמנים לכל מיני טיפולים כולל ניקוי הבית. וזו פעם ראשונה שאני שומעת על תהליך ההפקה בצורה זו. וכן על כך שיש שמנים שהם סיננטים ומוצגים כשמנים טובים ובאיכות. הוא דיבר על שמנים אורגניים ועל עוד דברים. המלצתי היא פשוט ליצור עימו קשר ולהתרשם בעצמך .

למעלה