מה להביא מחו"ל?

מה להביא מחו"ל?

יש לי מישהו שנוסע לארצות הברית, ומוכן להביא לי דברים, בתנאי שהוא לא יצטרך להתרוצץ, אלא זה ישלח אליו (למלון). אני מבקש המלצות כמה שיותר ספציפיות, לגבי מה הדברים שיש ערך להביאם מחול (כלומר שאין בארץ או שבחול זול במידה משמעותית). חוט הוא הדבר הראשון שעולה בראשי. על איזו חברה אתם ממליצים? איזה עובי או חוזק של חוט? (לדיג מהחוף, עם פתיון או ז´ורז´רה). רולר במקום הרולר הגוסס שלי? פתיונות דמי?

ועוד שאלה

האם יש איזה אתר/חנות שאתם ממליצים לקנות ממנה (וצריך כמובן שהם יעשו משלוחים לניו-יורק)?

אוריא

New member
מה להביא מארה"ב.

היי, כמה נקודות למחשבה ואני בטוח שאחרים יוסיפו ויגיבו. 1. חוט fireline. הכי חזק ובאיזה עובי שאתה רוצה. הנקודה היא שזה פשוט יקר בצורה מחרידה פה. 2. קומבו פשוט לז´רז´ור. את הקומבו שלי ראית. המחיר שאתה יכול להשיג אותו שם פשוט מגוחך 100-150שח לחכה+רולר. עשה כמוני דגם פשוט של חברה טובה. אני כל כך נהנה משלי שזה נראה לי פשוט חובה. 3. רולר במקום שזה שהלך. לפני בערך שנה עשיתי דוקטור על רולר לקניה מארה"ב ובסוף קניתי בארץ. כלכלית זה לא היה שווה את ההשקעה. אבל אם בא לך רולר מחברה כמו פן או שימנו אולי שווה להביא משם. 4. חכת בולונז ראיתי במחירים מאוד נמוכים ב-bassproshop. החנויות הגדולות ביותר נמצאות בקישורים: www.eangler.com http://www.thesportsauthority.com http://www.basspro-shops.com בכל מקרה לפני שאתה קונה תגיד לנו מה קנית. תתחדש.

helpmeplz

New member
שאלה לגבי FIRELINE

אני מעוניין לבקש מקרוב שלי שגר בארה"ב שיקנה לי רולר איכותי חכה איכותית לז´רז´ור וחוט FIRELINE בעעובי 0.30 כ-600 מטר, כמה הFIRELINE יעלה? ישנם דגמים ספציפיים של חכה איכותית (עדיף טלסקופית) לז´רז´ור, ורולר איכותי שיכול להחזיק כ-400 מטר חוט 0.30? כמה קילו לפי הערכתכם יכול להחזיק FIRELINE בעובי 0.30? לדעתכם לז´רז´ור עדיף לקנות יותר עבה?

helpmeplz

New member
קצת הגזמתי בקשר לחוט..

אני מעוניין לקנות 400 מטר FIRELINE, אשמח אם תגידו לי כמה בערך סט איכותי לז´רז´ור- חכה טלסקופית מומלצת שמישהו משתמש בה, ורולר שיכול להחזיק כ-300 מטר חוט 0.30, כמה פיתיונות דמי אני גם כן יבקש ממנו. לאחי הוא קנה ליומולדת (עדיין אין לי אל תדאגו) מינידיסק של סוני ומישחק נחמד, אני מניח שזה עלה כ-300-500$...

paluta

New member
מחירי FireLine

תוכל להתרשם מהמחירים באתר של ברקלי (מחירי שיא) כ - 30 דולאר ל 300 מטר אולם במספר חנויות ורשתות שיווק המחירים נמוכים יותר בעיקר בSale לקראת חג המולד חוטי ה- Fire line באים במידות קוטר שונות הללו משתנות כתלות במה שאתה התייחסת כ משקל כח 30 ליברות שזה בערך 13.6 ק"ג כח עובי החוט הוא 12 מיל ובמילימטר 0.30 10 ליברות שזה בערך 4.5 ק"ג כח עובי החוט הוא 4 מיל ובמילימטר 0.10

helpmeplz

New member
עוד שאלות..

FIRELINE זה החוט הכי חזק או שיש יותר? כי אני רואה שכתבת שחוט 0.10 יכול להחזיק 4.5 ק"ג שזה כמו חוט 0.30 רגיל... אשמח אם תביאו המלצות לחכות, רולרים מצויינים, חזקים ומומלצים לז´רז´ור. ואם תביאו את המחירים ברוב החנויות (בניו-יורק), אני יוכל להגיד לו גם כמה זה אמור לעלות שלא ירמו אותו.

למעלה